Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים .

בירדן אין חוק מוטורי .לא כמו בארץ שאסור לעשות אלא שם מותר הכל אבל יש טסטים ושם טסטים טסטים כמו שיש כאן וכמובן שאין קובינות שם כמו פה!

אבל לידעתכם ולידיעת כל אלא שחושבים ששם לא יודעים להתעסק עם רכבים חוץ ממרצדס ..אז לא .שם הענפ מאוד מפותח .

ראינו סדרה 3 E30 עם מנוע 740 ..אחרת עם מנוע של EVO8 אל תשאלו אותי איך אבל זה היה! לא חסר EVO לא חסר אימפרזות וכל רכבי התפארת למינהם רובם לא סטנדרתיים! כעיקרון שם באמת מומחים לשתי ענקיות הייצור של הרכבים במוו ומרצדס עובדה ששני

אלו הם ככל הנראה הטובים ביותר .לא צריך הסבר נוסף! אז כל במוו שם לא משנה של מי אישה או גבר או ילד שאתמול עשה רשיון אז היא עם דיפ' מוגבל! יש שם סדנאות שאפשר לומר שהם ברמה עולמית גם כן .ומה שמוסיף לזה כי היום יש המון מבקרים ואנשי עסקים מערב הסועודית ושכינותיהה ..ששם אני לא חושב שצריך הסבר על הנושא של ענפ הרכב שם ( נו...כסף מדבר) אבל שם זה ברמות מעל ומעבר לכל דמיון!8)

פורסם
הקטע אם קפריסין רציני בכלל ?להגיב על זה ?

הרעיון של קפריסין רציני לגמרי, יש לי אפילו חבר שעשה משהו דומה עם טויוטה היילקס ומאוד נהנה.

הבולמים פה בארץ יעלו לי נגיד 12,000 בלי התקנה, ואם שם זה יעלה לי 10,000 עם התקנה + חוויה של לנהוג את האוטו שלי בחו"ל ולעשות חופשה נחמדה, מה רע בזה?

ההצעה הכי שפוייה שקיבלתי פה בארץ זה לשים Tein Basic של אימפרזה, שאמורים להתאים, ב6,500 לא כולל התקנה.

KW הם כמעט היחידים שמייצרים קויילאוברים ללגאסי דור ראשון. האופציה של קפיץ-בולם עלתה על דעתי כמובן, אבל אין כמעט מבחר של קפיצים ובולמים ללגאסי סטיישן דור ראשון.

האופציה ההגיונית היחידה שמצאתי היא KYB מתכוונן בתוך קפיץ מקורי, שקפיץ מקורי אגב, הוא דבר לא פשוט. את הקפיצים שלי אני רוצה להחליף בגלל שהם עברו לא מעט ק"מ, ובולם בריא בתוך קפיץ ישן לא נשמע לי אגרוייסה מציאעה.

אני יכול להזמין קפיצים מיפן דרך היבואן, אבל מי שיצא לו להתמודד עם היבואן של סובארו יודע שהם גנבים. אני יכול גם ליסוע לתל אביב להוציא אישור ייבוא ולייבא לעצמי את הקפיצים והבולמים של KYB.

אולי זו האופציה השפויה ביותר...

שרגאמן, למצוא את המוצר בEBAY זו לא חוכמה גדולה. אני אלחץ Buy Now אוריד מהPaypal איזה 1600 דולר ואתה חושב שהם יגיעו לארץ ויתנו להם להיכנס בשקט? בלי אישור של משרד התחבורה? בלי 50% מכס? בלי מע"מ?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אבל המחיר שלהם בערך 1150 פאונד, מה שאומר שבארץ הם יעלו מעל 10,000 שקלים.

.

או אם אני אצליח להשיג את הקויילאוברים במחיר מתקבל על הדעת בארץ, אין לי שום בעייה עם זה.

המוצר עולה באנגליה 6000 ש"ח, מה שאומר שעם מכס הוא יעלה פה בערך 12,000 ש"ח, לא?

.

הבולמים פה בארץ יעלו לי נגיד 12,000 בלי התקנה, .

דניאל,

נגיד...בערך...בסביבות...

אין שום טעם להמשיך את הדיון הזה בצורה הזאת, אני נועל ואפתח אך ורק לאחר שתיצור איתי קשר בה"פ לאחר שקיבלת הצעת מחיר מסודרת לקיט הזה מהיבואן הישראלי.

עריכה עצמית, השרשור נפתח עקב קבלת הצעת מחיר מפתיעה שמיד פותח השרשור בטח יעדכן אתכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תמיד יש את האופציה להעלות את הקוילאוברים על אחת מהספינות ההומניטריות של טורקיה או לוב,ואז משם כמו גומא אגייאר להיכנס לעזה דרך החוף ולקחת את הקוילאוברים-או במילים אחרות חבר להעלות את האוטו לקפריסין זה הדבר הכי מטופש ששמעתי פה בפורום.

פורסם

למה אתה סתם מדבר שטויות?

וריאטור לhgt עולה בארץ בסביבות 2500 3000 ש''ח, שבייבוא מאנגליה כולל הובלה ומסים, אתה מגיע ל800 ש''ח לוריאטור של gsr.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ממליץ לך בחום לבדוק עם דודי לגבי הKW

עוד לא נתקלתי ב- V1 שעולה 12 אלף , זה המחיר לכיוון V3 בארץ

בכל מקרה, לאחרונה יצא לי לחזור מאנגליה, עם טיפל'ה חלקים

המחירים שם די דומים למחירים פה (לפחות על חלק גדול ממה שבדקתי)

קח בחשבון מצב היפוטתי , חזרת מירדן/קזחסטן/קפריסין עם קוילאוברים בבג'אדז'

ונתפסת - שילמת מכס ע"פ חוק + מע"מ + קנס = סיכוי גבוה למחיר גבוה יותר מהארץ

נקודה למחשבה

ועוד נקודה למחשבה - יצא לי לשמוע לאחרונה על הרבה אנשים שנאלצו להשתמש בעניין האחריות

מאחר ואתה קונה מוצר מורכב , ולא סט בולמים פשוט

במצב כזה, תהיה לך בעיה להפעיל אחריות ללא תשלום ליבואן הבלעדי (מאותה סיבה פשוטה שלא קנית ממנו)

וכנראה שתאלץ לשאת בתשלום התיקון/משלוח וכיו"ב

פורסם

טוב, אז ככה.

גנדי - אני משווה את המחיר לאנגליה בגלל שKW הם יצרן בריטי, ואת הבולמים שלהם מצאתי בעיקר באתרי שיפורים בריטים. מה שגם הרכב שלי לא נפוץ בארה"ב.

טעיתי בהערכת המחיר שלי, והיום קיבלתי הצעה שנשמעת לי טובה מאוד מפיט-סטופ, כנראה שאני אקנה אצלם בקרוב ואזמין תושבות בולמים כבר בימים הקרובים מארה"ב.

את התושבות בולמים לא מצאתי בארץ, ואצל היבואן המחיר הוא 500 שקל לתושבת, כשמחיר תושבת של KYB (שזו בעצם המקורית) הוא בין 40 ל50 דולר.

הרעיון של לשוט עם האוטו לקפריסין אגב, רציני לגמרי, ואני לא לגמרי יורד ממנו.

חישוב העלויות שלי היה לפני בירור הצעת מחיר, והוא היה מוגזם. כנראה ההגזמה נגרמה עקב הטראומה שיש לי מהיבואן של סובארו לארץ, שאצלו פילטר אוויר עולה 140 שקל לפני מע"מ וזה אם לא יורד גשם בחוץ, אם יורד גשם זה עוד 30 שקל דמי רטיבות.

דבר אחרון לגבי קפריסין - בקפריסין שלא כמו בארץ, יש ספורט מוטורי, והמחשבה של לנהוג את האוטו הפרטי שלי על מסלול אמיתי גורמת לי לרייר.

תודה לעונים, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דניאל,

שמחתי לעזור ולתקן במעט את הטראומה מיבואן סובארו..

לגבי קפריסין, אני האחרון שאשלול אופציה כזו רק שלדעתי, היא רלוונטית כשהולכים על עבודה רצינית יותר. לא חושב ששווה להוציא את הרכב בשביל קוילאוברים.

ועוד דבר אחד קטן, KW הוא יצרן גרמני ולא בריטי.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

בקיצור - דניאל, לא עשית שיעורי בית שלך.

באימה ש'ך אחי תפסיק להעמיס עלינו עם שאלות שלך - תביא כבר קפיצים הנמכה אחושלוקי שהתמבון יגרד את כל הנמלות המנייקיות מהחניה אצלך והכל יהיה דבש.......

:lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ועוד דבר אחד קטן, KW הוא יצרן גרמני ולא בריטי.

אוי נו דודי, אתה נורמלי? מה עשית ???:evil:

עכשיו הוא יתחיל מחדש שרשורים הזויים על להשיט את הרכב לגרמניה.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אוי נו דודי, אתה נורמלי? מה עשית ???:evil:

עכשיו הוא יתחיל מחדש שרשורים הזויים על להשיט את הרכב לגרמניה.:lol:

לא היית לוקח את האוטו שלך לגרמניה בשביל לנהוג אותו ברינג???

אני שונא את הקיץ!

פורסם

תגיד מר בחור , מה נסגר, אולי תיקח את הרכב לאנטרטיקה, יש שם אחלה משטחי החלקה, לא צריך אפילו r888 שם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...