Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 - נורית אזהרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מישהו יודע מה אומרת נורית האזהרה הנ"ל בפיג'ו (צירפתי תמונה) ?

היא בדרך כלל נדלקת שאני לוחץ על הבלמים .. אולי ABS ? או בלמים מאחורה (יש חיישן לפיג'ו 306 - 1996 לבלמים? לא נשמע הגיוני)

נורית בצבע כתום עיגול ומסביב הקפה .. משהו דומה לזה --> (0) .

pic041.jpg

פורסם

דווקא יש לי גאנ'ט מגנזיום , והרפידות נראות בסדר גמור ..

אולי זה בלמים מאחורה ? דראמים ?

אני לא שומע שום שריקות

פורסם

תתפלא, אבל גם במכוניות מהשנתון שלך יש חיישני בלמים (יש לי בדיוק כזאת נורה ברנו מגאן 97).

אני לא זוכר אם החיישן מציין רפידות גמורות או לחלופין דיסקים גמורים, אבל אחד משני חלקי הבלמים הקדמיים שלך הגיע לסיום חייו, או לחלופין החיישן מקצר איפשהו (פחות סביר).

זה שיש לך ג'נטים מגנזיום זה נהדר, אבל גם עם מגנזיום אתה לא תוכל לראות את הגלגל בזווית שתאפשר לך להבחין ברפידות בלויות.

תרים את האוטו על ליפט, או לחלופין תפרק את הגלגל, תסובב הצידה את ההגה, ותסתכל בעצמך, או אם אין לך נסיון מספיק - הייתי מסתמך על דעה של איש מקצוע.

אל תזניח את העניין... כי אם הרפידה גמורה, היא עלולה להגיע לברגים שלה, ואז תקבל אחלה חריטה על הדיסקים שלך.

בברכה!

יונתן.

פורסם

יתכן מאוד שהשתחרר המוליך החשמלי של ההתראה של גובה הרפידות הקדמיים ונוגע בגוף

זה אופייני בצנטים מגנזיום שכמעט נוגעים ברפידות...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

כפי שנאמר - זה התראה על מצב הרפידות בילום מקדימה.

או שהרפידות עומדות להגמר (לא אמור ליהיות כל רעש או סממן חיצוני... לא יודע מה זה קשור בכלל) , או שנקרא הכבל של הרפידה.

גש למוסך ותברר איזה מהם זה.

(ואני לא יודע איך הגעת למסקנה שהרפידה בסדר ממבט חיצוני ... כי אי אפשר באמת...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש אפשרות שהנורית נדלקת בגלל הדראמים (בלמים אחוריים) ?

ואך אפשר לבדוק אם הבלמים האחוריים (דראמים) תקנים? חייב לפרק את כל המכסה של הדראם לא ?

או שהנורית מתפקדת רק על הבלמי דיסק הקדמיים ?

הנורית נדלקה סה"כ בימים האחרונים , אני לא אומר שלא צריך להחליף רפידות יכול להיות שכן ,

כמה עולה בערך החלפת רפידות ?

והאם בכל מצב מחליפים גם את הדיסק עצמו ? או רק אם הוא ממש שרוט ?

פורסם

הנורה הנ"ל קשורה אך ורק לרפידות הקדמיות.

בדוק את הרפידות, אם הרפידות לא גמורות זה אומר שיש קצר בין החיווט לגוף הרכב.

אין צורך להחליף צלחות בכל מקרה, רק לאחר בדיקה.

• תוכן חדש...