Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע הבא טסט - טיפים למעבר חלק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד מונדיאו 2002 - שבוע הבא צריך לעבור טסט, מה לבדוק כדי לעבור בהצלחה ?

הצמיגים (גודייר) בני פחות משנה, מגבים כנ"ל.

אורות, איתותים - הכל עובד.

לפני שנה נבדק זיהום אויר אצל חיים יוד - יצא תקין.

ברקסים - צלחות ורפידות - הכל חדש.

גומיות, תפוחים - ניראה בסדר.

אפילו פח אשפה יש :-D.

יש עוד דברים קריטיים שצריך לשים לב או לתקן לפני הטסט ?

יש הזעה קלה על הגיר בגלל מחזיר שמן אחורי שצריך להחליף, לא משהו שמשאיר נזילה/שלולית בחניה,

מתכון לבעיות ?

תודה.

פורסם

לפי הנתונים שציינת מצבך טוב מאוד וסיכוייך למעבר חלק גבוהים.

עדיין , יש מספר טיפים להגברת הסיכוי . כמו בצבא אחלק לשלושה שלבים , מו הקל אל הכבד , ובהתאמה ההשקעה בזמן

והעלויות הכרוכה בכך.

1. שלב קל , אך חשוב : ברר כאן לפי מקום מגוריך איזה מכון טסטים נחשב עדיף , כזה שלא מכשיל על שטויות ו"מחפש"

אותך. (מעט זמן , ללא עלות.)

בנוסף קח טוש שחור , ולאחר שניקית את לוחיות הזיהוי היטב חזק/תקן את הספרות עם הטוש. אוהבים להכשיל על לוחיות

כי ברוב המכונים יש פינה להחלפה - עוד 50 ש"ח לכל לוחית לכל רכב.

2. קנה תוסף דלק/הזרקה איכותי כגון BG44K או מקביליו. שים אותו מראש לפני ההוראות ולפני הגעה לטסט סע

באופן נמרץ עם משיכת הילוכים לטורים גבוהים כ - 10 דקות. הממיר יהיה במיטבו וסיכויי המעבר גדלים.

עלות - 70עד 100 ש"ח + טרחה מסויימת.

3. גש למוסך שאתה מכיר/סומך ובקש הכנה לטסט (וטיפול שוטף אם צריך). מובן שכרוך בעלות וזמן. יש גם מוסכים

שיעבירו לך את הטסט בחבילה.

לשיקולך לבחור אחת מארבע האופציות שהצעתי , לפי שיקולי זמן ועלות או כל החלטה שלך. בהצלחה !

פורסם

לדעתי הכי טוב זה להיכנס קודם לטסט,ואז לתקן את הליקויים שנמצאו,אם בכלל.

להיכנס קודם למוסך "שיכין את הרכב לטסט" במילים אחרות להכין את הכיס.

פורסם

לא בהכרח, את הרכב של אשתי אנחנו מכינים לפני הטסט כל שנה,

והמכונאי הוא משהו שאנחנו סומכים עליו , כבר יצא שמספר פעמים הוא אמר שאין מה לתקן והרכב במצב מעולה,

לי אישית יש שריטה רצינית וכל דבר קטן ישר הולך לתיקון, למשל יש רעש של חריקה מכיוון הגלגל השמאלי [נשמע כמו התחלה של מיסב גלגל], כשהגעתי אליו מספר פעמים הוא בדק את כל האזור ולא מצא שום תקלה,

הוא שלח אותי לדרכי ואמר לי כשהתקלה תתרחש באופן קבוע ולא ציוץ פעם בסיבוב ה100 כשאני פונה ימינה ,אז לבוא.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני אף פעם לא הכנתי אף רכב מאלו שהיו לי בשביל לעבור טסט. תמיד עברתי מפעם הראשונה. הליקויי הגדול ביותר שפעם נימצא היה לוחית רישוי דהויה שהוחלפה. כנ"ל רכבי משפחה, תמיד מעבר מפעם ראשונה מבלי שום בעיות או הכנות. רכבים שהיו ברשותי יחסית מאוד ישנים. מניח שגם עם רכב נוכחי יהיה אותו דבר.

לא מבין למה צריך להכין בכלל את הרכב לטסט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...