Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה חוק/הגבלה על הפעלת המולטימדיה במהלך נסיעה?? לדוגמא אם אני שם קליפים (תמונה+קול) במקום שירים (קול). אני מקווה שתבינו מה כוונתי.. תודה.

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

כן, יש חוק.

אסור לך לשים שום קליפ או להציג סרט וכו' הדבר היחידי שמותר לך שיעבוד בתצוגה בזמן שהרכב נוסע זה GPS.

אם לא זה דו"ח. (פעם זה היה הזמנה לבית משפט, נראה לי שזה כבר הפך לדו"ח, לא זוכר את הסכום, אם זה ממש ממש מעניין אותך אני אברר לך).

פורסם

טוב חבר'ה, התחדשתי היום בxenia xav 6800 וראשית, לפני הכול אני חייב תודה ענקית ל-eyal84 שהפנה אותי למקום מדהים (אקסטרים סאונד), גם המחיר יצא פצצה, גם אלי הבעלים יצא איתי אחלה גבר והתקין בצורה מושלמת!!

אין מבסוט ממני, מערכת קטלנית ביותר.

תודה לכול העוזרים!!

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

• תוכן חדש...