Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירסום על רכב מסחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

קניתי בשעה טובה רנו קנגו 2008, ורציתי אם אני יכול לעשות קצת כסף בלשים מדבקות\פרסומות של כל מיני עסקים על הרכב, מעיין שלט על הרכב..

יש למישהו מידע על הנושא?

כמה משלמים על כזה שילוט?

ואיך זה הולך בכללי!

תודה

פורסם
איך זה הולך בכללי!

בכללי, חל איסור ע"פ החוק להשתמש ברכב למטרות פרסום.

ישנן חברות כמו "סהר דיגיטל" שמציעות שירות של הדפסה ע"ג מדבקה וכיסוי הרכב שלך, בתנאי והוא שייך לעסק שאתה מפרסם.

בזמנו פניתי אליהם ושאלתי אם הם מחפשים רכבים להדביק עליהם פרסומות, והם אמרו שלא. (ליתר דיוק, דיברו איתי כאילו נפלתי

מהירח, יענו מאיפה אני בא להם עם רעיונות כאלה...)

קיימים גם שלטי חוצות ניידים המורכבים על משאיות קלות. היו כמה עסקים כאלה בארץ, אבל איכשהו כולם פשטו רגל, למיטב ידיעתי.

אני בטוח שיש דרך קומבינטורית לעשות כסף מפרסום ע"ג הרכב, במיוחד בנתניה, אבל אני בספק אם זה יהיה כשר.

פורסם

יש הרבה נהגי מוניות שנוסעים עם פרסומות כאלו.

אולי שווה לברר עם אחד מהם מי נגד מי ומתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סבבה תודה אני יבדוק..

הייתי בטוח שהנושא דיי מפותח, לא ידעתי שרק מונית וכ"ו עושים את זה... :)

נברר תודה..

• תוכן חדש...