Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מעלה מהלך ....

תמונות של המכות בטמבון ותמונה לאחר שיוף בנייר גס ולאחר מכן נייר עדין 220 ונייר עדין מים

IMG00027-20100627-1850.jpg

IMG00028-20100627-1935.jpg

פורסם

לא יודע אם מישהו שמע על זה אבל ראיתי אצל ידידה שלי בפייסבוק שבא פחח ומתקן בבית את האוטו

היו גם סרטונים שמראים כמה הלקוחות מרוצים ממנו

דעה שלי :לעולם תיקון על הדרך בבית לא יצא יפה כמו במקום מקצועי ומסודר

פורסם

אוקיי,

לאחר השיוף (והזעה מרובה) אני חייב לדעת איפה אני קונה חומר מריחה לפלסטיק אחרת כל העבודה שווה לת*&.

משהו?, משהי?

פורסם

טוב, אז ככה ....

לסיכום (כי יש כזה) צביעת רכב באופן עצמי תעשה בדרך הבאה:

אביזרים:

1. נייר שיוף 220,400 וגס.

2. תרסיס פרימייר

3. קופסת בונדו

4. חבר טוב (להעביר את הזמן ולשמוע מילה טובה)

יש לשפשף את האוטו עם הנייר הגס עד לקבלת מרקם אחיד.

לאחר מכן לעבור שיוף עם נייר עדין לקבלת מרקם חלק יותר ואחיד יותר.

את הבונדו מורחים על חריצים רציניים ונראים לעין ולא על שריטות קטנות- תפקיד הבונדו הוא כמו תפקיד השפכטל בגבס פשוט לחסות את החור ולא מרוח סתם ככה.

לאחר יבוש הבונדו על הפלסטיק יש לשייף בנייר גס ואז עדין עד לקבלת שכבה אחידה עם הפלסטיק.

לאחר מכן לקחת את התרסיס של הפרימייר בצבע יסוד ולעבור שכבות שכבות במרחק של 30 ס"מ עם סבלנות.

זה התוצאה עד כה את כל החומרים ניתן לקנות בחנות טופ-קולור - יצחק שדה 38 ת"א

חשוב לי לציין שאני מתכוון לצבוע גם את מכסה הבג'אז ככה שזה לא הפריע לי שהפרימייר נגע במכסה. העבודה אומנם עדיין לא מקצועית אבל מגיע מילה טובה

מה אתם אומרים?

024.jpg

025.jpg

035.jpg

פורסם

פששש....

יחסית לבן אדם שצובע אוטו בפעם הראשונה בחייו בינתיים נראה לא רע ואפילו מצויין ממתין לראות איך יצא עם הצביעה הסופית (8

קבל חח ממני למרות שאני לא מבין כזה גדול.

לעין הבלתי מזויינת שלי יצא לפנים

[font=Arial]יש שלושה סוגי אנשים בעולם:"הראשון שיודע לספור והשני שלא"[/font] [font=Arial]ישנם גם שלושה סוגי אנגלית: אנגלית בריטית אנגלית אמריקאית ואנגלית אמיר פרץ :)[/font]

• תוכן חדש...