Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק במנועי TSI 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני זה לא קשור לנאיבי, ברור שאם מתגרזנים אז התצרוכת דלק לא נשארת במיטבה.

אצלי גם עם לחיצות התצרוכת היא 1:10 בערך.

עדיין נניח בסובארו אצל אבא שלי בנסיעה רגועה התצרוכת היא 1:9 ושלוחצים יותר זה יורד ל1:7 בערך.

Got To love It

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תזכיר לי, אצלך זו השירוקו 160? אולי אם לחצת פעמיים וחצי זה 1:10. המנוע הזה יעשה לך גם 1:6 בקלות אם תסע חזק. נכון, אם תסע רגוע ככל הנראה תשיג צריכה עדיפה משל אטמוספרי 2.0 ל' בעל הספק דומה, אבל כמו שאמרתי - לא תוכל לקבל את שני הדברים בבת אחת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן זה שירוקו, וזה לא היה פעמיים וחצי.

בכל אופן, עדיין המנועים האלה עדיפים על פני מתחרים עם נפחים יותר גדולים.

להגיד שה1.2TSI הוא אכזבה לעומת ה1.5 של מזדה זה דבילי.

Got To love It

פורסם

לאבי יש B3 עם מנוע 2.0, נניח שהיא היתה ידנית (למרות שהיא לא) מבחינת ביצועים היא כמו השירוקו

תשכח מזה. נהיגה באימפרזה(B3) בנפח 2 ליטר תגרום לך לפתוח את הפרוספקט, את ספר הרכב ורשיון הרכב ולתמוה מי לכל הרוחות פרסם שיש לאוטו הזה 150 כ"ס.

לייצר 1.6 שמרגיש כמו 2 ליטר, זו גדולה. לייצר את ההיפך, זו בושה גדולה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פולקסווגן פולו TSI עם מנוע פורץ דרך ותיבת האלוהים החיים מבטיחה 22.7 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית, ומקיימת 15 ק"מ לליטר - 34% פחות.

מאזדה 2 עם מנוע אנטיוכוס ותיבה מטומטמת מבטיחה 18.2 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית, ומקיימת 14 ק"מ לליטר - 23% פחות. באותם תנאים בול.

אז עם כל הכבוד לטכנולוגיה המתקדמת, לביצועים (אלו עדיין בסך הכל שתי סופר-מיני לא ספורטיביות), כשמדובר בתצרוכת דלק זו לא השוואה דבילית,

זו השוואה מתבקשת. מיטב השיווק של פולקסווגן, אה, הטכנולוגיה, מול יצרנית הרכב היפנית הקטנה שבקושי מסוגלת לפתח תיבת הילוכים רובוטית,

שלא לומר דו-מצמדית.

אם אתה משייט ב-90 קמ"ש והמנוע המיושן עם התיבה המיושנת צורך (כמעט) אותה כמות של דלק כמו הרכב החדש, חדיש ומחודש שלך, סימן שמשהו

בטכנולוגיה הנהדרת הזאת פשוט לא עובד. ובכלל, מה הטעם בטכנולוגיה מתקדמת אם ההתקדמות נשארת על הנייר ולא באה לידי ביטוי בתחנת הדלק?

פורסם
אם אתה משייט ב-90 קמ"ש

אל תשלה לא את עצמך ולא אותנו, אף אחד לא "שייט" שם ב-90 קמ"ש. במבחני דרכים הדוושה לחוצה לריצפה, ולא רק.

פורסם

שוב רועי, תבין מהצד שלי. אתה אומר ששני הרכבים צורכים את אותה כמות הדלק, אחלה.

ונניח שברגע שמתחילים ללחוץ על הדוושה הצריכה של הפולו יורדת ל1:8 וכנ"ל של המזדה (סתם בתור דוגמה) עדיין הצריכה תהיה זהה אך אתה לא יכול להגיד שהתגובות של הTSI יהיו זהות ל1.5 של המזדה. זה ההבדל.

Got To love It

פורסם
אל תשלה לא את עצמך ולא אותנו, אף אחד לא "שייט" שם ב-90 קמ"ש. במבחני דרכים הדוושה לחוצה לריצפה, ולא רק.

אתה רוצה גם להגיד לי עכשיו איך אני נוהג במבחן שכל המטרה שלו זה לבדוק תצרוכת דלק ב-90 קמ"ש? אולי גם תספר לי מתי אני הולך לשירותים?

ובן - הרמתי ידיים. אם אתה לא מבין שהמכונית שרחוקה יותר מנתון היצרנית שלה מבחינת תצרוכת דלק ממכונית נחותה ממנה על הנייר, היא מכונית

בה הטכנולוגיה לא באה לידי ביטוי, אז כנראה שכושר ההסבר שלי לא מה שהיה פעם.

פורסם

זה לא קשור להסבר או לא הסבר, זה שהיא רחוקה ממה שהיצרן טוען לא אמרתי כלום. וזה ידוע שלרוב הייצרן בודק את הרכב בתנאים אופטימליים וזה לא מה שיהיה בשטח.

אני מדבר על זה שלמרות שהצריכת דלק שווה המנוע של הפולו עדיף על פני המנוע של המאזדה, לא דיברתי מבחינת רמה טכנולוגית. זהו, מקווה שהבנת.

Got To love It

פורסם

אולי לעומת 1.5 של מאזדה הוא עדיין עדיף, אבל 1.6 שבמוו פיתחו עם PSA מתחרה רציני יותר. גם מנוע חסכוני יחסית (עם תיבה ידנית) שנותן הרבה מומנט בסל"ד נמוך וללא מגדש טורבו. רק הבעיה שעם גיר ידני יש רק את 207 ב-120K.. ו-TSI עם גיר ידני ניתן להשיג בפאביה כבר ב- 87K (מוחלש, אך עדיין TSI).

פורסם

לא יודע מה איתכם

אני עם גולף 122 TSI

עושה בנסיעה קבועה על 100 קמ"ש 5-5.5 ליטר ל100 קילומטר

בעיר עם פקקים ורמזורים המצב שונה לחלוטין, יותר בכוון של 10 ל100 קילומטר.

פורסם
אולי לעומת 1.5 של מאזדה הוא עדיין עדיף, אבל 1.6 שבמוו פיתחו עם PSA מתחרה רציני יותר. גם מנוע חסכוני יחסית (עם תיבה ידנית) שנותן הרבה מומנט בסל"ד נמוך וללא מגדש טורבו. רק הבעיה שעם גיר ידני יש רק את 207 ב-120K.. ו-TSI עם גיר ידני ניתן להשיג בפאביה כבר ב- 87K (מוחלש, אך עדיין TSI).

דובר על ה1.2TSI לעומת ה1.5 של מזדה ותו לא.

Got To love It

פורסם
ובכלל, מה הטעם בטכנולוגיה מתקדמת אם ההתקדמות נשארת על הנייר ולא באה לידי ביטוי בתחנת הדלק?

שאל את היורוקרטים מבריסל, שמקבלים משכורות מהאיחוד האירופי על מנת לעשות, כלומר להקשות ולחוקק, משהו.

-הורדנו את ערכי ה-CO הממוצעים? טרה ז'ולי

-צריכת הדלק הממוצעת ירדה? וונדרבאר

-הורדנו את רמת הרעש הממוצעת ב-coasting? האו לאוולי

ואת מי באמת מעניין שהכל רק, אבל רק, על הנייר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

להגיד שלמנוע טורבו קטן אין יתרון על אטמוספרי גדול יותר פשוט חוטא למציאות.

כל הרעיון פה הוא שאמנם לא מקבלים צריכת דלק וביצועים בו זמנית, אבל כן מקבלים את זאת זה לצד זה.

רוב הזמן לא מנצלים את כל הכח ומקבלים צריכת דלק טובה יחסית לביצועים. כשרוצים, יש אפשר לקבל יותר כח במחיר של צריכת דלק.

בלי שום קשר לצריכת דלק, המנוע הרבה יותר נעים לשימוש יום-יומי בגלל זמינות הכח העדיפה.

emotion of motion

פורסם

504L אם הנתונים הם אך ורק על הנייר זה עילה לתביעה ייצוגית, תנאי המעבדה ברורים והסטיה אמורה להיות קטנה.

בקשר לטענה של רועי צוקרמן, בהיסטוריה הקצרה שלי בפורום ראיתי אותו משתלח בצ"מפיון או VAG יותר בפעם אחת בלי ביסוס ועם נתונים שגויים, הייתי לוקח את דבריו בערבון מוגבל.

• תוכן חדש...