Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רקע:

ברשותי רנו מגאן דור 1 שנת 97 נפח 2000, ביצעתי במכון רדיאטורים לקראת הקיץ ניקוי רדיאטור, החלפת תרמוסטט רנו מקורי ומילוי נוזל קירור כאשר שמו לי פרסטון.

המערכת נבדקה בלחץ ואין נזילות.

הבעיה היא שהמחוג של המנוע מגיע במיוחד בנסיעה בעיר ל3/4 ואז המאוורים עובדים והוא יורד טיפה אבל לא נשאר באמצע וקצת משחק.

במכון בוצע ניקוז אוייר דרך מיכל עיבוי ובורג הרדיאטור.

הרכב לא מאבד מיים ואין בועות במיכל העיבוי.

שאלות:

1. האם ניקוז האויר ללא העברת הבורר לחימום היה תקין ואם לא כיצד עלי לעשות זאת?

2. האם יתכן כי הרכב לא מגבי טוב לנוזל הקירור הזה ועלי להחליפו בנוזל אדום של פז שיש במוסכים המורשים.

3. האם ישנם עוד סיבות שתופעה זו קורה? כמו לבצע פלאשינג לכל מערכת הקירור? האם יש קשר למשאבת מיים?

שוב תודה על ההתיחסות.

רמי.

פורסם
שלום לכם,

רקע:

ברשותי רנו מגאן דור 1 שנת 97 נפח 2000, ביצעתי במכון רדיאטורים לקראת הקיץ ניקוי רדיאטור, החלפת תרמוסטט רנו מקורי ומילוי נוזל קירור כאשר שמו לי פרסטון.

המערכת נבדקה בלחץ ואין נזילות.

הבעיה היא שהמחוג של המנוע מגיע במיוחד בנסיעה בעיר ל3/4 ואז המאוורים עובדים והוא יורד טיפה אבל לא נשאר באמצע וקצת משחק.

במכון בוצע ניקוז אוייר דרך מיכל עיבוי ובורג הרדיאטור.

הרכב לא מאבד מיים ואין בועות במיכל העיבוי.

שאלות:

1. האם ניקוז האויר ללא העברת הבורר לחימום היה תקין ואם לא כיצד עלי לעשות זאת?

2. האם יתכן כי הרכב לא מגבי טוב לנוזל הקירור הזה ועלי להחליפו בנוזל אדום של פז שיש במוסכים המורשים.

3. האם ישנם עוד סיבות שתופעה זו קורה? כמו לבצע פלאשינג לכל מערכת הקירור? האם יש קשר למשאבת מיים?

שוב תודה על ההתיחסות.

רמי.

1.מתי עשית טיימינג\משאבת מים?

2.אתה נוסע עם או בלי מזגן? [אחרי הכל עכשיו קיץ]

בברכה אסי גורן :)

פורסם

הי אסי,

כאשר אני נוסע עם מזגן מד החום מתייצב ונדיר מאוד שיהו עליות מעל האמצע.

התופעה מתרחשת ללא מזגן.

מבחינת טיימניג בוצע לפני 20 אלף ק"מ ואין נזילות ממשאבת מים.

תודה על ההתיחסות(:

פורסם

ללא מזגן הייתי נוטה לאמר שחיישן הטמפרטורה במנוע לא מרגיש את הטמפרטורה כמו שצריך או שלא מעביר אותה למערכת הקירור כמו שצריך עד כמה שאני לא טכנאי גדול אני משער זאת בגלל שהוא מפעיל את מערכת הקירור החזקה רק כשהוא באמת מתחמם עם המזגן אבל כשרק המנוע דולק הוא כביכול מתעלם מהטמפרטורה הבעייתית

אבל זאת באמת השערה על השערה חכה לתגובת המקצוענים.

בהצלחה!

אסי גורן :)

פורסם

אם התופעה מתרחשת ללא מזגן, לדעתי היוניט חום מזייף.

מכיוון שזה קרה אחרי ניקיון רדיאטור והחלפת תרמוסטט ונוזל קירור, זה הכיוון שלי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...