Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבקש את עזרתכם למצוא מחליף ראוי ל-HU הקיים אצלי.

הסיבה להחלפה:

אני עובד חצי אקטיבי,עם הסטאפ' שבחתימה.

וה-HU לא מאפשר לי את החיתוכים שאני צריך.

אז ככה:

הסאב מחובר על ה-LOW

הוופרים מחוברים על ה-MID

והמידים והטוויטרים מחוברים על ה-HIGE.ושניהם עבורים דרך קרוס.(חצי אקטיבי)

הבעיה שה-HIGE מאפשר לי לרדת עד 1.25KHZ

ואת הסלופ של ה-HIGE אני לא יכול לבטל(כניראה פעולת הגנה על הטוויטר),מה שגורם לסירוס טווח התדרים מהקורות.

והוופר מנגן מ-63HZ עד 1.25KHZ.ומשם ממשיכים המידים והטוויטרים.

כאמור כל הרכיבים בחתימה.

דרישות העקריות מה-HU המחליף:

שליטה בלפחות 3WAY

שאפשר לכוון את כל הערוצים כפי שאני רוצה,עם קרוס יותר חופשי.כאמור לבטל את הסלופ של ה-HIGE ויאפשר לי חיתוך דרך קרוס המגבר,אלה אם כן תהיה לי האפשרות לחתוך איתו כפי צרכיי.

אשמח להצעות והמלצות מניסיונכם.

פתוח להצעות יד שניה אם יש כאלו באתר.

עוד דבר,אני צריך עזרה בכיוון המערכת.

כיוונים מהיסוד!

אם יש חבר פורום שמוכן להיפגש באחד על אחד ולעזור לי,הוא יבוא על שכרו.!!!

למפגשים אני לא מתלהב להגיע,ולכן האפשרות לקבל עזרה במפגש לא אטרקטיבית במיוחד.

תודה לכולם.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

עדיאל,

יש alpine 9887 למכירה בפורום יד 2, מדובר באופציה מעולה, גם אם לא תרצה יד שניה ותבחר לקנות חדש מדובר במכשיר מעולה.

דני.

פורסם

בזמנו שחיפשת מכשיר מתאים לסט שלושה חלקים " חצי " אקטיבי האקליפס 7200 היה האפשרות הכי טובה מכיוון שיציאת HIGH שלו יורדת עד ל200HZ וכך יש לך אפשרות לחתוך את המידים מלמטה איך שתרצה .

תבדוק את האפשרות של אקליפס 7000 -7100 אם הקרוס שלהם הוא כמו של ה7200 אז הם גם יעשו את העבודה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הוא עונה לדרישות שלי בנוגע לחיתוכים?

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

שגיא הקדמת אותי.

ההודעה הקודמת מתייחסת למכשיר של אלפיין.

עם המכשיר שהצעת ממש אין לי נסיון,אני חושב שגם לא ראיתי אותו.

הכוונה לחברה כולה.

איך הם בכללי?

פורסם

גם האקליפס וגם האלפיין יהיו אופציה נהדרת

אני נוטה לאהוב יותר את המוצרים של אלפיין.

אבל גם המוצרים של אקליפס בם ברמה מאוד גבוהה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלפיין 9887 גם יענה לדרישות שלך מבחינת חיתוכים , יש אופציה במכשיר שנקראת TW setup כשהיא מופעלת (ברירת מחדל ) אתה לא יכול לרדת עם יציאת ה HIGH מתחת ל 1KHZ אבל שאתה מבטל את האופציה אתה יכול לרדת עם הטוויטר ל20HZ נשמע לך טוב ? :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

עקרונית נשמע לי טוב.זה האפשרויות שאנני צריך.

בשני המכשירם האלו יש את כל הפונקציות כמו הפיוניר.

ומבחינת ממשק ותצוגה,מי יותר טוב ונוח לתפעול?

פורסם

מבחינתי מכשירי אלפיין הם הכי נוחים לשימוש , הרבה מתלוננים על התצוגה והנדסות האנוש של האקליפס לכן האלפיין עדיף משמעותית בנושא הזה.

פורסם

אוקייי תודה לכולם!

פורסם

מה ההבדל בין אלפיין 9887 לבין 9887R..?

פורסם

הבדלים נוספים- ה9887 הרגיל מגיע ביבוא פרללי, ומקבלים עליו שנה אחריות. כמו כן המכשיר נפתח על מנת לכייל את התדרים שלו.

ה9887R- משווק ע"י היבואן הרשמי של אלפיין בארץ (אפריל טקליין), עם 3 שנים אחריות, ועם תדרי רדיו מתאמים לארץ ללא צורך בפתיחה וכיול.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אז עדיף לקחת את הR?

או שאין צורך לחשוש?

• תוכן חדש...