Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מאזדה 3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי עומד בפני קניית מאזדה 3 2010 חדשה,

קראתי המון ביקורות טובות ורעות על הרכב אבל צריך ייעוץ ממישהו שהתנסה.. יש מישהו?

איך הרכב מבחינת כוח מהירות בטיחות וכו'...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב מאוד נפוץ בארץ, חוץ מזה הוא רכב מצויין,

אחלה איכות חומרים והרכבה.

נוח ומעוצב יפה.

בטיחות סטנדרטית כמו כל רכב קבוצה 2 היום.

מבחינת כוח מנוע ה1.6 ליטר לא יתן לך יותר מידי כוח.

איזה מנוע אבא שלך רוצה לקנות? הייתי ממליץ על ה2.0 אשר הופכת את הרכב למהנה ביותר.

פורסם

לדעתי, החיסרון הבולט ברכב הזה - ספסל האחורי צפוף בשביל רכב משפחתי, בעיקר כאשר מדובר ב 3 נוסעים מאחור.

גם הדגם הקודם "סבל" מהצפיפות הזאת.

מעבר לכך, מדובר במכונית לא רעה בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חייב לציין שלחבר טוב שלי יש מאזדה 3 האץ'בק , אתמול נסעתי בה , והיא 1.6 L והיא מהירה , שוב הכל יחסי אבל באמת שהאוטו לא עצלן , הוא לחץ והרכב עונה ללחיצה ללא שהיות כלשהן , אני דווקא מאוד התרשמתי מהאוטו והפנים שלו , פשוט מלא פינוקים , יש תמיד על מה להסתכל

פורסם

וואלה. גם אני מתעתד לקנות מאזדה 3 חדשה.

כיום אני נוהג במאזדה 3 ישנה אקטיב מליסינג.

לקחתי נסיעת מבחן במאזדה 3 ספיריט (2000 סמ"ק) החדשה, וזה רכב אחר לגמרי.

הביצועים, האיבזור והנוחות (לטעמי) טובים יותר מרכבים אחרים שלקחתי לנסיעת מבחן.

אולי נרכוש את הרכב יחד, יעשו לנו הנחה משמעותית.

פורסם

אתם צריכים לשקול הרבה גורמים מסביב,קודם כל ממה שראיתי ושמעתי גם מהרבה אחרים הגירסא של ה1.6 ממש בולעות דלק ומנסיעה בהם ממש לא משהו שאפשר להגדיר חזק,דבר שני תחשוב על מתי שתרצה אולי להתחדש בעתיד זו גם בעיה דיי גדולה עם כל הצפת השוק היום של הדגם הזה למכור אותה יהיה משימה לא קלה בכלל...

פורסם
אתם צריכים לשקול הרבה גורמים מסביב,קודם כל ממה שראיתי ושמעתי גם מהרבה אחרים הגירסא של ה1.6 ממש בולעות דלק ומנסיעה בהם ממש לא משהו שאפשר להגדיר חזק,דבר שני תחשוב על מתי שתרצה אולי להתחדש בעתיד זו גם בעיה דיי גדולה עם כל הצפת השוק היום של הדגם הזה למכור אותה יהיה משימה לא קלה בכלל...

צריכת הדלק היא 1:10 בעיר, 1:12 מחוץ לעיר. לא הייתי קורא לזה ''בולעת'', צריכת דלק סבירה לרכב משפחתי כזה.

ולמשפחתית 1600 היא מהירה וחזקה.

פורסם
צריכת הדלק היא 1:10 בעיר, 1:12 מחוץ לעיר. לא הייתי קורא לזה ''בולעת'', צריכת דלק סבירה לרכב משפחתי כזה.

ולמשפחתית 1600 היא מהירה וחזקה.

על הנייר אולי. דווקא ה3 החדשה לא מהירה במיוחד. הגיר לא מבריק ולא מנצל היטב את היכולות של המנוע.

בפועל 1:10 ממוצע לנסיעה מחוץ לעיר....

פורסם

אתה המאזדה, רכב נחמד שומר על הערך מאד.

אמין וזול לאחזקה, איכות החומרים טובה יותר מהקודמת.

המנוע עצלן (את האמת שגם המנוע 2.0 יחסית עצלן)

אם אתה שואל באמת, הייתי הולך על הסיוויק, היא מתנהגת יותר...המנוע שלה בעל 2 אופיים, אחד חסכוני ועצלן... השני יותר נמרץ מכיפי מרוה המכוניות המשפחתיות.

שומרת על הערך באותה רמה, אמינה (אולי אפילו יותר?). והשוק מוצף פחות.

ליעד.

פורסם
על הנייר אולי. דווקא ה3 החדשה לא מהירה במיוחד. הגיר לא מבריק ולא מנצל היטב את היכולות של המנוע.

בפועל 1:10 ממוצע לנסיעה מחוץ לעיר....

1:10 מחוץ לעיר היא תעשה רק אם תדביק את הדוושה לרצפה עד הסוף ולא תעזוב. ול1600 היא מהירה, לפחות ביחס למתחרות שלה.

פורסם
אתה המאזדה, רכב נחמד שומר על הערך מאד.

אמין וזול לאחזקה, איכות החומרים טובה יותר מהקודמת.

המנוע עצלן (את האמת שגם המנוע 2.0 יחסית עצלן)

אם אתה שואל באמת, הייתי הולך על הסיוויק, היא מתנהגת יותר...המנוע שלה בעל 2 אופיים, אחד חסכוני ועצלן... השני יותר נמרץ מכיפי מרוה המכוניות המשפחתיות.

שומרת על הערך באותה רמה, אמינה (אולי אפילו יותר?). והשוק מוצף פחות.

מצטרף להמלצה. ההונדה סיוויק פשוט אוטו כיפי יותר, ונראה (לדעתי) יותר טוב

פורסם
הסיויק נמצאת בקטגוריית מחיר שונה לגמרי.

היו פה דיבורים על הספיריט...אם מאזדה 3 קומפורת עולה יותר מ-120 אלף כמה תעלה הספיריט, שהגימור שלה בפנים שונה לגמרי והמנוע והגיר שונים ויקרים יותר.

אני לא זוכר בדיוק את המחירים (שזה מוזר כי אני מתעסק בזה רוב היום :shock:) אבל אני יודע בוודאות שסיוויק ו-3 ספיריט זה באותה קטגוריה, הסיויק עולה באזור ה-140+

ואם אתה רוצה את דעתי הכנה (אפילו שאני נוסע לי במאזדה אחרי הכל, וגם אצלי במיאטה מרגישים את זה), במאזדה לא חושבים על החבילה כולה, הבולמים בדרך כלל הם מקום לפשרות והמשקל של ה-3 החדשה...לא עוזר לה בשאר התחומים.

בהונדה לעומת זאת (ואני לא מאמין שאני אומר את זה ככה), נראה שחושבים הרבה יותר על כל החבילה.

ניקח את דוגמאת הבולמים ממוקדם יותר, בסיויק האוטו מרגיש הרבה יותר קשיח מהמאזדה הרבה יותר נוח על הכביש (הבולמים פשוט משקחים יותר טוב!) והרבה יותר מתנהג.

עכשיו כשלמאזדה יש הגה חשמלי אין לה גם את ההיגוי הכיפי יותר, בהודנה לעומת זאת עובדים עם הגאים חשמליים כבר שנים, אמנם הוא לא הכי מפדבק, אבל הוא מדוייק באופן מפחיד יחסית למשפחתומאטית(!).

אם כבר החיסרון היחיד שלה הוא שהכוח והמומנט זמינים בסלד גבוהה בלבד.

נ"ב, יש את הסיויק בגיר רגיל (כן הדגם 4 דלתות) אם זה מעניין, והיא גם זולה יותר.

ליעד.

פורסם

המאזדה 3 עולה 135 אלף שקלים, אבל וזה אבל גדול, המאזדה מאובזרת הרבה יותר מההונדה וכדי להגיע עם ההונדה לרמת איבזור דומה צריך להוסיף הרבה כסף.

בנוגע לכיפי או לא כיפי, כל אחד ממה שהוא נהנה ממנו. ההונדה רכב ומתנדנדת בסיבובים ומציגה זויות גלגול גדולות.

המאזדה קשיחה יותר ופחות נוחה אבל בנוגע להנאה מנהיגה נטו לדעתי היא טובה הרבה יותר.

• תוכן חדש...