Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2005 FSI 1.6L - סיכום שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אכן וויתרת על דיזל, אתא אמור להצטער שמכרת, לא? כי כרגע המכירה נראית מיותרת לגמרי.:-)

אני באמת מצטער שמכרתי את הרכב,אך כמו שאומרים - כל עכבה לטובה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטרף להערה על תיבת ההילוכים.

אמנם אצלנו זה על 2.0FSI אבל אותה תיבה @#@#^&...

אכן רכב מפנק, אבל בעיקר לנסיעות בינעירוניות.

בהצלחה עם הרכב החדש.

(גם אני מפנטז לעבור ל- VAG עם TSI+DSG)

פורסם
מה בדיוק לא מוצא חן בעיניכם בתיבה המצויינת הזו ?

בוקר טוב מרק :)

התיבה מצויינת,אך התכנות לחסכון-בכל-מצב שלה,גורם להילוך חמישי בירידה (אפילו אם אתה על 40-50קמ"ש).

או בעליות תלולות,ההילוכים משתלבים קדימה לרביעי-חמישי ואתה נאלץ לתת "קיקים" או להשתמש בטיפטרוניק בשביל לטפס כראוי.

הרבה אנשים בעד חסכון בדלק,אבל לא בעד בלאי מואץ לתיבת ההילוכים\גיר (וזה מה שבדיוק קורה עם התיבה הזאת)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רוב התיבות בעלות 6 או 7 הילוכים מתנהגות בצורה דומה לכן אם מחפש תיבה שעונה על כול הצרכים האפשרים תצטרך כנראה לתכנן אחת כזו. התיבה בעלת 6 הילוכים הקדימה את זמנה לעומת רוב הרכבים שהתיבה הינה בעלת 4 הילוכים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצטרף ל- ezuf,

התיבה פשוט ממהרת לעלות הילוכים ללא קשר לתנאי הנסיעה.

גם בעליות וגם בירידות היא כל הזמן מחפשת להיות בהילוך הגבוהה ביותר.

לא נראה לי הגיוני לנסוע 40-50 קמ"ש, בטורים 1900 סל"ד בהילוך 5 עם מנוע 2 ליטר...

האוטו פשוט נחנק... וצריך כל הזמן לשחק בטיפטרוניק.

מה שכן, בהיותה תיבת 6 הילוכים היא פשוט תענוג בנסיעות בינעירניות.

היא מאפשרת לרכב שיטוט נינוח, שקט וחסכוני במהיריות סביבות 110 קמ"ש.

אין פלא שהיא הוחלפה ב DSG .

פורסם

ה DSG מתנהגת באותה צורה בדיוק , רק ששם יש 7 הילוכים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

משרשור לשרשור מתחילים לראות כמה הידע שלך והנסיון שלך ברכבים האלו מבוסס אפילו לא על שמועות אלא על שינאה טהורה.

יש DSG עם 6 הילוכים, יש DSG עם 7 הילוכים , ההתנהגות בכלל לא דומה.

אני מציע לקיים נסיעות מבחן פה ושם כדי לא להתבזות בתגובות לא ענייניות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
משרשור לשרשור מתחילים לראות כמה הידע שלך והנסיון שלך ברכבים האלו מבוסס אפילו לא על שמועות אלא על שינאה טהורה.

יש DSG עם 6 הילוכים, יש DSG עם 7 הילוכים , ההתנהגות בכלל לא דומה.

אני מציע לקיים נסיעות מבחן פה ושם כדי לא להתבזות בתגובות לא ענייניות.

הבנת הנקרא המינימלית היתה מרמזת לך שנהגתי על DSG 7 הילוכים.

ההתבזות בתגובות לא עניניות וחסרות ידע זה תחום בלבדי שלך, אני לא מתיימר לקחת ממך את התואר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא אענה על הקנטרנות שלך :)

רק אסביר:

מהתגובה שלך לא ניתן להבין כלום מן הנקרא מלבד זה שאתה טוען שגיר הDSG באמת ככה רק שלו יש 7 הילוכים,

וזה לא נכון כי יש גם DSG משושה הילוכים וגם ההתנהגות ממש לא דומה, במקרה התנסיתי לא מעט בDSG.

דווקא צורת ההתנהגות הזו כפי שמתוארת כאן, מזכירה גיר אחר, לא מוצלח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כפי ששמתם לב,הרכב מפגין אמינות מופלגת (בכל זאת יחסית חדש),לא היו הפתעות,טיפולים שוטפים + החלפת בלאי צפוי.

אם רכב חדש לא היה מגלה אמינות פולגת הייתי מרסק אותו בקיר, מקבל כסף מהביטוח וקונה רכב אחר. אמינות זו הסיבה העיקרית לשלם אקסטרה בשביל רכב יותר חדש. אם אין אמינות ניתן להסתפק גם ברכב בן 10 שנים שעבר יישור קו ועוד ישאר עודף בכיס.

פורסם
אם רכב חדש לא היה מגלה אמינות פולגת הייתי מרסק אותו בקיר
אתה קרוב משפחה של HULK? :lol:

וברצינות - בטיחות, אבזור מתקדם, ביצועים+חסכון בדלק, הרגשה של רכב חדש לא מעניין אותך, רק האמינות?

פורסם

בלי קשר לדיון המשעמם אך צפוי, שהתפתח כאן, מנועי ה FSI של פולקסווגן לא היו הצלחה גדולה, בעיקר לא ה 1.6 שפעולתו היתה נעימה פחות משל ה 1.6 הרגיל, בלי בונוס ביצועים גדול.

פולקסווגן השקיעה לא מעט משאבים בפיתוח מנועי הזרקה ישירה, ורק ששודך להם מגדש טורבו הם הוכיחו את עצמם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מנועי 1.6L FSI אכן לא הייתה הצלחה גדולה רק בגלל שיטת ההזרקה וניהול ההזרקה שהינו קצת בעייתי ולא ענה על הציפיות וצריך לבוא בטענות :shock: אל חברת בוש שתיכננה ומייצרת את כול רכיבי המערכת .

בכול מקרה הייתה ברשותיי גולף דור 4 עם מנוע 1.6L בעל 100 כוחות סוס והיום ברשותיי מנוע 1.6L עם 115 כוחות סוס ושיפור בהספק המנוע והמומנט מאוד מורגש מכיוון שמבחינת משקל האוטו הוא לא השתנה בהרבה לכן יחסית ההספק הסגולי בגולף דור 5 גדול יותר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...