Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מאזדה 3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בואו כל בעלי המאזדות ונפאר על הרכב... חברה העניין פה הוא להמליץ ולתת חוות דעת לא לגבות את הרכב שבבעלותכם,מאיר אני לא יודע למה אתה רגיל אבל מבחינתי 1:12 מחוץ לעיר זה הרבה!ובכלל לרכב משפחתי,חזק הוא ממש אבל ממש לא ובכלל אם יש בו יותר מ2 נוסעים,אני נוסע על אחת כזאת בתדירות דיי גבוהה..

ובעניין של שמירת ערך אני לא כלכך יודע איך היא שומרת על המחירון שלה אבל וזה גם אבל גדול שוב כמו שאמרתי מקודם השוק מוצף בהם אז גם אם המחירון נשמר טוב לפי לוי יצחק זה לא ישקף את מה שיקרה במכירה שצריך לשכנע בנאדם למה המאזדה שלך

מבין אלפים אחרים טובה יותר.

אני מצטרף להמלצות של שאר האנשים פה על ההונדה(ולא אין לי הונדה אני בעלים של גולף..:wink:) באמת אוטו אמין במיוחד חסכוני יותר ומהנה יותר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אהבתי את הכסא במזדה 3 וגם לא את הסל"ד הגבוה יחסית ב 110 קמ"ש.. חוץ מזה רכב אמין , יפה , ומצועצע לטעמי(לא בהגזמה מידי)..

מצטרף להמלצה על סיוויק , פשוט רכב מליגה אחרת ושוק חזק הרבה יותר במכירה.

פורסם
טוב בואו כל בעלי המאזדות ונפאר על הרכב... חברה העניין פה הוא להמליץ ולתת חוות דעת לא לגבות את הרכב שבבעלותכם,מאיר אני לא יודע למה אתה רגיל אבל מבחינתי 1:12 מחוץ לעיר זה הרבה!ובכלל לרכב משפחתי,חזק הוא ממש אבל ממש לא ובכלל אם יש בו יותר מ2 נוסעים,אני נוסע על אחת כזאת בתדירות דיי גבוהה..

ובעניין של שמירת ערך אני לא כלכך יודע איך היא שומרת על המחירון שלה אבל וזה גם אבל גדול שוב כמו שאמרתי מקודם השוק מוצף בהם אז גם אם המחירון נשמר טוב לפי לוי יצחק זה לא ישקף את מה שיקרה במכירה שצריך לשכנע בנאדם למה המאזדה שלך

מבין אלפים אחרים טובה יותר.

אני מצטרף להמלצות של שאר האנשים פה על ההונדה(ולא אין לי הונדה אני בעלים של גולף..:wink:) באמת אוטו אמין במיוחד חסכוני יותר ומהנה יותר.

מבחניתך ורק מבחינתך!

מבחינתי זו צריכת דלק סבירה. משפחתיות אחרות מגיעות לצריכה זהה ובמקרה הטוב לקצת יותר טובה.

ותנהג במגאן ובפוקוס ואז תעבור למאזדה3 ותגיד לי מי לא רכב מהיר.

אני נוהג הרבה מאד פעמים עם עוד 4אנשים ברכב והרכב סוחב טוב מאד.

אם תשים לב, לא המלצתי כאן עד עכשיו על ה3, ואני מאד אוהב הונדה. אבל בין ה3 גרסת ה2000סמ''ק לסיוויק 1800סמ''ק?

ה3 עדיפה.

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 3, הונדה סיוויק, פיז'ו 308 ועכשיו גם אופל אסטרה 2005,

המאזדה 3 - נראית צעירה יחסית ובעלת קסם, אבל מהירה היא לא. מגיעה ל100 תוך 11 שניות.

האסטרה עם 1.8 ליטר מגיעה כאן - הגיר האוטומטי מגביל טיפה את הכוח של המנוע, אבל קצב התאוצה גדול מזה של המאזדה. מגיעה ל100 תוך 10 שניות.

הפיז'ו 308 1.6 מגיבה הכי פחות טוב והנסיעה שלה לא כיפית - במיוחד בסל"דים גבוהים בגלל שהגיר נכה (המנוע דווקא בסדר ובערך הכי חסכוני בסדר הגודל שלו). היא דווקא מגיעה מהר ל100 - כ9 שניות.

ההונדה סיוויק 1.8 מאיצה בכמה שניות פחות ל100 (בערך 8.5 שניות), היא יותר שקטה משלושת הרכבים - וסביבת הנהג שלה מרשימה מאוד, אם כי ללא תוספות כמו שליטה מגלגל ההגה (בדגם הבסיסי)

פורסם

המאזדה 3 - נראית צעירה יחסית ובעלת קסם, אבל מהירה היא לא. מגיעה ל100 תוך 11 שניות.

האסטרה עם 1.8 ליטר מגיעה כאן - הגיר האוטומטי מגביל טיפה את הכוח של המנוע, אבל קצב התאוצה גדול מזה של המאזדה. מגיעה ל100 תוך 10 שניות.

הפיז'ו 308 1.6 מגיבה הכי פחות טוב והנסיעה שלה לא כיפית - במיוחד בסל"דים גבוהים בגלל שהגיר נכה (המנוע דווקא בסדר ובערך הכי חסכוני בסדר הגודל שלו). היא דווקא מגיעה מהר ל100 - כ9 שניות.

ההונדה סיוויק 1.8 מאיצה בכמה שניות פחות ל100 (בערך 8.5 שניות), היא יותר שקטה משלושת הרכבים - וסביבת הנהג שלה מרשימה מאוד, אם כי ללא תוספות כמו שליטה מגלגל ההגה (בדגם הבסיסי)

וואלה? את כל אלה יש לך כרגע?

מאזדה 3 2000סמ''ק עושה 0-100 ב 10.4 שניות.

והונדה סיוויק 1800סמ''ק עושה 0-100 ב 10.9 שניות.

לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים שלך שהסיוויק עושה את זה ב8.5.

אפילו הונדה בעצמה תגיד לך שאתה טועה.

המאזדה מרגישה הרבה יותר טוב בכביש והיא מאובזרת הרבה יותר.

היתרון שיש להונדה הוא שהיא יותר יחודית, ולא המונית כמו ה3.

פורסם

אני בטוח שמי שהולך לקנות רכב כזה ממש לא מתעמק בנתון של בכמה שניות הרכב מגיע ל100 וכאן אתם מפספסים את העיקרון של הת'רד הזה,מאיר אם כוונותיך היו למאזדה 2.0 אני לוקח את כל דבריי בחזרה לא הזדמן לי לנסוע על אחת כזאת עד עכשיו ואני גם יודע שהן הרבה יותר מוצלחות,בעניין ההשוואות שאמרת אני צרפתיות בכלל לא לוקח כפונקציה מזמן והפוקוס....:lol:.

אם נשווה אז נלך על כל השכנות הטובות שהן הטויוטה,סובארו והונדה.

הטויוטה הצורה החדשה אם נדבר על החדשות שוב שמעתי ואני מדגיש שמעתי וקראתי ביקורות על הפרצוף על הגיר הרובוטי שלה ואולי בגלל זה גם המחיר דיי נמוך,סובארו אחלה אוטו וגם מאוד אמין למרות שאני חושב שהם דיי הרסו את העיצוב שלהם(אין על הצורה הקודמת של הB4)והונדה שגם אני לא מדבר רק על הצורה החדשה גם בקודמת הייתי מעדיף הרבה יותר מאשר את המאזדה 1.6 ליטר.

ובנתונים של המנועים אם כבר התחלתם לדבר אז ההונדה לוקחת וגם בצורה הקודמת במחינת ה1.6 ותאמת הייתי מעדיף גם את הסובארו על פני המאזדה.

פורסם
אני בטוח שמי שהולך לקנות רכב כזה ממש לא מתעמק בנתון של בכמה שניות הרכב מגיע ל100 וכאן אתם מפספסים את העיקרון של הת'רד הזה,מאיר אם כוונותיך היו למאזדה 2.0 אני לוקח את כל דבריי בחזרה לא הזדמן לי לנסוע על אחת כזאת עד עכשיו ואני גם יודע שהן הרבה יותר מוצלחות,בעניין ההשוואות שאמרת אני צרפתיות בכלל לא לוקח כפונקציה מזמן והפוקוס....:lol:.

הטויוטה הצורה החדשה אם נדבר על החדשות שוב שמעתי ואני מדגיש שמעתי וקראתי ביקורות על הפרצוף על הגיר הרובוטי שלה ואולי בגלל זה גם המחיר דיי נמוך,סובארו אחלה אוטו וגם מאוד אמין למרות שאני חושב שהם דיי הרסו את העיצוב שלהם(אין על הצורה הקודמת של הB4)והונדה שגם אני לא מדבר רק על הצורה החדשה גם בקודמת הייתי מעדיף הרבה יותר מאשר את המאזדה 1.6 ליטר.

ובנתונים של המנועים אם כבר התחלתם לדבר אז ההונדה לוקחת וגם בצורה הקודמת במחינת ה1.6 ותאמת הייתי מעדיף גם את הסובארו על פני המאזדה.

לא ידידי, אני מדבר על ה1600.

רק כתבתי לו שזה לא הגיוני מה שהוא כתב בקשר לנתון של 0-100.

וכל אחד מעדיף משהו אחר, טעם שונה, לכן עושים נסיעת מבחן על מספר מכוניות ובוחרים את מה שהכי מתאים לך.

אני ממליץ לפותח הת'רד לקחת נסיעת מבחן על הסיוויק ועל ה3 ולראות מה הכי מתאים לו.

פורסם

אם אתה חושב שהסיויק הקודמת או הסובארו B3 עדיפות על המאזדה אז הדיון מסתיים פה מבחינתך.

כשתנהג על המאזדה 3 החדשה בכלל ועל גירסת ה-2 ליטר בפרט אז תוכל לתרום לדיון.

פורסם
אבא שלי עומד בפני קניית מאזדה 3 2010 חדשה,

קראתי המון ביקורות טובות ורעות על הרכב אבל צריך ייעוץ ממישהו שהתנסה.. יש מישהו?

איך הרכב מבחינת כוח מהירות בטיחות וכו'...

תגיד לאבא שלך שכדאי לו מאוד לרכוש את גירסת 2.0 ליטר,רכב מהנה לנהיגה ויש לו די כוח למשפחתית ממוצעת,

מה גם שהדגם החדש מגיע עם 5 הילוכים ולא 4 כמו בקודמת.

SUZUKI JIMNY

פורסם

מישהו אמר סקודה 1.4TSI DSG?:wink:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

תודה לכולם... אני מבין שיש לאוטו חסרונות אבל נתונים של מ0 ל100 לא כ"כ מעניינים את אבא שלי, מה שמעניין אותו בעיקר כוח ובטיחות.. וגם מרווח

בגרסא עם המנוע 2000 האוטו יותר מרווח? כי ראיתי הרבה שאמרו שהרכב צפוף וזה חיסרון דיי גדול לרכב משפחתי.

פורסם
תודה לכולם... אני מבין שיש לאוטו חסרונות אבל נתונים של מ0 ל100 לא כ"כ מעניינים את אבא שלי, מה שמעניין אותו בעיקר כוח ובטיחות.. וגם מרווח

בגרסא עם המנוע 2000 האוטו יותר מרווח? כי ראיתי הרבה שאמרו שהרכב צפוף וזה חיסרון דיי גדול לרכב משפחתי.

בכל הגרסאות המרווח זהה.

ה3 יכולה להסיע 4אנשים גדולים ללא בעיה, או 5 אנשים בתנאי שמאחורה יהיו 3אנשים רזים או 2גדולים וילד קטן באמצע.

בגרסת ה2000 לא יהיה חסר כח וזה רכב דיי חזק. אני חושב שאפילו אבא שלך יכול להסתפק בגרסת ה1600.

למאזדה 3 החדשה יש 5כוכבי בטיחות.

הכי טוב שאביך יקח נסיעת מבחן על ה2000 וה1600 ויראה מה הכי מתאים לו.

פורסם
אם אתה חושב שהסיויק הקודמת או הסובארו B3 עדיפות על המאזדה אז הדיון מסתיים פה מבחינתך.

כשתנהג על המאזדה 3 החדשה בכלל ועל גירסת ה-2 ליטר בפרט אז תוכל לתרום לדיון.

בוא נתחיל מזה שנהגתי על חלק מהרכבים האלה ועל אלה שלא נהגתי יצא לי לנסוע יותר מפעם אחת חוץ מהמאזדה בנפח 2.0

ובגלל זה אמרתי שאם מדברים עליה אני לוקח את דבריי בחזרה,אולי כדאי שתקרא את כל השרשור לפני שאתה כותב את התגובות שלך,ודבר שני בקשר לעניננו כשמדברים על המתחרות בתחום ה1.6 ליטר אז כן שתי האופציות האחרות יותר מוצלחות ובכלל שאנחנו גם דיברנו על העניין של הצפת השוק ולא רק ביצועים אז אל תיעלב רק בגלל שבבעלותך מאזדה.

תקרא טוב את התגובות תראה מה הרוב פה חושב...

פורסם

אולי בצניחה הן יגיעו למספרים האלה.

emotion of motion

פורסם

לא נפגעתי כי ברשותי מאזדה, אולי היא נפגעה.

שנית הצפת השוק לא כל כך נוגעת לרכבים פרטיים. מזדה 3 פרטית, גם 1.6 וגם 2 ליטר נהנות מביקוש גבוה מאוד.

ואני חייב להוסף ששתי האופציות האחרות שציינת לא יותר מוצלחות כלשונך.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...