Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה ש-X או Y משתמשים בזה לא עושים את זה נכון\טוב או זול, תביאו נתונים\דגם\יצרן\מק"ט\whatever, רק אז יהיה ניתן להחליט טוב\רע\זול\יקר, כמובן באופן יחסי.

דני.

לרגע לא טענתי שאם סקוט בקלאווה משתמש במוצר X אז כנראה זה המוצר הכי טוב בעולם.

אני טוען שזה כולה כבל מתח שהתפקיד היחידי שלו בחיים הוא להעביר זרם חשמלי. הוא לא משפיע על הסאונד בשום צורה והסיכוי שמגבר יפעל בצורה שונה עם כבל רתכת או כבל אודיו ייעודי שואף ל 0. הצלחת להשיג כבל רתכת 4 גייג' ב 5 שקל למטר? מזל טוב. הצלחת להשיג כבל 4 גייג' של מנסטר קייבל מהסדרה הכי גבוהה עם 99.99999% אוקסיג'ן פרי? מגניב אש.

זה יהיה שמיע? לא נראה לי. כמו כבלי רמקולים, הפקטור היחיד שמשנה הוא העובי.

אני לא עושה השוואה ולא בא להגיד מי יותר טוב באופן יחסי, פשוט מדובר בעובדות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלעד שלום:)

אני משתמש בכבל 000 גייג' גמיש מסוג רדפלקס שמיועד למכונות תעשייתיות, הכבל בעובי 95ממ בריבוע, בעל 2500 סיבי נחושת ועם התנגדות של 0.216 אוהם לאורך הכבל.

אני רוצה לציין שככל שיהיו יותר סיבים כך ההתנגדות תרד.

ובהקשר למערכת שלי - הכבל מיועד לגשר בין שני מצברי פריקה עמוקה ולעמוד בהתעללות מצידי שכן עשיתי עליו כמה בדיקות עומס, ללא המצבר האחורי, בהנעה המתח בקצהו הרחוק של הכבל עומד על 14.25 כשבקוטבי המצבר הקדמי המתח הוא 14.3, כך שהירידה היא מאוד זניחה לכבל כזה על אלטרנטור כמו שלי, עם הוספת המצבר האחורי לשרשור המתח בכניסות המגבר עומד על 14.2 במנוחה, אך נשאר יציב על המתח הזה תחת עומס סטנדרטי.

אם יש עוד משהו שמעניין תרגישו חופשי לשאול

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שלום אליקו

מכיוון שהרשית לנו לשאול ככה בחופשיות אז אני אנצל את ההזדמנות ואשאל אותך שאלה שמעניינת אותי מאוד

האם ניסית להשתמש בכבל מתח ייעודי לרכב נניח 2G "רגיל" "סטנדרטי" כזה שהדיוט כמוני יכול להכנס למתקין מקצועי ולרכוש לפי מטר

ואם כן (וזו הפואנטה) האם הרגשת בשינוי בסאונד ברכב ?

אשמח אם תענה אך ורק במידה ועשית את הניסיון ולא מתוך תיאוריות

תראה אני לא שואל את השאלה סתם כי בא לי, אני שואל כי ראיתי המון התקנות בכל מיני תערוכות ותחרויות בעולם ומעולם לא ראיתי התקנות שבוצעו עם כבלי רתכות למינהם או כבלים למכונות תעשייתיות (כמו שאתה מגדיר את הכבל שלך)

אז אני לא רואה פה שום יתרון טכני

אבל אני בהחלט רואה את יתרון ה"שופוני" ואת חיפוש הייחודיות בכל מחיר (ושתבין אני לא נגד זה אני מקבל בהבנה שחלק נכבד מכל התחביב הנפלא הזה זה ה"שאו") אבל אני חושב שצריך סוף סוף להניח את זה על השולחן

דרור

פורסם

היי דרור צהריים טובים,

אצלי ברכב היו כל מיני קומבינציות של חיווטים, החל מ4 גייג' כפול (בשעת צרה), 2 גייג' של חברה אחת, 2 גייג' של חברה אחרת, 0 גייג' גמיש של חברה נוספת ועוד כל מיני קשקושים שעברו אצלי ברכב בהתקנות שונות ומשונות. ההבדל בסאונד/הספק כמעט ולא קיים. כבל מתח לא אמור לשנות יותר מדי. הסיבה היחידה שהלכתי על הכבל הזה הוא לא השופוני, הכבל כולו מוסתר ועטוף בשחור היכן שנראה. בגלל אופי הניסויים שאני עושה אצלי לפעמים, חיבור מונובלוקים בחצי אוהם, עבודה במתחים נמוכים, זמן ממושך והספקים יחסית גבוהים זה היה הכבל היחיד שלא הראה התחממות לאורך זמן. עם 2 גייג' הכבלים התחממו מאוד לאחר חצי שעה.

‏ בהתקנות תצוגה בכל העולם משתמשים בספונסרים.

בכבלי רתכת משתמשים לרוב מתחרי האספיאל העצמאיים

זה לא אני קבעתי את השם של הכבל, זה מה שהיה כתוב על הגליל, אם תרצה לראות את הרכב שלי תיווכח לראות שאין לי רצון לשופוני, הרכב שלי מותאם לצרכים ולטעמי, זוג 15, סט 3 חלקים והרבה ציוד אופניים במושב האחורי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בסך הכל לא מדובר על השפעה על אופי הצליל או משהו כזה - רק יכולת להביר זרם מסויים למשך זמן מסויים .

וכמובן נוחות בהתקנה , מראה וכ"ו עבל זה כבר בתור "בונוס" . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לגבי התשובה שהבטחתי אליקו תמצת את הנושא בצורה הטובה ביותר שדומה גם לתשובה שקיבלתי .

אינני יודע לגבי המושגים הטכניים ואינני נכנס לכך בכלל אבל על פניו,בחירה בכבל רתכת היא הטובה ביותר במחיר השפוי ביותר.

כמו שאלכסנדר מעליי ציין,תפקידו של כבל מתח הוא להעביר בצורה מיטבית מתח למגבר.

מבחינתי ,אליקו סגר את כל הפינות.הוא ציין שעשה ניסויים בסוגים שונים עם עומסים ואמפרז'ים גבוהים מאד בקנה מידה למערכות אודיו ברכב והגיע למסקנה שהכבל רתכת הוא העמיד והטוב ביותר מכל מה שניסה.ובעצם זה מה שאנו רוצים.גם אם לעולם -גם בחלומות-לא נגיע לרמות הצריכה וההספק של אליקו,אנו רוצים את הכבל הבטוח ביותר שיש מבלי לפשוט את העור והכיס.

וזו בעצם מטרתו של פותח השרשור.

פורסם

גם אני מסתובב עם כבל רתכת ברכב 25mm^2, של חברת סינרג'י כייבלס

להלן לינק: http://www.synergy-cables.com/page.php?ID=77

הכבל הראשון למעלה, הכתום,שנקרא Radaflex יש לי 5 מטר של הכבל הזה ועוד חתיכה צנועה שמחוברת לשלדת הרכב,

לא הייתהה לי שום בעיה להעביר אותו ברכב הוא אולי לא סיליקוני אבל בהחלט גמיש מספיק לעבור בקומפקטיות של האקסנט 96 שלי, ועוד דבר חשוב לדעת, זה שהכבל מצופה בשני שכבות, החיצונית והעבה יותר היא הכתומה אכן גומי חזק מאוד ולא הכי נוח לעבודה בפינות, אבל! אם מקלפים את השכבה הזאת מגיעים לשכבה לבנה, דקה יותר, נוחה יותר לכיפוף אבל עדיין לא נקרעת כשמכופפים את הכבל אפילו 180 מעלות, וככה בעצם אפשר להוריד את ה10 ס"מ האחרונים של השכבה הכתומה לפני שמעבירים את הכבל דרך הפלטה ואין לו שום בעיה להתכופף ולהיכנס לתוך החור 4 גייג' המאוד לא מציאותי של ההייפוניקס שלי, כמובן לאחר הקטנה של הנחושת עצמה כי 25mm^2 = (בערך) 3.3 גייג', מה שאומר שהכבל הזה קצת גדול מידי, אבל שום בעיה לעשות גם את זה עם קאטר הכי פשוט ששוכב בבית.

בקיצור אם זה אפשרי להעביר כבל רתכת בקוריאנית בת 14, אין סיבה שזה יהיה מסובך כמו שחלקינו פה מנסה להציג את זה.

וכן לפני זה היה לי כבל 4 גייג' שהיה יותר דומה ל6, אבל עדיין עשה את העבודה עד ששמתי לב שהמגבר מתחמם ונכנס לפרוטקשן ולאחר החלפת הכבל זה לא קורה יותר. כנראה בגלל מינוס קצר יותר, אבל עדיין.

שד"א, עולה 20 שקל למטר אני מאמין שניתן למצוא גם ב15.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...