Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת עם הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל התשובות נכונות.

אם אתם עוברים באזור המרכז (נתניה-ראשון לציון) בין 10 ל-שלוש, אז סעו מכביש החוף (וחסכו את עלות כביש 6) לאשדוד, כנות, כביש 7 ומשם ב-6 (חינם בקטע הדרומי), שימו לב לשילוט לעוקף באר שבע שמחבר אתכם לכיוון מצפה או דימונה וחוסך מעבר מתיש בעיר.

דרך מצפה רמון יותר יפה, יותר מהנה לנהיגה, ויותר קל כי התנועה דלילה מאוד, יש אתרים לבקר בדרך ובמכתש, ובשבוע האחרון עברתי שם ואין שום ניידת. שמחתי לראות את זו שמתחבאת ליד יטבתה נכנסת לחניון בתחנה בדיוק כשיצאנו ממנה...

אל תרוצו ואל תנסו מהירות גבוהה. אני מניח שאין לכם יותר מידי נסיון בנהיגה מהירה, כבישי הדרום הם ללא שוליים ככה שירידה ועליה הן מסוכנות, ויש סיבובים חזקים ולפעמים קצרים. זה כייף (אם הדור הצעיר ישן לו בשקט או שומע MP...) אבל מסוכן.

אתם בחופש אז סעו בשלווה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אוקיי אז אני ועוד 3 חברים החלטנו לרדת לאילת בעקבות הרגילה שקיבלנו..

רציתי לדעת באיזו דרך הכי טוב לנסוע? אנחנו יוצאים מאזור עכו בצפון..

התיכנון הוא בינתיים לנסוע לבית שאן ומשם לרדת לכביש הבקעה מה אתם אומרים?

התכנון שלכם נהדר, נסיעה דרך כביש הבקעה היא נהדרת, הנוף יפה ומרחק הנסיעה לא שונה מהותית משאר דרכי מרכז הארץ.

חשוב מאוד לבצע עצירות התרעננות לפי הצורך, ורצוי אחת לשעתיים מקסימום- ישנם הרבה מקומות אפשריים לעצירה בדרך, וחשוב מאוד לא לעשות זאת על השוליים.

הכינו לכם מלאי של מי שתיה ברכב, משהו קטן לאכול, וודאו שאביזרי החירום (אפוד זוהר, מגבה וגלגל חלופי) קיימים ותקינים (חובה! לוודא לחץ אוויר תקין בגלגלי הרכב, כולל הגלגל החלופי).

:puzzled:
פורסם
לבסוף החלטנו לצאת מהבית מוקדם יחסית, בשעה 2.

האם כדאי לנסוע בשעות אלו בכביש הבקעה?.

02:00 או 14:00?

פורסם
בשעה 02:00..

ברמת העקרון כביש הבקעה פתוח לנסיעה ועל פניו בטוח לנסיעה גם בלילה, אבל מדי פעם יש שם הפתעות בטחוניות לא סימפטיות, ולכן לא הייתי נוסע שם בלילה ברכב בודד (אלא אם כן אתם יותר מרכב אחד, ורצוי חמוש).

כמו כן, בלילה ממילא לא נהנים מהנוף המרהיב של הבקעה וים המלח, אז הייתי ממליץ לך לצאת מעכו לכוון וואדי-מילח, לעלות על כביש 6, ודוּך עד סופו של שש, להמשיך על כביש 40 עד צומת גורל-> שמאלה לעוקף באר שבע, ימינה ואז שמאלה בצומת חטיבת הנגב, עד לצומת שרה.

כאן תבחרו: שמאלה לכוון כביש 25 עד לצומת הערבה, ואז ימינה לכביש 90, כביש הערבה,

או לחילופין: ישר בצומת שרה לכוון מצפה רמון ולהמשיך משם לפי השילוט לאילת.

מה שחשוב מעל הכל- לצאת מוכנים לדרך, אחרי שינה מספקת, מצוידים בשתיה ואוכל קל, לעשות עצירות לפי הצורך, וכמובן כמובן לוודא שהרכב תקין 100%.

• תוכן חדש...