Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי - מי יושיע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שענה!

אני אסכם עבור מי שיש לו שאלה דומה:

- יש גירים רובוטים יותר טובים משל טויוטה - בעיקר עם מצמד כפול אבל גם בלי (למשל פונטו)

- אפשר למזער את הטלטלות אם עוזבים את הגז בזמן (צריך לצפות או להתחיל להרגיש את ההעברה) ולשלב גם ידני

- איפוס או עדכון גרסה יכולים לשפר במשהו, וגם מצב ספורט

למי ששאל למה קניתי בלי לבדוק - יש גבול כמה אפשר לבדוק רכב יד שנייה וקשה לדעת עד כמה אתרגל (אני לא שמרן בד"כ). היאריס עלתה על השאר בפרמטרים שבדקתי (חיסכון, בטיחות, נוחות, רעשים, אמינות צפוייה) כך שקויתי שאתרגל לגיר... עדיין אני מאמין :-).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא התחיל להתרגל לעובדה שהוא לא יתרגל :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עצתי לך,

לגבי נסיעה בפקק כדאי לנהוג במצב ספורט.

בשאר הזמן נסה אתה לקבוע לתיבה מתי להחליף הילוך וזאת ע"י האצה קצת יותר חזקה מהרגיל כדי שהרכב ימשוך הילוך ואז הורדת הרגל מהגז לזמן קצר מאוד כך שההילוך יעלה, עם הזמן תתרגל לבצע את התרגיל הזה באופן די טבעי כאילו אתה נוהג ברכב ידני אבל מישהו אחר מחליף לך הילוכים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...