Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 - בעיית מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמדליקים מזגן, והרכב עומד לא יוצא אוויר כלל.

כשנוסעים, המזגן מתחיל לעבוד אבל מוציא אוויר לפי המהירות של הרכב, ממש מוזר ?:|

תודה

פורסם

יש לי רכב כמו שלך בדיוק ואותו דבר קורה גם לי..מה שאני עושה זה פשוט כשאני עומד לדוגמא ברמזור אני מגביר את המאוורר כך שירגישו את המזגן ובנסיעה אני מכבה אותו כי זה באמת נקבע לפי מהירות הרכב.\

אם תמצא לזה פתרון תודיע לי בבקשה.8)

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
כשמדליקים מזגן, והרכב עומד לא יוצא אוויר כלל.

כשנוסעים, המזגן מתחיל לעבוד אבל מוציא אוויר לפי המהירות של הרכב, ממש מוזר ?:|

תודה

זאת תקלה מוכרת.המאוור אצלך לא עובד.מתחת לתא כפפות יושב המאוורר, תפרק ותנקה אותו (יכול להיות מאוד שיש שם עלים,לכלוך ושאר ירקות)סביר להניח שתפתור את הבעייה.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

רגע לא הבנתי אתה יכול בבקשה להסביר קצת יותר לכול הדברים שאמרת פה? מתחת לתא הכפפות איפה נמצא המאוור הזה שצריך לנקות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם
זאת תקלה מוכרת.המאוור אצלך לא עובד.מתחת לתא כפפות יושב המאוורר, תפרק ותנקה אותו (יכול להיות מאוד שיש שם עלים,לכלוך ושאר ירקות)סביר להניח שתפתור את הבעייה.

המאוור\מפוח אצלך לא עובד.יכול להיות בעיית חשמל.כגון.קונקטור לא מחוזק,מגעים,חוטים גלויים מקצרים וכדו'..

התקלה הכי שכיחה היא,לכלוך עלים וכדו' במפוח עצמו.כל שיש לעשות בעניין זה לפרק את המפוח ולנקות אותו. המפוח יושב מתחת לתא כפפות ברכב שלך.(נדמה לי שהפתיחה שלו זה עם מפתח הלן קטן)

תנסה ותגיד אם הצלחת..

בנוגע "למדף אויר צח פתוח" לא ברור לי למה הכוונה.. אבל אני בטוח "שספיידרמן" ישמח לפשט זאת ולהסביר לך\לנו.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

בכל רכב, יש אפשרות לקבוע מה יהיה מקור האוויר שזורק המפוח הפנימי - אוויר מתוך תא הנוסעים (סירקולציה) או אוויר מבחוץ (אוויר צח). כשנוסעים ביום קיץ חם עם מזגן פועל, רצוי שהמפוח ישאב אוויר מתוך תא הנוסעים ולא מבחוץ כדי לייעל את פעולת הקירור.

ספציפית ב205, המנגנון הזה די רגיש ונוטה להיתקע. אפשר לבדוק את זה בקלות אחרי שתתקן את בעיית המפוח שלך. מפעילים את המפוח הפנימי למהירות מקסימלית ובודקים האם יש שאיבה של אוויר מהפלסטיק השחור שבין השמשה הקידמית למכסה המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

eyalz שלום,

ניסיתי היום לבדוק אם המאוור\מפוח נקי מלכלוך, הוצאתי את התא כפפות מהמקום ושם היתה קופסה כמו בתמונה והיו עליה מספר ברגי הלן. פתחתי את כול הברגים (היו 5) אבל לא הצלחתי לפתוח את המכסה, נראה שזה תפוס חזק מידי. תראה בתמונה אם באמת לדבר הזה היתכוונת ואם כן איך אני מנקה משם את הלכלוך פשוט לא רציתי להפעיל יותר מידי כוח כדי לא לתלוש את זה עם חצי מהדשבורד :lol:.

תודה.

פורסם

זה לא המפוח,

זה מחשב ניהול הזרקה, תחזיר את הברגים שפרקת,

המפוח נמצא מתחת לתא כפפות ומעל רגלי הנוסע שמימין לנהג, (יש עליו מין כיסוי מבד שאפשר להוצא במשיכה)

פורסם

זה בדיוק המקום.. זה מה שיש מתחת לתא הכפפות ובמקום של הנוסע..אלא אם כן אתה מתכוון שצריך לפתוך את הבידוד בין פנים הרכב ולמנוע ושם נמצא המפוח??

פורסם

אין לי כרגע תמונה של המפוח,

ולכן, אנסה לכוון אותך בדרך אחרת.

שב במושב הימני הקדמי, מתח את רגל שמאל קדימה ולמעלה ככל שתוכל, (אין צורך לפתוח את תא הכפפות), שם יש חתיכת בידוד עטופה בבד, אותה תוציא במשיכה קלה, ומאחוריה נמצא המפוח.

בהצלחה.

פורסם

תשמע בדקתי שם ומצאתי את זה..רק תגיד לי בבקשה אם זה המפוח הזה.

תודה8).

• תוכן חדש...