Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר זמן מה של ניתוק מהפורום החלטתי לחזור ובגדול....

אני מעוניין להתחיל פרויקט (בשאיפה על מצולם) של תיקון פחחות רכב בסגנון עשה זאת בעצמך.

יכול להיות שיש כבר שרשור בנושא, אך לא הצלחתי למצוא אותו.

אז כמו שאמרתי, אני מעוניין לעשות פחחות לרכב מסוג רנו מגאן קופה שנת 96 1600 ידני.

שאלותיי הם:

אילו חומרים אני צריך?

באיזה סדר?

דגשים?

כי מה שעושים לבד מביא הרבה יותר סיפוק

תודה לכולם

פורסם

שאלה מצויין, מאיפה אני מתחיל....

ככה ראיתי בYOUTUBE איך הם עושים את העבודת הפחחות באופן עצמאי ואמרתי לעצמי, כן אתה יכול!

מה אני רוצה לסדר:

1. טמבון אחורי-שריטות דיי רציניות פלוס מכה

2.מסגרת מתחת לדלת קידמית- יש שקע שצריך לסדר

3. מכה מתחת לפנס אחורי -דורש מילוי

4. מכה מכסה מנוע-גם דורש מילוי

נראה לי מספיק לבינתיים.

השאיפה שלי היא להתחיל עם הטמבון האחורי-פירוק,שיוף,מריחת חומר וכו' ולראות איך יוצא ומשם להתקדם.

מה דעתך? אני אצליח?

פורסם

פעם הגעתי אל פחח ורציתי לעשות טיפול כזה בעצמי, אז ביקשתי ממנו טיפים.

הוא אמר לי שפחחות זה מקצוע של הומואים:wink:, לא בכל אחד יש מספיק עדינות בשביל להצליח בזה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא ממש מסכים לפי דעתי פחחות זו אומנות לשמה ...

יש לי את היכולת, אני מכיר את הרכב וכל בורג שבו,יש לי סבלנות והכי חשוב עלות התיקון של הרכב אצל פחח תיהיה כמו עלות הרכב עצמו :wink:

פורסם

אני חושב שהקוץ בסיפור הוא לא הפחחות אלא הצביעה, גם אני מוכן לקחת על עצמי מלא עבודות פחחות באוטו שלי, אח"כ לך תצבע ותגיע לצבע תואם לשאר האוטו.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

כן אני חושב שאתה צודק, הבעיה היא באמת להגיע לאותו צבע של האוטו ...

לכן החלטתי להתחיל מהטמבון ומשם אלוהים גדול

אבל אני חושב שזה שווה ניסיון

איזה חומרים צריך ?

פורסם
אני חושב שהקוץ בסיפור הוא לא הפחחות אלא הצביעה, גם אני מוכן לקחת על עצמי מלא עבודות פחחות באוטו שלי, אח"כ לך תצבע ותגיע לצבע תואם לשאר האוטו.

פוליש וקס לכל הרכב יכול להניב תוצאות דומות.

פורסם

פוליש ווקס רובנו מכירים ויודעים את התוצאות....

מה בנוגע לחומרי הבסיס לפחחות.

איזה נייר שיוף, איזה חומר, איזה תרסיס וכו' ....

פורסם
פוליש וקס לכל הרכב יכול להניב תוצאות דומות.

אני לא בטוח שרכב עם דהייה של 15-10 שנים וצבע חדש יהיו תואמים גם אחרי מאמץ של בחור צהוב עם פוליש.

**עכשיו הבנתי למה התכוונת באמת, אני באמת לא חושב שפיצוצים בצבע, דהייה, מעיכות יסודרו בקצת פוליש :D

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

השרשור הזה נהיה מורכב .... את האמת שהתחלתי את הפרוייקט אני אוטוטו מעלה תמונות ראשונות ויצא משהו לפנים...

אני צריך רק חומר למרוח על הטמבון חומר שמתקשה אך נשאר גמיש.

יש המלצות?

• תוכן חדש...