Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בואגית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמהתנסות ארוכה עם רכב שיושב על בסיס זהה אני יודע שההגה הוא הכל חוץ ממהיר וחד

לפי ניסיון שלי עם רכבים אחרים, ההגה יחסית יותר חד.אולי בדגמים בכירים יותר של גולף יש יחס העברה שונה בהגה אני לא יודע, אבל למרות אופי היגוי דומה לאוקטביה, הוא יותר חד, אולי זאת תחושה בגלל הגה קטן - אני לא יודע (בדגם הזה הגה שונה מאשר בדגמי גולף אחרים שראיתי, מניח שהוא כמו ל-GTI).

רנזי, המחירון הוא בסביבות 44 לפי יצחק לוי ו-42 לפי יד 2. סה"כ די יקר יחסית לשנתון.

סה"כ, מבחינת נהיגה אני יכול להגיד שאוטו הזה מאוד ידידותי לנהג וקל להתידד ולהתרגל אליו. די מהר התרגלתי למימדים פנימיים (סה"כ, בהתחלה חשבתי שהוא קטן יותר), אבל במימדים חיצוניים עוד צריך קצת להתרגל - אני לא רגיל שלאוטו אין בגז'.

אז מה אם הרכב בן 10 ? לא חסר MK4 בשוק.

תלוי איזה דגם של גולף. 1.6/2.0 באמת לא חסרים במצב מעולה. למצוא V5 במצב כזה הרבה יותר קשה. מעבר לזה קשה למכור BMW בת 20. הפרדוקס שבדיוק אחרי שביצעתי עיסקה התחילו להתקשר אלי אחד אחרי השני ורצו לקנות BMW. לפני זה היה די ייבש. לכן החלפה היא אופצייה הכי נוחה עבורי. מעבר לזה, דקה לא נישארתי בלי אוטו, זה עוד יתרון בטרייד אין. זה גם לא עובדה שמי שמתקשר היה קונה, יש כאלה מתקשרים, אומרים שהם מעוניינים ואחרי זה לא שומעים מהם, יש כאלה שבאים ליראות, אני צריך לקחת בשביל זה חצי יום חופש ואחרי זה מבלבלים שכל ובסוף לא קונים.

היה בחור בא עלי לקנות את הרכב, ראה והכל אמר שהוא רוצה אותו. אמר שצריך לקחת הלוואה מבנק וביקש לשמור בשבילו את האוטו שבועיים. אחרי זה לא לקח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יכול להבין שהעסקה היתה לך טובה (ההחלפה), אף סוחר לא היה נוגע בבימר שלך כי מבחינתו היא פח זבל שהוא לא יראה ממנה שקל, ותהיה בטוח שהוא "עמד" על הגולף בפחות מ 50% מהערך שלו. למה? כי זה סוחר וככה הוא מרוויח.

לגבי הגולף, תאונה היא בטוח עברה בחזית ולא ממש נראה שהשקיעו בחלקי החילוף שהרכיבו לה (טמבון פנסים וכו') ובתיקון הפחחות.

אבל אני כמוך, ואם בא לי על הרכב אני אקנה אותו ולא ממש מעניין אותי איך כמה ולמה, כל עוד בדקתי אותו והוא לטעמי (גם אם הוא עבר תאונה) אני אקנה. כי זה בכסף שלי ואני אחליט איך לבזבז אותו.

כל עוד כיף לך אל תקשיב לאף אחד ורק תידאג שהרכב יהיה תקין (ממליץ לבדוק כיווני פרונט לרכב).

ו....... תעיף דחוףףף את הגועל האחורי באוטו שלך.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תתחדש על הרכב, לטעמי נראית עם קווים נכונים עם הקיט טמבונים והחצאיות.

מה שכן, חבל מאוד שלא לקחת את הרכב לפחות לפחח לבדיקת שלדה, הרי אתה בעצמך אמרת שרכבים עם שאסי פגוע ראויים להורדה המכביש וגריטה.. ואפילו פירסמת סירטון אשר ממחיש את הנזק אשר נגרם בעת תאונה לרכב שספג בעברו תאונה קשה כזו או אחרת.

תשמע, לטובתך בלבד תקפוץ גם עכשיו אחרי מעמד הקנייה לבדיקה, מקווה שההגדרה תיהיה רק קצה שלדה בשבילך..

אגב, תברר עם אייל בנוגע להיינס לגולף MK4, יכול להיות לך מ-א-ו-ד שימושי ויחסוך לך הרבה כאב ראש וסימני שאלה בבוא העת.

בהצלחה ! :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
הרי אתה בעצמך אמרת שרכבים עם שאסי פגוע ראויים להורדה המכביש וגריטה.. ואפילו פירסמת סירטון אשר ממחיש את הנזק אשר נגרם בעת תאונה לרכב שספג בעברו תאונה קשה כזו או אחרת.

בהחלט רכבים עם שאסי מרותח ראויים להורדה מכביש. רק שבמקרה שלי אין עם רכב הזה את הבעייה. יש קצה, וזה יותר משמעות מסחרית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדקת את זה בצורה יסודית אצל מקצוען בתחומו ?

או שזאת "הערכה" של הסוחר על בסיס יהיה בסדר?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
או שזאת "הערכה" של הסוחר על בסיס יהיה בסדר?

זאת לא הערכה של סוחר, למרות שהוא התחייב. אלו ממצאים שלי.

ד"א, נבדק גם מול חברות ביטוח. לרכב שלי אני עושה מקיף.

פורסם

אם כך נשאר רק לאחל לך להנות מהרכב. תשמור עליו ואל תשכח להחליף את הגיר, האוטו ישמח וכך גם אתה:lol:

Night Driver כתב:

פורסם
אם כך נשאר רק לאחל לך להנות מהרכב. תשמור עליו ואל תשכח להחליף את הגיר, האוטו ישמח וכך גם אתה:lol:

+1.

אם לא סמכת רק על המילה של הסוחר אז נשאר רק לאחל לך מזל טוב. :-) (אתה מעלה בי געגועים לגולף שלי :-( ).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תודה :)

CH@OS, ניראה לי שיום שאוטו יקבל גיר ידני די קרוב. למרות שמבחינתי, גם עם אוטומטי נוסע מצויין והוא מעלה מהירות מהר להפליא לאומת מכוניות קודמות שהכרתי.

פורסם

לי זה נשמע כאילו אנשים מסויים בשרשור (לא חשוב שמות) פשוט לא מוכנים לקבל את העובדה שלא חיפשת רכב חודשים ארוכים, סתם הלכת ספוטנטית והחלפת ואתה מרוצה.

כאילו אם לא חיפשת רכב המון זמן ואתה לא יכול לפתוח שרשור על כמה אתה בר מזל שמצאת את הרכב הכי טוב שיש והכי מיוחד שיש זה לא שווה.

חבר'ה, חלאס, הבן אדם מבסוט, הוא גם בטח יעדכן אותנו עוד כמה חודשים מה עם הרכב (אם אף אחד לא יפספס את הגולף בלתי נראית שלו בכביש) וייתכן חוות דעת יותר רצינית אחרי הכרות מעמיקה יותר

פורסם

שמע, מזל טוב על החלפת הב.מ.וו אבל ביחד עם החלפת הרכב והחלפת הסימלון, נעלמה גם החתימה על האטיופים והטרור הקרינתי.

יכול להיות ששורש כל רע הייתה בעצם הב.מ.וו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדש ותהנה!

בתור קורא אדוק של השרשור שלך על ה BMW אני מתפלא שמכרת אותה.

ציפיתי לעוד שנים של דיווחים ממך.

למען האמת, ה V5 היא משהו שמעולם לא הבנתי לאיזה קהל היא פונה, אבל כמו בהרבה מכוניות של צ'מפיון שנמכרו במחיר מופרז, הקהל הצביע ברגליים (או יותר נכון בכיס) והיא הצליחה לא רע, גם בקרב צפונבוניות בגיל העמידה, שפשוט קנו את הגולף האוטומטית הכי יקרה שהייתה במלאי.

אם היה לה גיר ידני - אז דעתי הייתה משתנה ב 180 מעלות.

למען האמת, אני מסכים שגולף ברמה שלו הוא כן פרמיום.

אם לא הבנת, האמירה של BAR נאמרה בהומור ולזכותו של BAR, למרות שהוא בעל גולף, הוא לא לקח את הויכוח הזה ברצינות, אלא (אם אני קורא אותו נכון) הוא חושב "כן פרימיום, לא פרימיום, העיקר שאני נהנה מהאוטו".

פורסם

ועוד איך נהנה, רק יש לי תיקון אחד: לא רק נשים צפוניות (או שרוצות לחשוב שהן צפוניות, שנדמה לי שזה הזן הכי נורא) בגיל העמידה, אלא גם בשלהי שנות ה- 30 (או שאצל נשים זה כבר גיל העמידה? ;-) ) שהממון בכיסן רכשו להן אחד כזה. כחדש - הוא נסע מצויין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חזרתי מטיפול במוסך מורשה יבואן - מוסך משארקה בעפולה.

קודם כל אני רוצה לציין מיקצועיות רבה שלהם, יחס חם ואדיב, סבלנות ואוזן קשבת לכל בעייה הקשורה לרכב.

הבאתי את הרכב לטיפול, הם בדקו אותו ביסודיות, סידרו כל דבר אפשרי עד לפיפס הקטן ביותר, כולל החלפת נוריות ושאר דברים בסגנון. הכל במוסך מאוד מסודר, מי שמזמין תור מראש לא צריך להמתין, היו הרבה רכבים ואת שלי קיבלו מיד בשעה שנרשמתי.

ממליץ בחום לבעלי VAGיות על המוסך. מחיר הטיפול לטעמי טוב מאוד, ביקשתי חלפים מקוריים בלבד וכך היה.

לסקפטיים מבינכם בקשר לשלדה של רכב שלי, אתם יכולים להרגע - השלדה בסדר, יש קצה בצד ימין של כמה סנטימטרים (מקום חיבור פגוש) וזהו. אז לכל אלה שמפחדים מסוחרי רכב - יש סוחרים הגונים שדוברים אמת.

שמע, מזל טוב על החלפת הב.מ.וו אבל ביחד עם החלפת הרכב והחלפת הסימלון, נעלמה גם החתימה על האטיופים והטרור הקרינתי.

bagira, הטרור ממשיך. בדיוק כפי שהם פעלו נגד עמים אחרים בארץ מוצא שלהם, כאן בשכונות שלהם הם עושים אותו דבר.

אני ממשיך לעדכן בלוג, עיניין עם אתיופים לא נסגר. הגזענות שלהם עוברת כל גבול. כאשר החניתי ראת הרכב שלי פעם ראשונה, התאספו סביבו כ-15 מאותה קהילה וצעקו לעבר חלון שלי "תיחנק יא מניאק" ועוד מילות וסימני גנאי, בנוסף מצאתי על רכב סימני פגיעה ושריטות שלפי דעתי הן חדשות. התאספויות כאלה מזכירות לי תקופה מליטה, כאשר נאצים הפגינו מול חלונות ביתינו, ציירו על המדרכה מגן דוד וזרקו בו אבנים, כאן בארץ אני רואה תופעה מאוד דומה.

אני פשוט ממתין לכלשהי תקרית יותר מעניינת כדי לפרסם שם. באוניברסיטה העיברית מצאו שאלימות קשורה בגנטיקה ואני רואה את הקשר הזה כל פעם שמבית דרך חלון ביתי.

קישור מתחתימה נעלם לפני החלפת רכב ולא רשור לזה. :wink:

• תוכן חדש...