Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. ממה להתחיל?! אני מעוניין לשים 2 סטים של קומפוננט מקדימה. עכשיו הקטע הבעייתי הוא שבדלת יש מקום לרמקול (מיד) אחד ואני לא כל כך מעוניין לשים תותב של פיברגלס שהעשיה שלו מגיעה מעל 500 ש"ח אצל מתקין.

ראה דוגמא:

http://www.autosound.co.il/content/Sinsheim-2003/Sinsheim_30.jpg

לכן השאלות שלי הן כאלה:

1. אם אני שם רמקול אחד בדלת והשני בפוד נפרד ליד הרגליים, האם הסאונד ששני הרמקולים יווצרו לא יפריע אחד לשני (אחד מכוון אנכית לדלת והזה שבפוד מכוון לראש של הנוסע).

2. האם זה כדאי?

3. האם כדאי לשים 2 חברות שונות, כך שהרמקולים ישמעו אחרת?

4. בכללי, על איזה חיתוך של הקרוס למיד אתם ממליצים, על המקסימלי 6 DB? או לקחת את הממוצע 3 DB?

פורסם

לא משנה מה תעשה רמקולים תשים מאותה החברה והדגם זהה, אם אתה רוצה איכות כמובן, אם אתה יותר לעוצמה אז שים מה שבא לך ...

דעתי הכנה 8)

פורסם

ומה עם צורת ההתקנה שאמרתי? זה אפשרי?

העניין שאני רוצה להשיג SQ ו- SPL עם דגש על SQ. המגבר (רוקפורד 501X) נותן 65 RMS לערוץ, אם אני מוריד אותו ל-2 אוהם דרך חיבור מקבילי של הקדמיים אני משיג עוצמה כפולה מקדימה. אני מעוניין לחבר 2 קומפוננט של 50 RMS ואז להשיג 100 RMS מקדימה. במידה ואני קונה קומפוננט איכותי אני לא מגיע לעוצמה גבוהה ב-4 אוהם.

פורסם

קניתי קומפוננט DSD-216 של MB QUART אחד בינתיים, החלטתי להתייעץ איתכם ואז להחליט אם לקנות עוד סט אחד. אני מוכן להשקיע עד 700 שקל בכל העניין של הדלתות והפודים וההתקנת המערכת. בוא נגיד שאני גמיש בעניין הזה של התקציב, אך מעדיף שלא להשקיע הרבה מאד.

פורסם

טוב נו עבר יום! ואף אחד אפילו מהמתקינים המהוללים לא ענה אפילו. OK אני מוכן להשקיע כסף רק אם תגידו שזה שווה (קיבלתי עצה מאייל ואני מחכה לאופוזיציה אם לא תבוא אז אני אצטרף לקואליציה).

עדיף 2 רמקולים בדלת עם פיברגלס, או סתם עזבו אותי משטויות ואני אעשה התקנה רגילה?

WHAT DO YOU SAY?

פורסם
עוד יום עבר! אני לא אעזוב אתכם עד שעוד מישהו יגיב!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

עכשיו אדון אייל יגיב לך בנעילת ההודעה :lol:

ה-פ-ת-ע-ה !!!

אם לא ענו לך, כנראה שלא היה מה לענות.

אייל צודק. :wink:

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...