Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים לא תמיד,כאשר אני מתחיל נסיעה בראשון לפתע ההילוך לא משתלב ואני סתם נותן גז בסרק למרות ניסיונות חוזרים ונשנים להכניס לראשון,הבעיה מסתדרת כאשר אני מכבה ומניע את האוטו.

השאלה אם הקלאץ' עומד לגמור ,איך זה שאני מכבה ומניע זה מסתדר?

אם זה לא הקלאץ' אז מה זה?

פורסם

יש לי נזילת שמן בדיוק מתחת למוט של הגיר אבל זה ממש קרוב לפקק של השמן מנוע אז חשבתי שזה זה.

אבל השמן גיר שחור?

חשבתי שהוא אדום.

פורסם
יש לי נזילת שמן בדיוק מתחת למוט של הגיר אבל זה ממש קרוב לפקק של השמן מנוע אז חשבתי שזה זה.

אבל השמן גיר שחור?

חשבתי שהוא אדום.

לרוב קלאצ' שהולך לשבוק חיים פשוט מחליק ...

איך מרגישים את זה ? לוחצים על דוושת הגז בהילוך עד הסוף ובודקים אם המנוע עולה בטורים אך לא מתקדם במהירות בהתאם .

לפי מה שאתה מתאר , או שחסר לך שמן גיר , וכן , צבעו נהיה שחור אם לא מחליפים אותו הרבה זמן .

או שאולי השטנגות או המעבירים נדפקו .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

נראה לי שעלית על זה כאשר אני בהילוך רביעי ואני עולה על בור או קפיצה קטנה כזאת הוא "בורח" לניוטרל,ואני מרגיש שההילוכים גם די "חופשיים"

פורסם
תבדוק שטנגות ומעבירים .

ושטנגות זה מה בדיוק? :lol:

בקשר לבחור עם הבעיה, לך למוסך, זאת לא בעית קלאץ' זה בטוח, בעיה במכלולי הגיר.

שטנגה ,בעברית מוטטת - היא מוט מקשר (אפשר יותר ממוט אחד) המחבר באמצעות מפרק כדורי בין מוט ההילוכים לבין המוט הבורר הנמצא בתיבת ההילוכים , וזאת כיוון שקשה עד בלתי אפשרי להעביר תנועה מפנים הרכב (הידית) עד למיקום הגיר.

פורסם

דרך לבדיקת מצב קלאץ' :

עמידה בניוטרל, עם בלם יד מורם

הכנסה להילוך שלישי

עזיבה הדרגתית של הקלאץ' עם מעט גז

אם הרכב נכבה וקופץ, הקלאץ' במצב טוב.

אם הרכב לא נכבה, הקלאץ' בדרך לאבדון...

8)

** לא לבצע יותר מפעם אחת, גם ככה זה לא יתרום לבריאות הקלאץ'**

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

משום מה מצאתי את הדיון הזה מגרה ביותר... :shock:

אני לא יודע מה בדיוק קרה לי, אבל זה נשמע כמו שיחת סקס חלקית.... :).

מוזר ביותר....

"עם בלם יד מורם "

"הכנסה להילוך שלישי "

"שטנגה ,בעברית מוטטת - נשמע כמו סוג של ויברטור."

"נזילת שמן בדיוק מתחת למוט של הגיר"

"בורח"

והכי חזק.. -" הקלאץ' עומד לגמור ."

אני משער , שזה מה שקורה לבחור שנפרד מחברה שלו, אחרי חודשיים מתחילים לחשוב על חלקי רכב בתור דבר מגרה... :(

פורסם

בקיצור חבר'ה,הייתי במוסך והמצב די בקנטים,הוא אומר שיש לי נזילה חזקה מתיבת ההילוכים מה שגרם לשמן הגיר להתרוקן לגמרי,ובנוסף על כל החגיגה גם הקלאץ' במצב לא הכי מעודד,ולדעתו אפילו אין מצב לשיפוץ גיר.

הוא טוען שאני צריך קלאץ' חדש וגיר חדש.

מה אתם אומרים חבר'ה ללכת על חוות דעת נוספת או שזה נשמע כמו מה שהוא מתאר?

פורסם
בקיצור חבר'ה,הייתי במוסך והמצב די בקנטים,הוא אומר שיש לי נזילה חזקה מתיבת ההילוכים מה שגרם לשמן הגיר להתרוקן לגמרי,ובנוסף על כל החגיגה גם הקלאץ' במצב לא הכי מעודד,ולדעתו אפילו אין מצב לשיפוץ גיר.

הוא טוען שאני צריך קלאץ' חדש וגיר חדש.

מה אתם אומרים חבר'ה ללכת על חוות דעת נוספת או שזה נשמע כמו מה שהוא מתאר?

נסה לעשות את הבדיקות שהציעו לך כאן הן לא יכולות לעזור לך ? :roll:

שלא יעבוד עליך..

Honda hornet 600

פורסם

עשיתי את הבדיקה הוא קפץ ונכבה,בנוסף הסתכלתי מתחת בעצמי וראיתי שיש גומיות קרועות וגם איזה גומיה שסתם תלויה בלי שום קשר על המוט העברה ,בקיצור יש שם כמה גומיות המצב "ריקבון מתקדם" ,האוטו אצלי רק חודשיים ככה שאני לא יודע מה הוא עבר.

• תוכן חדש...