Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי-עלויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על ייבוא אישי.

אבל לפני כן הייתי רוצה לדעת עלויות בגדול לפי הנתונים הבאים :

עלות 1 : מרצדס GLK חדש במחיר של 35000$ מארה"ב.

עלות 2 : אותו רכב מאותו מודל (2010) יד שנייה במחיר של 32000$.

אני לא מחפש פירוט עד רמת אגרת מחשב בייבוא, אבל אני רק רוצה להבין את העלויות השונות.

למשל לרכב חדש שנקנה שם מתווסף מס מקומי בעוד שלרכב יד שנייה לא?

למשל על איזו עלות מחושב המס בארץ ? כולל משלוח ומס או רק מחיר הרכב?

למשל עלויות בגדול של משלוחים? כמה האונייה לוקחת לחדר עבור הרכב?

למשל עמלות של סוכן ששולח וסוכן שמוכר.

אם מישהו יוכל לעזור לי בכדי שאוכל לדעת אם להכנס לזה בכלל- אודה.

פורסם

התשובה ל"למשל" הטוב ביותר שאתה צריך- למשל, הGLK לא מיוצר בארה"ב לכן אי אפשר ליבאו משם.

מחירים המוצגים בארה"ב, הם בלי מס מקומי בדרך כלל לכן המחירים כבר מנוכים מהמס הזה.

המיסים הישראלים כוללים את עלות המשלוח וגחמות ליבו של פקיד המכס.

החישוב הגס- תוסיף 1500-3000 דולר (ההובלה, תלוי אם מהחוף המזרחי או המערבי) תכפיל ב2, תעגל מה שנשאר למעלה, וזה המחיר של הרכב בדולרים בארץ (חוץ מזה שאי אפשר ליבאו מארה"ב "פרט שולי")

לא כדאי להכנס לזה, במיוחד לא עכשיו עם שלל המבצעים, יורו נמוך ומלאי שהצטבר באירופה וניתן לשים עליו יד גם מכאן.

גש לסוכנות מרצדס בטוח תגיעו שם להסדר.

תתחדש

פורסם

תודה על התשובה.

לא נראה לי לקנות מהארץ כי בכל מקרה המחיר כאן גבוה בהתחל מ 50K משאר העולם.

ואני מדבר על הגרסה הבסיסית ביותר.

אפשר לדעת איפה הרכב מיוצר ו(גרמניה?) והאם שווה לי להתאמץ עדיין דרך סוכן יבוא אישי כאן בארץ?

ולמה התכוונת ב "מלאי באירופה ויורו נמוך" לעומת "גש לסוכנות מרצדס"?

את סוכנות מרצדס המקומית יעניין הרווח האישי גם אם היורו יהיה ברמה של 1:1.

פורסם

הGLK מיוצרת במפעל בברמן המיצר גם C, SLK, E וSL

הכוונה ב"מלאי באירופה" היא שישנן מכוניות שייוצרו ובוטלו ממדינות כמו יוון למשל, אשר זמינות במלאי המפעל, בהנחה ובהספקה די מהירה של חודש-חודש וחצי.

כל אחד וטעמיו אבל לי יש ניסיון ביבוא אישי, ופחות מ100K שח הבדל לא שווה לדעתי את הסיכון המחושב של רכב ביבוא אישי (אחריות יד שניה מכירה וכדומה) לעומת ה"אמא והאבא" שמקבלים מיבואן מורשה.

אין כזה דבר "סוכן יבוא אישי", אלא סוג של מייעץ ומטפל בבירוקרטיה. אתה היבואן ואתה אחראי לכל בעיה, כל טיפול נוסף על ידי "הסוכן" תלוי בטוב ליבו.

שוב, גש לסוכנות ותראה מה יש להם להציע. יכול להיות ששוכב בדיוק רכב בשבילך בהנחה מפתיעה האירופה.

פורסם

שוב תודה על התשובה.

100K זה מספיק הפרש גם למי שמחפש מרצדס.

אני אבדוק ואם לא יילך- נחפש דברים אחרים.

אגב- לגבי זה שאמרת שאם הוא לא מיוצר בארה"ב אי אפשר להביאו משם-

אני הבנתי שכן אפשר רק שהמס כאן הוא שונה מהמס אילולא היה מיובא מהמדינה בה יוצר.

גם משהו על פנסים בתקינה אירופית.

פורסם

אי אפשר. אם היה אפשר, מזמן היית רואה כאן שלל רכבים אירופאים משובחים שנקנו במחירי רכבים אירופיים פחות משובחים.

התקנה הזאתאינה חדשה, אך לא נאכפה, עד אפריל 08 עת הדולר נשק יותר לכיוון ה3 מאשר 4 ויבואני הרכב העירו משנת החורף את האוצר הפוטנציאלי הגלום בתקנה (בשבילם), הפנו את תשמת ליבו של משרד התחבורה לקיומה, וזה שמח בחלקו והחל לאכפה.

לגבי ההבדלים במיסים זה קשור להסכמי סחר. תקרא באתר משרד התחבורה ו\או המכס.

• תוכן חדש...