Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלסטיקה בפיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לפלסטיקה של הרכב-

אני רוצה לקנות את הרכב הזה והבנתי שהמצב של הפלסטיק בפנים לא משהו

רציתי לברר האם אפשר להחליף את כל הפלסטיק בפנים/עד כמה זה מסובך...

ובאיזה סכום-בערך (200/400/600/800)

תודה מראש על העזרה

פורסם

אני בזמנו החלפתי דשבורד שלם ל-205GTI שהיתה לי וזה קצת פרויקט אבל הכל אפשרי..

אני חושב שתוכל לימצוא דשבורד שלם בפירוקיה (לרוב לא תיהיה לך חופה שלמה) במחיר של 200-300 ש"ח

יש הרבה של שנת 98/99 תעבור בכמה פירוקיות ותבדוק , הכי חשוב שהכל יהיה שלם בלי פלסטיקים שבורים ושהברגים יושבים טוב ככה שהוא יחזיק לך טוב ולא יסדק וישבר (ברוב הדשבורדים הפלסטיקים יבשים ושבורים)

פורסם
אני בזמנו החלפתי דשבורד שלם ל-205GTI שהיתה לי וזה קצת פרויקט אבל הכל אפשרי..

אני חושב שתוכל לימצוא דשבורד שלם בפירוקיה (לרוב לא תיהיה לך חופה שלמה) במחיר של 200-300 ש"ח

יש הרבה של שנת 98/99 תעבור בכמה פירוקיות ותבדוק , הכי חשוב שהכל יהיה שלם בלי פלסטיקים שבורים ושהברגים יושבים טוב ככה שהוא יחזיק לך טוב ולא יסדק וישבר (ברוב הדשבורדים הפלסטיקים יבשים ושבורים)

סליחה על ההצתה המאוחרת...

אבל ממש תודה רבה..

:ok:

פורסם

לך תמלא לוטו לפני שאתה הולך לפרוקיות כי הסיכוי שתמצא פלסטיקה שלמה שווה לסיכוי לזכות בלוטו ובהנחה שזה יום המזל שלך תרויח פעמיים

פורסם
לך תמלא לוטו לפני שאתה הולך לפרוקיות כי הסיכוי שתמצא פלסטיקה שלמה שווה לסיכוי לזכות בלוטו ובהנחה שזה יום המזל שלך תרויח פעמיים

לא נכון.. אפשר לימצוא דשבורד שלם!

יש הרבה אנשים ששמרו על הדשבורד שלהם עד שהרכב שלהם הגיע לפירוקיה.....:wink:

במודלים האחרונים אפשר לימצוא אחד טוב וזה ביגלל שבשנתונים האלה יצא דשבורד שהוא עבה יותר וגס ופחות עדין

(כזה אני קניתי חדש בזמנו) הוא בלי הציפוי עור הוא פלסטיק עבה ואני מאמין שיש כאלה שלמים!

מה שמאוד קשה יהיה לימצוא שלם זה חופה כי בכל המודלים יש את אותה חופה מפלסטיק דק ושביר..

פורסם
לא נכון.. אפשר לימצוא דשבורד שלם!

יש הרבה אנשים ששמרו על הדשבורד שלהם עד שהרכב שלהם הגיע לפירוקיה.....:wink:

במודלים האחרונים אפשר לימצוא אחד טוב וזה ביגלל שבשנתונים האלה יצא דשבורד שהוא עבה יותר וגס ופחות עדין

(כזה אני קניתי חדש בזמנו) הוא בלי הציפוי עור הוא פלסטיק עבה ואני מאמין שיש כאלה שלמים!

מה שמאוד קשה יהיה לימצוא שלם זה חופה כי בכל המודלים יש את אותה חופה מפלסטיק דק ושביר..

אני לא יודע מה לגבי הדשבורד אבל מנסיון אישי, החופה היא החלק הבעייתי ביותר מכל החלקים האחרים, מתי שהיא מתחילה להיסדק אפשר להתחיל לספור לאחור עד הזמן שהיא תתפורר לחתיכות.

כואב הלב :cry:

פורסם
אני לא יודע מה לגבי הדשבורד אבל מנסיון אישי, החופה היא החלק הבעייתי ביותר מכל החלקים האחרים, מתי שהיא מתחילה להיסדק אפשר להתחיל לספור לאחור עד הזמן שהיא תתפורר לחתיכות.

כואב הלב :cry:

אתה צודק ב-100%.. בגלל זה אני לא השארתי את הדשבורד שלי חשוף לשמש אפילו לשניה!

רק שבנסיעה:wink:

• תוכן חדש...