Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בואגית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גזענות שלהם עוברת כל גבול. כאשר החניתי רכב שלי פעם ראשונה

צריך לכתוב "הגזענות". "החנתי את הרכב".

בכל מקרה תתחדש ותהנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. לדעתי אתה צריך לעשות כמה שינויים קוסמטיים - להעיף את החצאיות והטמבונים ולהחליף את הג'אנטים.

בכל מקרה בהצלחה בפרוייקט ההסבה לידני.

פורסם

Smiro, בקשר לג'אנטים - אני לא מתכוון להחליף מכמה סיבות.

1. מקוריים באים עם צמיגים 195 ושלי 225, בנוסף חתך נמוך - דברים האלו נותנים אחיזה משופרת לאומת מקור, תוך הקרבה של צריכת דלק, ביצועים ונוחות נסיעה במידה מסויימת.

2. אצלי צמיגים חדשים.

3. כידוע ג'נטים טובים עולים החל מ-3500ש"ח, לקנות משומשים אין טעם כי לרוב יהיו שחוטים ועקומים. צמיגים נורמליים עולים עוד לפחות 2000ש"ח. למה לזרוק קרוב ל-6,000ש"ח על שום דבר?

מבחינת מראה, יש כאן דיעות חלוקות. אבל סה"כ יש הרבה גולפים MK4 על כביש, רובם ניראים אותו דבר, מקסימום צבע שונה, גם ככה לרוב זה או כסוף או לבן. לשלי יש סימן הכר וזה נחמד להיות שונה קצת מהעדר.

בשלב הזה אני לא מתכוון להוריד חצאיות או להחליף ג'נטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, מידה שלו מופיעה ברשיון רכב.

היקף גלגל בסופו של דבר יוצא אותו דבר כמו 195/65-15. מידה אצלי 225/45-17

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצויין, אתה יכול לפרט מה תיקנו ועשו בטיפול ?

תשאיר את הרכב איך שהוא, נראה חתיך.. תשקול רק הנמכה קלה 8)

סע בדרכים טובות, שמח שיצא לך לחוות עיסקה טובה עם סוחר.:-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
מצויין, אתה יכול לפרט מה תיקנו ועשו בטיפול ?

החליפו שמן מנוע סינטטי 5W40, נוזל קירור, שמן ברקס, צינורות בלמים, פילטר אויר, פילטר מזגן, פילטר שמן, פילטר דלק, החליפו כמה נוריות שהיו שרופות, החליפו טבעת עטימה של פקק מילוי שמן, פירקו שאריות מאזעקות, דיבוריות וכד' (הוציאו טונה של כבלים שחשמלאים שטיפלו קודם לא טרחו לפרק). ובינתיים זהו. יש עוד איזה חיישן שכניראה צריך להחליף - הזמינו לי.

כל הפילטרים מקוריים.

ד"א, אהבתי את פילטר שמן, כמו ל-BMW - מחליפים רק אלמנט שמסנן. להבדיל מאוטו קודם שלי, כאן בית פילטר מותקן הפוך ואין צורך בשום שסתום אל חזור כדי שהוא יהיה מלא - את העבודה עושה כוח משיכה - פשוט וגאוני! נורית לחץ שמן נכבית עוד בסטרטר.

לדברי מכונאי, באוטו שלי מאוררים מתחילים לעבוד ב-105 מעלות. ובכל המצבים האלו חץ מראה 90.

בקשר להנמכה, גם ככה אני עובר גבשושיות כבר ב-15 קמ"ש. לכן לא כדאי מבחינה פרקטית, בסופו של דבר זה רכב יומיומי שלי.

פורסם

האמת שיש הרבה אקזמפלרים שנראים שונה. בכל מקרה, אתה יכול להחליף לג'אנט באותו הגודל. למה? 1. מראה.

2. איכות.

בכל מקרה כל אחד ומה שהוא חושב ואם אתה חושב שהג'אנטים האלו יפים אז אין לך סיבה להחליף.

פורסם

אבל סה"כ יש הרבה גולפים MK4 על כביש, רובם ניראים אותו דבר, מקסימום צבע שונה, גם ככה לרוב זה או כסוף או לבן. לשלי יש סימן הכר וזה נחמד להיות שונה קצת מהעדר.

בשלב הזה אני לא מתכוון להוריד חצאיות או להחליף ג'נטים.

unique-wwwdespaircom.jpg

תתחדש!

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תתחדש!

:roflmao:

זה היה חזק!

פורסם

נכון מאוד. כולם צריכים להיות אותו דבר. כולם צריכים להתלבש באפור, ללבוש אותו דבר בדיוק, פנים צריכות להיות זהות לכולם, צבע עיניים, צבע שיער, גובה - הכל צריך להיות זהה. כל מה ששונה מסטנדרט מקובל זה לא טוב וצריך להרחיק מחברה.

יש סדרה TWILIGHT ZONE, יש שם פרק בדיוק על זה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_the_Beholder_%282003_The_Twilight_Zone_episode%29

הם מדברים עד כמה זה ניפלא אוניפיקצייה וכד'. כדאי ליראות, זה בדיוק מה שאתם מנסים לעשות לגולף שלי - אוניפיקצייה :wink:.

צעד הבא:

כל המכוניות צריכות להיות מזדה 3 1600 אוטומט גירסת ליסינג בצבע לבן. מאוד חשוב שצבע ריפוד, שטיחים ושאר דברים יהיה זהה לכל הרכבים. צריך להוציא טאסות מחוץ לחוק כי באוטו דיפו מוכרים טאסות מכמה סוגים שניראות שונה. כל אורות צריכים להיות באותו צבע.

פורסם

לקחת את זה לכיוון אחר לגמרי,חבל.

במחשבה שניה התמונה ששמתי אינה ממחישה את מה שרציתי לומר.

אני לגמרי בעד תוספות,פשוט אני מעדיף כאלה שתוכננו ע"י היצרן עצמו,מוצרי OEM.

לא חסר חצאיות או טמבונים אשר יראו מצויין על האוטו שלך,ויהיו שונים מהמקוריים ויקנו מראה ייחודי וסולידי לרכבך.

זה לא המקרה שלך לדעתי.תוספות כמו ליפ אחורי וחצאיות א-לה M3 דמוי Rieger (אני בספק שהם מקוריים של הסדנה) עושות עוול לרכבך ומורידות מערכו,לדעתי לפחות.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

כמו שיפה הזכירו באותו פרק שנתתי קישור, היופי הוא בעיני המתבונן.

לצד גולף שלי עמדה עוד גולף - TDI סטנדרתית לחלוטין מבחינת מראה. ללא ספק TDI פרקטית יותר, למרות שהיא גם אוטומטית, יש לה מומנט עדיף וצריכת דלק עדיפה. מראה של אוטו שלי קנה אותי, עד כדי כך שלא רציתי להסתכל/לבדוק את ה-TDI.

פורסם

סליחה על ההקצפה. מישהו יכול לזהות מאיזה דגם ג'נטים שלי (תמונות בעמוד הראשון של השרשור)?

אני חושב שכתוב עליהם: fondmetal, אבל לא מצאתי משהו דומה ברשימת מוצרים של החברה.

• תוכן חדש...