Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן חלש בספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המזגניסט בדק את כמות הגז ע"י הוצאתו אל מכונת מיחזור השוקלת את הגז?.

אם לא, אז אבחנתו אינה מדויקת.

צריך למדוד את הטמפרטורה בתוך פתחי יציאת האויר, את מאורר הרדיאטור שהוא פועל בשתי מהירויותיו ואת הלחצים במע' המזגן.

בברכה - רפי לין

פורסם

מה שיכול לגרום לכך זה כנראה יש לך שסתום דפוק, תתחיל מלבדוק אם יש לך לחצים גבוהים מאוד בצינור החם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

האם ישנה פעולה שאני יכול לעשות בעצמי או שמחייב ללכת למזגניסת??

*.המזגניסת שהייתי אצלו,חיבר את המכונה הידוע,אמר לא חסר גז,אבל לצורך ודאות הוא ירוקן ימלא את הגז וכך עשה במשך כ 10 דקות (לפחות כך אמר). :roll:

פורסם

אתה חייב מזגניסט, שיחבר שעונים ויבדוק את המצב הלחצים , וטמפ' .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני הצעתי לך לאן ללכת. לא יודע מה הכעיס אותך כ"כ בזמנו במוסך שהמלצתי עליו - אבל אני קניתי פיאט במיוחד כדי שאוכל לטפל שם ולא באף מוסך אחר.

נסה אותם שוב - אני מהמר שהם יפתרו לך את הבעיה בפחות זמן וגם בפחות כסף.

פורסם

בעייה מוכרת הרבה חלונות הרבה שמש והרבה חום שהמזגן לא גובר עליהם בעייה ידועה בפיאט.

מה שאני עושה שם וילונות מאחור ומקדימה להחנות בצל חובה .

הבדיקה פשוטה שאתה מרגיש שהרכב לא מקרר תיגע בדשבורד ותרגיש את החום ולחצי אוטו השמש בפנים.

פורסם

1. תודה לכל המגיבים.
  2. לא יודע אם זה חיווי כלשהו על סוג הבעיה,אבל כשאני מדליק את המזגן אז בחלק התחתון של השימשה ישנם מאין אדים,

אבל ממש בקטנה (קראתי איפשהו שזה יכול לחוות על תקלה כלשהי,רק לא זוכר על מה :roll:)

אשמח לתגובות.

תודה.

פורסם
בעייה מוכרת הרבה חלונות הרבה שמש והרבה חום שהמזגן לא גובר עליהם בעייה ידועה בפיאט.

מה שאני עושה שם וילונות מאחור ומקדימה להחנות בצל חובה .

הבדיקה פשוטה שאתה מרגיש שהרכב לא מקרר תיגע בדשבורד ותרגיש את החום ולחצי אוטו השמש בפנים.

יאיר, על מה בדיוק אתה מדבר?

המזגן בספייס פשוט מקפיא ברמה מחרידה, אחרי חודשיים עם הספייס שלי הגעתי למצב של כאב באוזן ימין עקב קירור יתר של המזגן.

אולי אחד הדברים הכי מקררים שנתקלתי בהם, כולל הפריזר שיש לי בבית.

"הבעיה" שלי רק החמירה כששמתי חלונות כהים ועכשיו אני קופא בתוך דקה במקום 2 דקות...

תבדוק את המזגן שלך, ייתכן כי הבעיה "הידועה" בפיאט היא רק אצלך.

• תוכן חדש...