Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקארד 8 קלאב סדאן, 1949. מ ד ה י מ ה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 8 ציל' טורי, 4.7 ליטר, ראש שטוח, 135 כ"ס. אחד היצרנים האמריקאיים המשובחים אי פעם, שחדל מפעילות כתוצאה ממיזוג כושל עם סטודיבייקר.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260634652942&_trksid=p2759.l1259

חדי העין ישימו לב לדמיון הכללי שבין הפקארד הספציפית, לבין הנאש איירפלייט מאותו שנתון;

48161.jpg

P7220006.jpg

49PackardCoupe_0822.jpg

49PackardCoupe_0832.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אכן מדהימה. פקארד היו ממותגים כיצרן-עילית, אאל"ט.

ובחצי תפנית: פקארד דומה מסוף שנות הארבעים (?) בצבע כחול, במצב מחליד-אך-שלם עמדה על צמיגים ריקים עוד בשנות התשעים בחניה פרטית פתוחה בנווה-שאנן, חיפה. מי יודע מי מכיר?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ מחדש את הנושא, מאחר ואתמול קיבלתי טלפון מבעל הרכב(ביררתי איתו בעבר מספר פרטים). האיש, ביל שמו, לא הצליח להגיע למחיר היעד שלו באיביי ולכן עומד להוציא את הרכב למכירה פומבית(AUCTION) בשבוע הקרוב. לשאלתי לגבי מחיר מבוקש ריאלי, הוא ענה לי תשובה לא כל כך ריאלית של 17,500 דולר. אני מניח שלקוח רציני יוריד לא מעט מהמחיר הנ"ל. האיש, לטענתו, מכר כבר שתי קלאסיות לישראלים.

טל': 1-503-209-5510+

ולגרזן שמעלי, המכונית המעוגלת שעמדה בנוה שאנן לא היתה פקארד כחולה אלא פנהארד PL-17 צרפתית בצבע ורדרד. אני אפילו מכיר את הבעלים, שהיה מספיק דפוק לקנות אותה מבלי לבדוק אותה כהלכה. אגדה אורבנית מספרת שיש לו סמל מקורי של פנהארד ליד המחשב וקרטון עם חלפים במחסן :wink:

פורסם

ל 504L : נניח ובפרספקטיבת הזמן אני לא ממש זוכר (זה היה לפני 15 + שנה) אם היה כתוב על המכונית פקארד או פנהארד (כתב מסולסל, מתחיל ב P ונגמר ב D); המכונית לא היתה ורדרדה אלא כחולה. אני יכול לתת גם את הכתובת המדויקת בה"פ אם זה עוזר במשהו.

פורסם
ל 504L : נניח ובפרספקטיבת הזמן אני לא ממש זוכר (זה היה לפני 15 + שנה) אם היה כתוב על המכונית פקארד או פנהארד (כתב מסולסל, מתחיל ב P ונגמר ב D); המכונית לא היתה ורדרדה אלא כחולה. אני יכול לתת גם את הכתובת המדויקת בה"פ אם זה עוזר במשהו.

המון עוורי צבעים מבלבלים בין וורוד לתכלת, אמיתי לחלוטין! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
המון עוורי צבעים מבלבלים בין וורוד לתכלת, אמיתי לחלוטין! - רן

אם כך יש לי עיוורון צבעים יחיד במינו (רופאי עיניים, מהר, כתבו מאמר מקצועי!) :roll:

פורסם
תחושת בטן ממה שאני קורא בין השורות היא ש 504L והבעלים של הפנהרד - אחד הינם ?

אבל אולי אני שוגה בהערכתי.

אתה לא. דוז פואן.

פורסם
אם כך יש לי עיוורון צבעים יחיד במינו (רופאי עיניים, מהר, כתבו מאמר מקצועי!) :roll:

עכשיו אני מבין למה אתה משסף רק בני אצולה (דם כחול....):-D

• תוכן חדש...