Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להתרחק מהכבישים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי האוטו שלי ינוע בהם, החל מ28 אפריל!.

סידרתי את כל הניירת ויש לי אישור תנועה זמני לתאריך הנ"ל. אני אקח אותו לירושלים, קודם לבדיקת מוסך ואחר-כך לטסט.

אני מקווה שהוא יצליח לעלות את העליות בדרך לירושלים, אבל שם יש מוסך מומחה ל-VW שאני סומך עליו, ובנוסף, בתור ירושלמי לשעבר, אני פשוט מכיר את האיזור יותר טוב מאיזור תל-אביב. . .

לדעתי האוטו שלי לא ראה כביש לפחות 6 או 7 שנים, אז זה די מרגש.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לאיזה מוסך אתה הולך ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למוסך של אנטולי בתלפיות. הוא חבר במועדון החיפושיות ובהחלט מתמצא.

אני מקווה שהוא מבין את ההבדלים בין האוטו שלי (Type 3 ז.א. "וריאנט") לחיפושית, אבל משיחות איתו נשמע שהוא כן מודע להם.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
כי האוטו שלי ינוע בהם, החל מ28 אפריל!.

סידרתי את כל הניירת ויש לי אישור תנועה זמני לתאריך הנ"ל. אני אקח אותו לירושלים, קודם לבדיקת מוסך ואחר-כך לטסט.

אני מקווה שהוא יצליח לעלות את העליות בדרך לירושלים, אבל שם יש מוסך מומחה ל-VW שאני סומך עליו, ובנוסף, בתור ירושלמי לשעבר, אני פשוט מכיר את האיזור יותר טוב מאיזור תל-אביב. . .

לכמה זמן יש לך אישור תנועה ואיך זה נעשה??

תודה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני מקווה שהוא מבין את ההבדלים בין האוטו שלי (Type 3 ז.א. "וריאנט") לחיפושית, אבל משיחות איתו נשמע שהוא כן מודע להם.

חשבתי שאתה הולך למוסך המרכזי או למוסך המורשה שקיים בגבעת שאול (שם עבדתי).

באותה הזדמנות, קפוץ לסניף החדש של אוטו-דיפוט. אולי מחר הוא ייפתח (אולי אני אצליח לארגן לך הנחה).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ל 48 שעות. מבקשים את זה ממשרד הרישוי. אתה חייב גם ביטוח בתוקף.

היום עשיתי ביטוח, הוצאתי רישיון חדש ובאותו זמן ביקשתי אישור תנועה זמני.

אם אתה נכשל בטסט, אז הם מאריכים את אישור התנועה בעוד שבוע.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כמה זמן לא היית בירושלים?

אתה לא יודע איך הכבישים פה מתהפכים כל יום!!!

אז קח לתשומת ליבך!

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

לפי הבנתי משיחה עם חבר במקרה קודם - הולך לטסט - נכשל - מקבל אישור תנועה זמני לשבוע לצורך תיקון הליקויים ( לא כלל שישי שבת ) וניגש שוב לאחר תיקונם.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חשבתי שאתה הולך למוסך המרכזי או למוסך המורשה שקיים בגבעת שאול (שם עבדתי).

באותה הזדמנות, קפוץ לסניף החדש של אוטו-דיפוט. אולי מחר הוא ייפתח (אולי אני אצליח לארגן לך הנחה).

שמוליק

אתה מתכוון למוסך המרכזי של VW? הם בקושי מתמצאים בדגמים של שנות השמונים, שלא לדבר על הדגמים של שנות הששים. דיברתי עם אנטולי והוא אמר שהוא יכול לתת לי את האישור, אז אני מעדיף ללכת אליו.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כמה זמן לא היית בירושלים?

אתה לא יודע איך הכבישים פה מתהפכים כל יום!!!

אז קח לתשומת ליבך!

אל תדאג, הייתי בתלפיות היום בצהריים, כך שאני מכיר את הדרך לשם :wink::wink:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

דניאל הרבה הצלחה בטסט.

על אישור הנסיעה הזמני (זה ל - 48 שעות) כתוב "ינוע ברכב תקין בלבד". כך שתשדל לנסוע כמה שפחות עם האישור הזה.

1965 MGB

• תוכן חדש...