Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בדיוטי פרי טויטרים של מורל(39$)מהסדרה החדשה.

יש לי 626 ורציתי לדעת איך אתם חושבים שכדי לי להתקין אותם.אני רוצה שהם ישבו פשוט על הדשבורד.

בשביל זה אני צריך לפרק את כל הדשבורד? או פשוט לשלוף את הרדיו ולחבר מאחורה?

זה סופר מסובך? או שכדי ללכת למתקין?וכמה לוקחים בדרך כלל על כזאת התקנה?

תודה רבה מראש.טמיר

פורסם

לדעתי אתה פשוט יכול לפרק את הרדיו ולחבר את הטוויטרים, רק תעביר את החוטים בצורה יפה שלא יראו אותם וכמובן שלא תיתפס בהם...

אם לא תלך למתקין שיעשה את זה בצורה יפה, אני לא חושב שזה צריך לעלות יותר מדיי.

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

קודם כול תתחדש מה שאני יכול להגיד לך הוא כזה אני לא מכיר כול כך טוב את ה626 אבל מה שבטוח הוא שההתקנה לא קשה בכלל

קודם כול תניח את הטוויטרים שלך איפה שאתה רוצה שיהיו ממוקמים אחר כך תחפש דרך להעביר את החוטים אל הרדיו דיסק בלי שיראו את החוטים יש הרבה דרכים הכול תלוי בראש שלך ותחבר את הטוויטרים ליציאות של הרמקולים מקדימ הכול טוויטר ליציאה זה לא מסובך

עדיף שלפני שאתה קובע לטוויטרים מקום תחבר אותם לרדיו דיסק שלך ותתחיל להמקם אותם באוטו עד שאתה תשמע את הזווית הטובה ביותר בשבילך ושוב תתחדש

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם אתה לא רוצה להסתבך עם ההתקנה..... ואתה לא ממש יודע

אני מציע שבאמת תלך למתקין...

כמו שאמרו פה זה לא צריך לעלות יותר מידי!

ROVER=~~

פורסם
אם אתה לא רוצה להסתבך עם ההתקנה..... ואתה לא ממש יודע

אני מציע שבאמת תלך למתקין...

כמו שאמרו פה זה לא צריך לעלות יותר מידי!

להתקין טוויטרים זה הדבר הכי קל שראיתי מיותר ללכת למישהו....

אגב לא יקרים הטוויטרים? היום קניתי עוד 2 טיוויטרים של איזה חברה מפקיסטן

ב16 שקל, שומעים פצץ

רק נקווה שהם לא יתפוצצו ;-)

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

תודה רבה על התגובות...בקשר למחיר,יש טויטרים ויש טויטרים.על הטויטרים של סדרת המילניום הם לוקחים 59$ וטויטרים של קנווד ופיוניר עולים סביבות ה35$.

את הטויטרים אני מחבר במקביל לרמקולים הקדמיים(כאילו על החוטים שלהם) נכון? אני לא צריך לתת להם יציאה משלהם מתוך הרדיו,נכון?

פורסם

נכון מאד.....

הטויטרים מתחברים על החוטים של הרמקולים בקדמיים (או האחוריים אם אתה שם אותם מאחורה) :idea:

ולא צריך יציאות בנפרד!

ROVER=~~

• תוכן חדש...