Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יודע מחיר חיפושית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי שמח לדעת מי ממכם יודע ערך של חיפושית 1969 קונברטיבל מקורית.אשמח לקבל תשובה בהקדם. שבוע טוב.

קובי zlk

פורסם

תלוי את מי אתה שואל.

אתה שואל את המוכר או את הקונה ? כל אחד חושב אחרת. :wink:

מעבר לכך, יש חשיבות גם למצבו הספיציפי של הרכב. לא כל החיפושיות משנת 69 באותו מצב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכיוון שלרכב המקסים הזה אין מחירון, תוכל לבצע השוואה כללית לפי עלות יבוא רכב שכזה מחו"ל...

הערכה גסה ומשוערת של 1969 במצב סביר ( דרגה 3 במחירון 6000$ ) תגיע בארץ אחרי עלויות משלוח

ומיסים למעל 15000$..

פורסם
מכיוון שלרכב המקסים הזה אין מחירון, תוכל לבצע השוואה כללית לפי עלות יבוא רכב שכזה מחו"ל...

הערכה גסה ומשוערת של 1969 במצב סביר ( דרגה 3 במחירון 6000$ ) תגיע בארץ אחרי עלויות משלוח

ומיסים למעל 15000$..

קצת מכעיס אותי החישוב שהצעת, אם נשתמש בדוגמא שלך הרי אם הייתי בוחר ליבא

דלתא רומנית 79 מארה"ב מחירה היה מגיע ל-10.000 דולאר, האם לדעתך זה המחיר האמיתי שלה בארץ?

לכל רכב יש את המחיר האמתי שלו זוהי נק' המפגש בין המוכר לקונה, לעיתים קרובות היא נמוכה הרבה יותר

ממה שהתכוון המוכר,ונמוכה בהרבה ממה שהושקע על הרכב, והרבה יותר נמוכה משווי מחירון קראוס!

(ע.ע הקורבט המוצעת למכירה בימים אלה).

רכב אספנות הוא רכב "שיגעון" בדרך כלל רכב פאן, השני במשפחה, סכום הפאן של הכסף הפנוי במשפחה

הוא משתנה לא ידוע, לא כל אחד יהיה מסוגל להוציא סכום גדול לטובת פרויקט כזה, כך שבפועל, מדובר בשוק

קונים מאד מאד מצומצם, ראה כמה רכבים לא נמכרים כי:

1. המוכר לא מוכן להתפשר ומעדיף להשאיר את הרכב אצלו, אפלו במחיר הדרדרות הרכב ואו העמדתו!

2. המחיר שנידרש על רכב החלומות אינו עומד בתקציב הקונה, ואין עוד משוגעים לקנייה!

יבוא רכב מחו"ל פתח אופציה נוספת אבל לא בהכרך מתחרה, רכב שהייתי קונה בשימחה אם הייתי חי בארה"ב

אינו אקטואלי כאן בגלל התוספת במחיר אותה אני נדרש לשלם, למרות שהמחיר אינו גבוה מרכב מודרני משומש במצב טוב

בארץ. הוא אינו מהווה תחלופה לרכב שימושי.

לגבי מחיר רכב שנימכר בארץ, הכלל הראשון בקניה הוא להעריך את ההשקעה הנידרשת על מנת להביא את הרכב למצב

בו יהיה הקונה מאושר עם הרכב שרכש (אין דין ליאור ברוך כדין רן שושני ולהיפך!) זאת אומרת מחיר הרכישה הוא המשתנה

הידוע היחידי במשוואה. פרט לכך עד קבלת התוצאה הסופית הכל ניחוש!

לכן מחיר הרכב אינו עומד בהשוואה לשום מחירון, סיטרואן DS לשיפוץ לעולם לא תקבל מחיר מחירון, כיוון שכל מי שמכיר

יודע שעד לתום השיפוץ ההשקעה ברכב תעבור כמה פעמים את מחיר הרכישה. ובכלל כמה קליינטים (אמיתיים לא פנטזיונרים)

ימצא בארץ לרכב כזה?

ולגוף השאלה לגבי החיפושית:

החיפושיות האלה מבוקשות מאד בכל קנה מידה, חיפושית טובה ומושקעת יכולה להגיע לסכומים גבוהים מאד

ולעיתים אפילו לא הגיוניים, צריך לבדוק שמדובר על חיפושית שהגיעה פתוחה במקור, ולא עבודה של מישהו

זריז ידיים ומסור!

יש אנשים, שישלמו כמעט כל מחיר על חיפושית כזו, וזו תיקוותו של המוכר, ובעייתו של הקונה. אם זה החלום שלך

זה רכב כזה הגדר לך תקציב, ונסה מזלך קח בחשבון שהקנייה של הרכב היא החלק ה"קל" אח"כ צריך את הכסף-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם אתה הולך לייבא אותה מארה"ב, חשוב מאוד שתדע. שדי נפוץ שם להחליף בודי של קבריולט עם שילדה של חיפושית רגילה, דבר זה יצור לך בעיות כי הרשיונות שתקבל הם של חיפושית רגילה (הטייטל הוא לפי מספר השילדה),

שים לב שהשילדה הינה של חיפושית קבריולט (את הבודי קל לזהות), במקרה שלך היא צריכה להתחיל במספר 159XXXX , בנוסף שים לב שהלוחית זיהוי שממוסמרת לבודי תואמת למספר שילדה וכי המסמרות הינם מקוריות.

(נ.ב. יש גם בארץ קומבינות כאלו...)

לגבי המחיר, אם היא אורגינאלית במצב טוב וק"מ נמוך, המחיר יכול להאמיר עד איזור ה-8K-9K בארה"ב.

תוכל לקבל כיוון יותר מדוייק לגבי המחירים באתר הסמבה:

http://www.thesamba.com/vw/classifieds/search.php?submit=yes&keywords=vert&type=text&stype=all&username=&yearfrom=&yearto=&pricefrom=&priceto=&model%5B%5D=&section%5B%5D=3&wanted=show&zip=&zipdist=0&state%5B%5D=&usaregion=&country=&sort=date&sort_order=DESC&submitButton=Search

פורסם
קצת מכעיס אותי החישוב שהצעת, אם נשתמש בדוגמא שלך הרי אם הייתי בוחר ליבא

דלתא רומנית 79 מארה"ב מחירה היה מגיע ל-10.000 דולאר, האם לדעתך זה המחיר האמיתי שלה בארץ?

ולגוף השאלה לגבי החיפושית:

החיפושיות האלה מבוקשות מאד בכל קנה מידה, חיפושית טובה ומושקעת יכולה להגיע לסכומים גבוהים מאד

ולעיתים אפילו לא הגיוניים, צריך לבדוק שמדובר על חיפושית שהגיעה פתוחה במקור, ולא עבודה של מישהו

זריז ידיים ומסור!

יש אנשים, שישלמו כמעט כל מחיר על חיפושית כזו, וזו תיקוותו של המוכר, ובעייתו של הקונה. אם זה החלום שלך

זה רכב כזה הגדר לך תקציב, ונסה מזלך קח בחשבון שהקנייה של הרכב היא החלק ה"קל" אח"כ צריך את הכסף-רן

היי רן ,

אם לא היתה בישראל דלתא רומנית למכירה ומאוד היית רוצה לייבא אחת מארה"ב אז כן מחירה בארץ

היה מגיע ל - 10000 דולר וזה המחיר האמיתי שהיית משלם במזומן !

לא רציתי להכעיס , רק ליידע שרכב נדיר ומיוחד בעל ערך אספנות ( לדוגמא חיפושית 1969 קבריולט ) עולה בשוק

האמריקאי והאירופאי כמה אלפים טובים.. בארץ כפול 2 פלוס מע"מ :wink:

רכב שכזה יכול להימכר ב 100000 ש"ח תוך 5 דקות לאחד שמטורף על הצעצוע הזה ויכול להיות מפורסם

שנתיים ביד-2 עם מחיר של חצי מזה ואף אחד לא יתקשר ... היצע וביקוש, מזל ועוד המון נתונים ..

ת'כלס - אתה מת לאחת כזאת :lol::lol:

פורסם

מת, לכל קבריולט שתחזיר לי את השיער לראש ויצר הנעורים לגוף....

תזכורת לשנים אבודות, ולהרבה הרבה חופש שמש ואוויר פתוח, אבל:

מרגיז אותי שבעל רכב שמנסה למכור רכב במחיר מטורף אומר לי כבר במשפט הראשון:

"אם תירצה להביא כזו מחו"ל יעלה לך יותר" - שוב לפעמים מדובר על פגר שלא ראה כביש כמה עשורים

טובים, מול רכב במצב אחר לגמרי...

המחיר בחו"ל כולל הובלה לארץ אינו יכול לשמש מדד למחיר פה בארץ, כל מקרה לגופו! - רן

פורסם

...

המחיר בחו"ל כולל הובלה לארץ אינו יכול לשמש מדד למחיר פה בארץ, כל מקרה לגופו! - רן

פה אני חולק עליך, בגלל הכמות הקטנה הן של הקונים והן של המוכרים נוצרים בקלות מה שנקרא "עיוותי שוק"

ואם משהו יבקש מחיר אסטרונומי , גם אם לקונה יש כסף אבל עומדת בפניו האופציה לייבא , הוא בסופו של דבר יעדיף לייבא במחיר סופי נמוך יותר ,

כמה שמנסים להכניס שגעון וחוסר הגיון לענין רכבי האספנות (ואני מסכים לכך ) בסופו של דבר זהו שוק של קונים מול מוכרים,

והוספה של יבוא בעצם מבצעת שיכלול של השוק ואיזון על רמות מסוימות.

לדוגמא אם לא היה ניתן לייבא רכבי אספנות, וכמות החיפושיות הפתוחות בארץ שנמכרו באותו זמן תעמוד על X ברגע שיהיו X+1 קונים יתחיל מירוץ של העלאת מחירים. ה"שוט" של יבוא בעצם מאפשר לשמור על מחיר מסוים.

ברור שאין מה להשוות רכב מיבוא במצב תצוגה מלוקק לגרוטאה חלודה שלא נוסעת בארץ, אבל רכבים באותה קבוצת שווי (1-5) לדעתי יש קשר וקשר ישיר....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הרעיון הוא להחזיר את השפיות לעם, לאחרונה ראיתי מינימינור שנימכרת

ב-50000 ש"ח חמישים אלף ש"ח למי שלא הבין!

מיני רגילה סטנדרטית ו....מיני.

עם כל החיבה לרכב הזה והיתה לי אחת כזו, לדעתי הגזמה פראית

גם אם שווה למחיר הובלה מחו"ל. - רן

פורסם
תודה על האינפורמציה. זה מכניס אותי קצת לעניינים. עד עכשו התעסקתי רק עם אופנועים.

זה כימעט אותו דבר רק עם ארבע גלגלים!

בכל מקרה אל תתפתה לשלם מחירים מופרזים, שקול בזהירות כל הצעה וצרף אליך

מישהו שמבין עניין שיצנן את ההתלהבות על מנת שלא תעשה טעות פזיזה.

המלצה שלי תישאר עם אופנוע אספנות לי יש שתים!-רן

• תוכן חדש...