Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין במכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לדעת האם ניתן לגשת למגרש טרייד אין ולעשות החלפה "ראש בראש" , קרי אני אתן את הרכב שלי ואקבל אחד אחר , ללא תוספת כסף.

אשמח לתשובה מהירה ,

תודה

פורסם

זה אפשרי בהחלט. תלוי כמה שווה רכב שלך וכמה שווה רכב האחר במגרש. כך בחשבון שלסוחא לא כדאי לעסוק עיסקה ממנה הוא לא מרוויח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נניח שיש הונדה שמחיר המחירון שלה 80 אלף ש"ח.

הסוחר מבקש עליה 85.

שלך שווה 94500.

הסוחר יציע לך 85 על הרכב שלך. או את ההונדה, ראש בראש.

כן. אתה יכול להכנס לטרייד אין עם רכבך ולצאת עם הונדה. אם זה מה שעושה לך טוב, גם אתה וגם הסוחר תצאו מרוצים מעסקה כזו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זאת שאלה שאין בה את המרכיבים הנדרשים.

קח בחשבון שתמיד, אבל תמיד, בעל המגרש רוצה להרוויח.

הוא יתן לך מחיר נמוך על הרכב שלך כדי למכור אותו ברווח וימכור לך רכב אחר במחיר גבוה כדי להרוויח עליו.

אם זה יהיה ראש בראש, כנראה שהרכב שלך בשוק החופשי שווה לפחות 15% יותר מהרכב שקיבלת.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...