Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי סופר לנסר 96 אוט', אני היד השנייה. הרכב שמור וטופל רק במוסכים מורשים מיצובישי מיום הקנייה מהיצרן ע"י הבעלים הראשון והשני שהוא אני. לרכב 156 אלף ק"מ.

הרכב מעולם לא עשה בעיות מיוחדות לא בגיר שלו שכה נהנים להשמיץ אותו ולא בשום דבר אחר, כנראה משום שטופל היטב. לאחרונה יש בעיה בהילוך ה-4, כאשר אני נוסע במהירות 100 לערך הגיר מכניס להילוך 3 לכמה שניות ואז שוב חוזר ל-4. זה יכול לקרות לרגע שוב ואז להיעלם. אין בעיות בהילוכים האחרים כלל והגיר עובד טוב. הלכתי למכון גיר ולמוסך בהם חיברו לרכב סורק ממוחשב שהראה את התקלה הבאה: shift 4 is not synchronized או

shift 4 is out of synchronization

במוסך אמרו לי שצריך להחליף את ההילוך ה-4 שהוא רכיב בפני עצמו בגיר הזה והם פותחים את הגיר כמובן בשביל זה ואם הם יראו תקלות נוספות כמו סולונואידים וכדומה אז גם את זה צריך להחליף.

במכון גיר אחד לא אבחנו תקלה בסורק אבל בדק זמן גיר אמר שהשמן שרוף וכדאי לשפץ גיר.

במכון גירים אחר אמרו שהכי כדאי לשפץ את כל הגיר+חובה להתקין קולר יעודי לגיר ו"הוא לא מבין איך הרכב שרד עד עכשיו בלי זה" ו"זה סוג של נס". ידוע לי שיש סופר לנסרים שנוסעים יפה גם בלי קולר אז נראה לי קצת לא נכון. הוא גם לא רצה לתת אחריות על השיפוץ אם לא אתקין קולר.

השאלה מה דעתכם על האבחונים הללו? האם כדאי לתקן נקודתית בהילוך ה-4 בהמלצת המוסך ובהדרגה אם צריך לתקן דברים נוספים, או שכדאי לשפץ את כל הגיר??

אני מסתייג מהתקנת קולר קצת כי שמעתי שבחורף הוא עושה רעשים לא רצויים כי אין בו צורך. במוסך גם אמרו שהרכב בהחלט יכול להסתדר גם בלי קולר. הבנתי שהיה צריך קולר כי הצינורות מהרדיאטור ליד הגיר כוסו באבנית ובגלל זה הגיר התחמם ונשרף, אבל אולי בגלל שהשתמשתי תמיד בנוזל קירור איכותי אז זה לא קרה?

מה דעתכם?

המון תודה

פורסם

במקומך הייתי מחליף את השמן גיר(החלפה חלקית בעזרת ריקון כל השמן שיצא דרך הפקק) ואז למלא את אותה כמות שיצאה ולבדוק שלא חסר במדיד+ הייתי מתקין קולר שמן חיצוני שהוא חובה ברכב הזה.

• תוכן חדש...