Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לשמוע את דעתכם על HU והמלצה על מגבר,אני מחפש HU בתקציב של 1000 ש"ח ושמתי לב לדגם הבא:

http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-deh-p6050ub.html

מה דעתכם?

וגם,אני מחפש המלצה למגבר עד 1000 ש"ח שהולך להגביר את הרכיבים הבאים:סאב של הייפוניקס מסדרת אטלס שאני לא ממש זוכר את הנתונים שלו...וזוג JBL 6X9 210W.

מה אתם אומרים?

תודה מראש לכולם!

Nothing runs like a Deere.

פורסם

אחלה מכשיר למחיר שלו.

יש לי שאלה אין לך קומפוננט קידמי? אתה שומע מוסיקה רק מאחורה?

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

בעניין הרדיו דיסק הייתי הולך לכיוון של פיוניר 4000UB מעולה. והמחיר יותר אטרקטיבי ביחס למה שאתה מקבל.

אך אם אתה רוצה להשקיע את אזור ה 1000 ש"ח +- הייתי הולך על קלריון איכותי. כמו DXZ386USB

בעניין המגבר לדעתי תלך על משהו רגוע כמו JBL GT5A604 עולה בסביבות ה 850 ש"ח

פורסם

אם כבר הזכרתה את עניין הקומפוננט יותר נכון וחכם לחבר למגבר את הסאב ואת הקומפוננט לא את הסאב וה 6X9

פורסם

אתה יודע שזה נשמע קצת הזוי שאתה מעדיף להגביר את הרמקולים האחוריים ולא את הקידמיים.

6 & 9 מוציאים סאונד נהדר אבל קומפוננטים טובים מוציאים סאונד בכמה רמות מעל.

כמובן שלכל אחד יש את העדפה שלו אני רק פותח את עיניך.

1000 ש"ח זהו מחיר מאוד מוגבל אבל גם בשירשור הקודם מצאתי מגבר של SOLID AUDIO שאמור לעשות את העבודה.

וזאת בהנחה שהסאב שלך מסוגל לספוג לפחות כמו הרמקולים שאתה מעוניין להגביר.

R-604.

עריכה: ככל הנראה הגבתי קצת לאט ROI3 הקדים אותי כמו שאתה רואה עדיף לחבר את הקומפוננט והסאב לא את ה 6 & 9.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

לי יש את הפיוניר 6050 כבר כמעט שנתיים, ואני מאוד מרוצה ממנו: מפרט עשיר, שליטה נוחה, מחיר משתלם ועוד.

אף פעם לא עשה לי בעיות.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קנית אותו באחריות של עוזי רדיו?

כי בקישור שהבאתי שמתי לב שיש פה ייבוא מקביל

Nothing runs like a Deere.

פורסם

אני כבר לא זוכר באחריות של מי קניתי אותו, העיקר שהוא משרת אותי בצורה טובה מאוד.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...