Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת ביטוח מרכב לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני נוסע בקטנוע על שם אחי אך הביטוח זה עליי בלבד,עכשיו קניתי אופנוע על השם שלי ואני מעוניין להעביר את הביטוח לקטנוע החדש.בסוכנות ביטוח אמרו שזה לא ניתן כי הכלים על שמות שונים זה מזה ואני צריך לבטח מחדש את הקטנוע על שמי ואת הישן פשוט לבטל ולקבל החזר(לא מלא כמובן). רציתי לדעת אם זו באמת האפשרות היחידה או שיש עוד דרך כי אני לא רוצה לבטח מחדש אלה מעדיף להעביר את הביטוח הקיים לקטנוע החדש.

תודה לעונים..

פורסם

Eily,

כשאתה מבטל ביטוח, אין החזר מלא ומה שחוזר אינו החלק היחסי.

אם היית מבוטח רק חצי שנה, אתה לא מקבל חצי שנה החזר אלא פחות.

בגדול החשבון הוא כזה: 10% עבור כל חודש ביטוח + 10 אחוז חד"פ.

אם היית מבוטח חודש אחד = תקבל רק 80 אחוז.

אם היית מבוטח חצי שנה = תקבל רק 30 אחוז.

אם היית מבוטח 9 חודשים = תקבל 0 אחוז החזר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וגם..........

ברשותי סוזוקי ג'ימני 2009.

לפני כן היה לי ג'ימני 2001.

כשקניתי את הדנדשה 2009, התקשרתי לחברת הביטוח, מהסלולארי, כשעמדתי ליד ה-2009 שלי, וכשהפקידה ענתה לי, הקראתי לה את המספר של הרכב שעמד מולי ואמרתי:

2001, ברגעים אלה נמכר, ברשותי 2009, זה מספר הרכב, נא להעביר ביטוחים מפה, לשם.

הגברת שאלה: מי הבעלים של הרכב? עניתי שאמא שלי הייתה 2001, אני של 2009.

היא ביקשה תעודת זהות של אמא, קיבלה, אמרה תודה ואפילו התנצלה על זה שזה לוקח לה זמן. ועל המקום העבירה את הביטוח ההוא, "של אמא" לרכב החדש, שעבר לשמי.

לא אני לא מכיר את הפקידה, בסך הכל, אני נמצא בחברת הביטוח הזו כמה שנים.

אין חשיבות לחברת הביטוח, יכולת לעשות כך, בכל חברת ביטוח.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
Eily,

כשאתה מבטל ביטוח, אין החזר מלא ומה שחוזר אינו החלק היחסי.

אם היית מבוטח רק חצי שנה, אתה לא מקבל חצי שנה החזר אלא פחות.

בגדול החשבון הוא כזה: 10% עבור כל חודש ביטוח + 10 אחוז חד"פ.

אם היית מבוטח חודש אחד = תקבל רק 80 אחוז.

אם היית מבוטח חצי שנה = תקבל רק 30 אחוז.

אם היית מבוטח 9 חודשים = תקבל 0 אחוז החזר.

.

אלא אם כן מדובר במכירה/גניבה/אובדן גמור לרכב. לפי החוק במקרים הנ"ל מגיע החזר מלא (מדובר על חובה בלבד)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

יופי תודה,זה מה שרציתי לדעת,אז זה אפשרי להעביר ביטוח ללא קשר לבעל הרכב! פשוט הסוכנת ביטוח אמרה לי שאי אפשר כנראה היא לא יודעת,אני אבדוק זאת שוב

פורסם

אין קשר לבעלים של הרכב, יש קשר לבעלים של הביטוח.

תדאג שמי שרשומה עליו הפוליסה, יהיה לידך, נניח קוראים לו משה וזה אבא שלך:

"שומעת פקידה מתוקה בטלפון? אבא משה שלי פה לידי, קחי תדברי איתו"

כשהיא תדבר איתו, פשוט תאמר לו שיבקש ממנה להעביר את הביטוח שעל שמו (וברכב שלך) לביטוח על שמך, אותו ביטוח, אותה הפוזה, אותם הקונצים, רק שעכשיו זה יהיה לאופנוע (או כל רכב אחר), ועל שמך.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תוכן חדש...