Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחר בעיה שהתגלתי לי שלדאבל דין לי יש חיים משל עצמו.

אני מכבה אותו ואחרי פרק זמן קצר הוא פתאום נדלק לבד גם כשהרכב לא מותנע וגם כשהוא מותנע.

החלטתי לפני שיגמר לי המצבר שלי שבן שבועיים לעשות שהדאבל דין יקבל מתח מהסוויץ' ולא יוכל לעבוד כשאר הרכב לא מותנע.

הוצאתי את הדאבל דין ממקומו והלכתי לחוט אדום עבה שהוא כביכול מקור הזרם, משום מה יש שם 2 חוטים אדומים עבים שמחוברים אחד לשני, בעוד שאני זוכר שאמור להיות צהוב ואדום.

לא משנה, ניקתי אותם וניסיתי לחבר פעם את החוט הצהוב מהמערכת לאדום אחד וכך גם ההפך כדי למצוא את התיאום שייתן מתח רק בסוויץ'.

משום מה זה לא עבד, ורק כשחיברתי את כולם ביחד זה עבד, אמרתי משהו פה לא הגיוני, ואז הפרדתי את 2 החוטים האדומים העבים (לא מהמערכת) וכשחיברתי אותם פתאום הנעילה מרכזית פעלה ?! :?:shock: לא הבנתי באותו רגע אז ניסיתי שוב ובאמת הנעילה מרכזית מחוברת שם , כנראה מישהו חאפר עבד על הרכב.

בקיצור שורה תחתונה, איך אני מגיע למתח סוויץ' איפה לחבר, אגב לא יודע אם זה קשור, אבל הדאבל דין מנגן שירים/קליפים רק עד אמצע או לקראת הסוף ואז מעביר, הוא לא מסיים את השיר :S איך פותרים את זה? מדובר ב Soundtech דגם 45722. אגב המכשיר חדש ולא משומש

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יעזור אם תגיד באיזה רכב זה,

אם אתה מחפש זרם סוויץ' אני מאוד ממליץ לא סתם לחבר חוטים אלא רק אחרי שתבדוק עם מנורת ביקורת או רב מודד שזה אכן החוט שאתה צריך

אחרת אתה יכול לטעות ויקרה מה שיקרה.

אם כל החוטים לפי תקן אצלך בפלאג של הרדיו יהיה :

אדום סוויץ'

צהוב מתח קבוע

פורסם

ממליץ לך בחום לגשת למתקין מקצוען

מחיר של פירוק והרכבת מכשיר מחדש הוא זניח לעומת הנזק שעלול להיות ברכב

לפי דבריך המכשיר חדש ז"א הותקן לא מזמן אז למה אתה לא ניגש למי שהתקין לך אותו ?

לגבי עבודה לא נכונה של המכשיר : בהחלט יכול להיות שיש תקלה ולכן המכשיר מקפיץ שירים.

אין לך ממש מה לדאוג כי היבואן של המכשיר הזה הוא גוף כבד ורציני בכל ענף הרכב ואני בטוח שתקבל שירות ואחריות כמו שצריך וכמו שמגיע.

דרור

פורסם

טסטר 12V מחובר בצד אחד למתכת של גוף הרכב ובצד שני אתה בודק איתו אילו חוטים בצמת הרדיו מדליקים את הנורה של הטסטר רק אחרי שאתה מפעיל את הסוויטץ'

אבל אני נוטה להסכים עם אהובי שי.

היתה לי תאונת עבודה כמו שקוראים לזה בדיהו לאנוס ושרפתי את החיישן של כריות האוויר - 2500 ש"ח תיקון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...