Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרשים!

ניסית אותו כבר?

הפקק של המילוי עשוי פלסטיק?! או שזה רק ניראה ככה.

כיצד אתה מרסס את החול יש לך את הידית ריסוס הזו שמתחברת לצינור שמיועדת לחול?

לדעתי ריסוס אבקת סודה הרבה יותר טוב מחול לעבודות עדינות.

פורסם

המכשיר עובד על עיקרון של לחץ אוויר מלמעלה שדוחף את החול למטה לצינור. בנוסף יש צינור עוקף של אוויר עם שליטה(ברז) שעוזר לדחוף את החול שנמצא בדרך החוצה.

כרגע בדקדי אותו עם חול ים רגיל אבל אני אנסה להשיג מדיה אמיתית.

המכשיר הוא קטן- יותר קטן מהמכשיר הקטן בל.כ.

יש לי גם את האקדח שיונק חול מדלי שעולה 100 ש"ח ולדעתי לא נוח לעבוד איתו.

גם המכשיר הזה לא ינקה אזורים שלמים הוא מיועד יותר לדברים קטנים כמו סעפות, זרועות מתלה וכו'

פורסם
בעצם הרעיון של התזת חול זה שהחול מחוספס ושילב שלו עם לחץ אוויר חזק מנקה את החלק המיועד?

ניקוי חול, היא שיטה מצויינת לניקוי והסרת צבע, נניח עם ניקוי חול אפשרי להסיר מרכב צבע וציפוי ולהגיע עד לשכבה של הפח.

למשל הניקוי יעיל לניקוי סעפות יניקה שקשה להגיע לעומק ולנקות, אז החול הוא למעשה כמו נייר זכוכית משייף אותה מבפנים ומסיר את כל הפיח.

אגב, שעובדים עם המכשיר הזה חייב להשתמש עם חליפה מיוחדת ומסכה לפנים, כי החול עף במהירות גבוה מאוד שמספיק גרגיר אחד שיכנס לעיניים במהירות יכול לגרום לעיוורון.

החול יכול לגרום לגירוי חריף בעור, משום שהוא עלול לחדור לעור.

פורסם

נשמע לי הזוי... ניקו עם.. חול?? חלקים מכניים נעים לא אוהבים דברים כמו חול אני חושב...

מה הסיבה (טכנית, לא סתם אסטטית) לעשות ניקוי חול בכלל למשהו ברכב? אם יש סיבה טובה הייתי עושה לשלי גם...

פורסם

מפרקים את החלק ואז מנקים אותו. לא מנקים ישירות במנוע. זה לא ניקוי כמו שטיפה של רכב, זה לצורך אחר לגמריי.

פורסם

פששש מגניב!

ניקוי חול משמש להורדת צבע לפני צביעה, הורדת חלודה , בקיצור ניקוי חול מביא את המתכת למצב גולמי נטו בלי שום תוספת או ציפוי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עדכון. הגיע הזמן לנסיונות. לקחתי חול ים רגיל וסיננתי אותו פעמיים עם רשת של יתושים ובדקתי את המכשיר על מכסה פילטר אוויר שיש לי. התוצאה מדהימה הצבע והחלודה עפים כאילו היו אבק. התמונות לפניכם לפני באמצע ואחרי.

P6260069.jpg

P6260070.jpg

P6260071.jpg

פורסם

יצא לי לעבוד עם התזת חול כמה חודשים טובים אחרי השחרור.

כעיקרון יש חול יעודי לזה ולא סתם חול ים רגיל. בנוסף החול הזה מגיע בכל מיני דרגות גסות.

כמו מלח שולחן לעומת מלח גס. כל סוג והיעוד שלו.

אני בטוח שגם עם המכשיר שבנית עם חול יעודי תוכל לקבל תוצאות הרבה יותר טובות.

בנוסף עוצמת הלחץ גם משפיעה מאד. אם יש לך אפשרות לשנות את הלחץ על סמך שעון תוכל לשלוט בצורה מאד טובה

בתוצאות שתקבל וברמות הגימור שתוכל להגיע אליהן. מחיספוס גס - ועד חיספוס כמו של נייר שיוף 0.

אני לא יודע איך אתה עובד, אבל בשביל לשמור על החול שלא יזרק סתם כדאי לעבוד בתוך מן קופסא סגורה ככה שהחול לא ייאבד.

במכשירים שאני עבדתי עליהם כל ההתזה היתה בתוך מן תיבה סגורה ככה שהחול שמותז חוזר בחזרה למקום ממנו הוא בא.

בלחצים גבוהים מכשיר כזה בהחלט יכול להיות מסוכן וכואב - כמו לחטוף כדור צבע בערך.

אגב, מבחינת הצנרת שבנית - אתה בטוח שהיא יודעת לעמוד בעומס של לחץ מתמשך?

בלי קשר, נראה אחלה מכשיר.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...