Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על גולף 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש גולף 2006 FSI 115 כ"ס אוט'

מה אני צריך לדעת לגבי רכב זה?

איזה סוג גיר יש ברכב DSG או אוט' רגיל?

האם זהו הגיר הדפוק שהיה בפולקסווגן הקודמים?

האם שווה לשלם 1000 ש"ח מתחת למחירון על רכב זה גם אם מדובר ביד 1 עם 100 אלף?

** אני מתלבט האם ללכת לכיוון של מאזדה 3 מליסינג 2007? האם זו בחירה רעה לעומת הגוף?

תודה זיו.

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם

ברכב יש גיר אוטומטי מתוצרת Aisin היפנית עם שישה הילוכים. אני מניח שב"בעייתי" אתה מתייחס לתיבת ההילוכים האוטומטית של גולף דור 4 - לא, לא מדובר באותה התיבה.

לגבי השאלה על המחירון, אני לא בטוח שהבנתי.

פורסם
אני מעוניין לרכוש גולף 2006 FSI 115 כ"ס אוט'

מה אני צריך לדעת לגבי רכב זה?

איזה סוג גיר יש ברכב DSG או אוט' רגיל? רגיל

האם זהו הגיר הדפוק שהיה בפולקסווגן הקודמים? לא

האם שווה לשלם 1000 ש"ח מתחת למחירון על רכב זה גם אם מדובר ביד 1 עם 100 אלף? 100000ק"מ ל2006 זה המון לדעתי,לא סיבה לשלילת רכב אבל אני הייתי מדלג הלאה.

** אני מתלבט האם ללכת לכיוון של מאזדה 3 מליסינג 2007? האם זו בחירה רעה לעומת הגוף? שני רכבים שונים לחלוטין.

תודה זיו.

ברכב יש גיר אוטומטי מתוצרת Aisin היפנית עם שישה הילוכים. אני מניח שב"בעייתי" אתה מתייחס לתיבת ההילוכים האוטומטית של גולף דור 4 - לא, לא מדובר באותה התיבה..

אכן מדובר בגיר הנ"ל,שעובד מעולה.

אם יש לך עוד שאלות לגבי הרכב עצמו - שאל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי הגולף אני רוצה לבדוק כדאיות רכישה מבחינת שוק

ברור לי שמדובר באחלה רכב אולם נראה לי שיהיה לי קל למכור מזדה מליסינג ולא גוף של "זקנים"

(סליחה על ההגדרה)

ידוע לי שמדובר על רכב יוקרתי, אבל אני מתלבט האם הוא באמת אמין יותא ממזדה?

האם מזדה 3 יכולה להיות מפנקת לא פחות מבחינת נהיגה או איכות ...

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

• תוכן חדש...