Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הרכב שלי ניסן אלמרה שנת 2004 התחמם לי אתמול בנסיעה כנראה שהיתה נזילת מיים והמנוע התחמם.

כעת הרכב לא כל כך נוסע - ניסיתי לנסוע איתו ואחרי 3-4 קילומטר הרכב שוב התחמם ומשמיע רעשים מתכתיים מן המנוע.

האם זה בטוח מנוע שהלך או שיכול להיות משהו פעוט יותר?

בנוסף אני צריך לגרור אותו למוסך יש המלצות בנוגע למוסך טוב של ניסן באיזור המרכז שלא יקרעו אותי במחיר?

מה אמור להיות טווח המחירים לתיקון סתם שאני אדע למה לצפות...

תודה,

ארז

פורסם

אני פשוט לא מבין אותך...המנוע התחמם, למה המשכת לנסוע עליו אפילו מטר?

גרור אותו במיידי ותחזיק אצבעות שהנזק הוא מזערי, למרות שזה לא נשמע ככה אם יש רעשים

של מתכת (שזה מוזר בפני עצמו, הרי שמן לא ציינת שחסר/נזל).

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אם הרעשים נישמעים מתכתיים יכול להיות מצב שהמשאבת מיים החלה להיתפרק לך תוך כדי נסיעה ועובדת על פארש ולא נותנת תפוקת עבודה אידיאלית שזה מה שגורם להיתחממות הרכב. האם קיימת נזילה כל שהיא מכל כיוון כל שהוא של מיים?

:)
  • תוכן חדש...