Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי קאיה ספיה 1600 אוטומטית מודל 96. לאחרונה החלטתי לטפל באוטו מ א' ועד ת', ויש לי סוגייה אחת רצינית מאוד שברצוני לטפל בה.

מאז שאני זוכר את עצמי האוטו ממש רועד, רועד כשמניעים, רועד כשעומדים ברמזור והגיר על דרייב, והכי גרוע שהרעידות מתגברות פי 10 כשהמזגן דולק [לא קורה הרבה לאחרונה כי אין מזגן, אבל אני הולך למלא מחר ולכן חשוב לי לפתור באותה ההזדמנות את הנושא הזה]. הבעיה הזאת הפכה למציקה עוד יותר [מבחינה פסיכולוגית] כשהוריי קנו אלטו ידנית חדשה שלא מרגישים ממנה רעידה [הייתי בשוק שהאוטו התניע בלי שהרגשתי איזו שהיא וויברציה בכול הגוף]...

נאמר לי שהבעיה יכולה להיות בתושבות המנוע של הרכב ושצריך לחזק אותן [?] או להחליף אותן.

האם מישהו מכיר את הבעיה בכלי הרכב הספציפי הזה ויודע במה מדובר במידה וזה לא תושבות המנוע ?

ובמידה ואלו כן תושבות המנוע, האם לגבות על החלפתן מחיר של 600-700 שקל כולל עבודה זה סביר או שמישהו במוסך שלי רוצה קצת לדפוק אותי ?

תודה מראש והמשך שבוע טוב לכולם

פורסם

אחד הדברים הנפוצים בתקלה שאתה מתאר זו תושבות . קיימות תושבות של במנוע ותושבות של תיבת הילוכים .

לגבי המחיר זה מאוד ספציפי לסוג של חלק שמרכבים לך הכוונה לזה אם החלק הנ"ל מקורי או לא.

מקווה שהצלחתי לעזור.:)

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

עד כמה זה משנה אם החלק מקורי או לא ?

ואני לא מכונאי מי יודע מה מדופלם אבל ההיגיון אומר לי שאם האוטו רועד סתם ככה בדרייב ורועד פי 200 כשהמזגן עובד אז מדובר בתושבות של המנוע ולא של התיבה...

איך כול העסק הזה עובד בכלל ? הייתה לי בראש תמונה של כמה ברגים שצריך לחזק ובזה נגמר הסיפור...

וכן, עזרת קצת, תודה !

• תוכן חדש...