Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף לקויילראוברים של KW אצלי באוטו (סובארו לגאסי 1992 סטיישן) אבל המחיר שלהם בערך 1150 פאונד, מה שאומר שבארץ הם יעלו מעל 10,000 שקלים.

התחלתי לחשוב להעלות את האוטו לספינה ולקחת אותו לקפריסין, אבל אתמול קיבלתי ממישהו רעיון אחר - ליסוע עם האוטו לירדן, ששם שלא כמו בישראל, יש ספורט מוטורי.

מישהו עשה את זה? עם מי יוצרים קשר בשביל זה? אני לא יכול סתם להיכנס לירדן ולחפש חנויות שיפורים, ואם אני אמצא לצפות שיהיה להם קויילאוברים בשבילי...

בקיצור, מה דעתכם בנושא? ואיך עושים את זה?

תודה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה,אני מכיר אישית כמה אנשים שנכנסו לירדן והעבירו את הרכבים מקצה שיפורים ושידרוגים רציני.

אבל מדובר על שיפורי מראה ונוחות,ובעיקר מדובר על מרצדסים ישנות וג'יפים שונים. החברה האלה ממוצא בדואי.

שמעתי גם שבזמנו היו מכניסים לאנצ'יות ע"מ להפוך אותן לHF טורבו בירדן.

אני לא יודע אם אתה יכול להכנס עם האוטו,לדעתי לא,אולי עם ליווי של מישהו.

אבל מה הבעיה לסוע לטיול שם ופשוט לקנות?

פורסם

אין לי בעייה ליסוע לשם ופשוט לקנות, לא זכור לי המג"בניקים ששומרים בגבול ירדן-ישראל הם פקידי מכס.

אבל איפה לקנות? עם מי ליצור קשר?

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מה שאני יכול להבטיח לך זה שאתה בהחלט יכול לנסוע עם האוטו שלך לירדן, חברים שלי היו לפני שבוע בירדן והם הסתובבו שם לכמה ימים, והם עשו כמה שיפורים חיצוניים לרכבים במחירים זולים במיוחד, אבל לפחות היה איתם מישהו שמכיר את האזור, וכמו שאמרתי הם עשו רק שיפורים חיצוניים, כלומר אני לא בטוח לגבי שיפורי מנוע אם זה אפשרי או לא, אבל מה שכן זה שאתה צריך מישהו שילווה אותך שמכיר טוב טוב את האזור ואת המוסכים ואת המקומות שמתעסקים עם הדברים האלה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

מי שמכיר אותי, יודע ששיפורים חיצוניים ממש לא מעניינים אותי.

אני מהאלה שאם הייתה להם אימפרזה טורבו עם אינטרקולר חזית, הם היו מביאים מכסה מנוע של אימפרזה רגילה, וכמובן שנוסע בלי ספויילר.

אני בעצם רק צריך למצוא חנות חלקים בירדן, ולחזור עם קויילראוברים בבגאז'. :)

או אם אני אצליח להשיג את הקויילאוברים במחיר מתקבל על הדעת בארץ, אין לי שום בעייה עם זה. החישוב שעשיתי - מחיר הקויילאוברים+מכס+מע"מ יצא גבוה מאוד, הרבה מעבר למה שאני יכול להרשות לעצמי.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

בירדן אתה יכול לחסוך כסף ב 2 תנאים בלבד.

אחד, בשיפורים אשר בהם לפקטור העבודה יש נתח נכבד בתמחור כמו פחחות+צבע למשל.

שני, שאתה נוסע עם מישהוא שמכיר את הנפשות הפועלות.

מאחר וגם בירדן יש מיסים ומכסים, מאחר ובאנגליה המוצר עולה 6000 ש"ח ומאחר ותמחור ההתקנה בארץ לא יכול להיות מאוד יקר, אני לא רואה שום בסיס לחסכון כאן.

אולי 500 ש"ח שאותם תשלם בריבית דה-ריבית בדלק ואגרות מעבר גבול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המוצר עולה באנגליה 6000 ש"ח, מה שאומר שעם מכס הוא יעלה פה בערך 12,000 ש"ח, לא?

ב6000 ש"ח מכס האלה אני יכול ליסוע לירדן, או אפילו להעלות את האוטו על ספינה וליסוע לקפריסין להתקין את החלק.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אתה מודע לזה כשאנשים לפעמים זורקים קפריסין הם לא באמת מתכוונים לזה...

אם תחליט ליסוע/לשוט ע"מ לחסוך בהרכבת קויילאוברים  ללגאסי 92' אתה בטוח תהייה הראשון בתחומך (קצת כמו האיש הראשון על הירח אבל הרבה יותר זול וניתורים הרבה יותר קצרים).

ממליץ לך להתקשר לאחד הדילרים (פיטסטופ לעניין ה KW) ולקבל מחיר, זו כנראה תהיה החלופה הזולה (והשפויה) ביותר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ב6000 ש"ח מכס האלה אני יכול ליסוע לירדן, או אפילו להעלות את האוטו על ספינה וליסוע לקפריסין להתקין את החלק.

ולקפריסין/ירדן אין הובלה (מארץ הייצור)?

אין מכסים?

אין התקנה?

יושבת איזה קפריסאית זקנה ובזמן שהיא שומרת על העדר עיזים היא סורגת לך רביעיית בולמים?

למה נדמה לך שאם החלק עולה 6000 ש"ח באנגליה אז הוא יעלה גם 6000 ש"ח בקפריסין?

זה הגיוני שהוא יעלה 6000 בקפריסין בדיוק כמו שזה הגיוני שהוא יעלה 6000 פה בארץ.

מאחר ומישהוא צריך להביא את החלק לקפריסין (או ירדן לשם העניין), צריך לשלם עליו מיסים וגם (רחמנה ליצלן) צריך להרוויח משהוא על העיסקה הזאת וגם בסוף עוד לגבות ממך משהוא על ההתקנה על האוטו, אז המחיר עולה בצורה משמעותית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...