Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות פולקסווגן גולף ויש לי משהו מתחת לבית שמעונייןלמכור את הרכב שלו איש מבוגר בן 40-50 לגיל שזה כבר + גדול לדעתי כי הוא לא ילד שקורע לאוטו שלו את הצורה.

הפרטים:

שנת 2000 , במצב טוב אין פגיעות \ חבלות נזקים מהצד החיצוני . עברה 117 אלף קילומטר , עברה את כל הטיפולים ,שמורה ונמצאת אצל בנאדם שעובד בעיתונים ( אבל הבנתי שנוסע הרבה בעבודה)

הוא רוצה על הרכב 37 אם אני לא טועה ..

האם כדי לי? אני לא יודע איך אני מתחיל להתקדם מפה

אני יודע שרכב גרמני מאוד אמין וחברה מאוד מוצלחת וטובה + איכותית .. מכל הבחינות ובמיוחד מבחינה כלכלית כי אני חייל אני יוכל להחזיק אותה כספית ? היא לא תחנוק אותי? היא לא שותה המון? ומ ההבדל בינה לבין audi a3 ?

אני מאמיןש אני יוכל להוריד אותו קצת במחיר , בכל זאת לא ראיתי באתר www.yad2.co.il פולקסוגן שנת 2000 באותו טווח מחירים עם קילומטראז' נמוך יותר .

פורסם

תראה זה מאוד מסובך.. אני בעלים של גולף 99 1800 ידנית,היא לא שותה כלכך הרבה דלק אבל אתה בטח מדבר על אוטומט שהוא 1.6 או 2.0 ולפי מה שאני יודע שתיהן לא הכי חסכוניות.

מההיבט השני הם דווקא די אמינות אבל זה לא אומר שכסף לא צריך להשקיע ובגלל שזה רכב גרמני אפילו טיפול מסכן במוסך יוצא דיי יקר ובכלל שאתה חייל אם תצוץ איזה שהיא בעיה כי אחרי הכל זה קורה אז תהיה תקוע.

הצעה שלי לך על יפניות שגם דיי אמינות חלפים זולים וגם הטיפולים.

פורסם

מי אמר לך שהוא כזה אמין? הרכב בן 10, כך שצפה לתקלות, אין מה לעשות בקשר לזה. מבחינת תצרוכת דלק אז היא גבוהה למדי , אחד לתשע אחד לעשר. וממש לא יהיה לך זול להחזיק גולף במיוחד אם אתה חיל. חפש לך אלטרנטיבות אחרות.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

רכב אמין באופן בסיסי.

אם לא תיכנס איתו לחברה תצא בעלויות נמוכות, גם יחסית למתחרים ובניגוד לסטיגמה.

חשוב לבדוק את הגיר האוטומטי, זו נקודת התורפה היחידה שעלולה לעלות ביוקר ואם הוא במצב טוב, כדאי להרכיב לו קולר חיצוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קולר חיצוני מזה ^^? מצטער על הבורות

והציעו ליפה על רכבים יפניים ,חלפים זוליןם וכו'

איזה רכבים מציאים?

אף על פי שאני די בעיניין הגולף היא שמורה אצל אדם מבוגר ולא ילדים שקרעו אותה , בנוסף אני חייל בודד כך ש אני עובד כל יום אז אין לי בעיה כספית .

רק רוצה לוודא שהיא תהיה בסדר באמת ולא כל שבוע או שבועיים אני צריך ללכת למוסך כי קורה משהו מוזר

פורסם

היה לנו במשפחה VW בורה (זהה לגולף) שנת 2001 (יד 1) במשך 8 שנים שגילה אמינות לא רעה (שום בעיה מהותית לאורך כל השנים למעט גיר שהלך לאחר פחות משנה, כשעוד היה באחריות). אולם, קח בחשבון שבמקרה שלך מדובר ברכב בן 10(!!!) כך שממש לא ניתן לדעת מה מצבו כיום ומה צופן לו העתיד.

בנוסף לכך, בכל טיפול שוטף עשויים למצוא דברים הדורשים תיקון שעשויים להביא את עלות הטיפול ל-2-3K ש"ח (מניסיון אישי אצל מוסך מומחה אך לא מורשה).

פורסם

קפוצ'ינו - קולר חיצוני הינו רדיאטור נוסף, שתפקידו להקל על צינון (קירור) תיבת ההילוכים האוטומטית.

אם טופל כהלכה - הרכב יגלה אמינות מרשימה אפילו, ביחס לגילו.

איכות ההרכבה - גרמנית טיפוסית, ותחזיק מעמד הרבה יותר טוב מרכבים אחרים באותו הגיל.

כמובן - לא חייבים ללכת ולטפל במוסכי היבואן, וכך ניתן להוזיל את עלויות התיקונים והטיפולים.

אגב - לא ציינת האם מנוע 1.6 או 2.0.

לגבי אאודי A3 - לגבי אמינות - איני יודע להשיב. לגבי אחזקה - היא אמורה להיות יותר יקרה מגולף מקבילה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני יכול לומר בקשר לאוקטביה 1.6 (גם היא מבוססת על מכלולים של גולף) שב-10 שנים שהיא במשפחה, האמינות קרובה למוחלטת. בשנים האלו הלכו דברים הבאים: אלטרנטור, אחד ממאוררים חשמליים של רדיאטור, חלון באחד הדלתות דרש החלפה של מנגנון בעיקבות פלסטיק שנשבר, ממסר של וינקרים וככל הניראה זהו לפי מה שזכור לי עכשיו. מעבר לזה טיפולים שוטפים.

מבחינת צריכת דלק, מדובר על 11 ליטר ל-100ק"מ בעיר עם מזגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כדאי להבין שמכונית היא דבר יקר, לא רק לקנייה אלא גם להחזקה. למעט מכוניות זולות וישנות שניתן לתחזק ולהחזיק במחירים שפויים בכל מיני מוסכי מדרכה, כל המכוניות שהן אלטרנטיבה אפשרית לגולף עליה אתה כותב, בלא קשר למוצאן, יהיו דומות בעלויות אחזקתן. הבונוס שעומד לזכות הגולף המדוברת, הוא שמדובר ברכב שאתה מכיר והעובדה שבאופן בסיסי זהו רכב מוצלח.

פורסם
קפוצ'ינו - קולר חיצוני הינו רדיאטור נוסף, שתפקידו להקל על צינון (קירור) תיבת ההילוכים האוטומטית.

אם טופל כהלכה - הרכב יגלה אמינות מרשימה אפילו, ביחס לגילו.

איכות ההרכבה - גרמנית טיפוסית, ותחזיק מעמד הרבה יותר טוב מרכבים אחרים באותו הגיל.

כמובן - לא חייבים ללכת ולטפל במוסכי היבואן, וכך ניתן להוזיל את עלויות התיקונים והטיפולים.

אגב - לא ציינת האם מנוע 1.6 או 2.0.

לגבי אאודי A3 - לגבי אמינות - איני יודע להשיב. לגבי אחזקה - היא אמורה להיות יותר יקרה מגולף מקבילה.

לא נוסף אלא מחליף את הקולר המקורי שנסתם עם השנים.

בקשר לA3, אם אתה מטפל בחברה אתה תשלם יותר למרות שאלו בדיוק אותם חלקים כמו בגולף,

מחוץ לחברה עלויות האחזקה זהות לחלוטין.

באופן עקרוני זה לא כ"כ חשוב כי אין הבדל עקרוני בין אחזקת שני המנועים, ה2.0 אוכל קצת שמן בין טיפול לטיפול אבל זה עניין ידוע ולא קריטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתם שוכחים שגם אם הוא מכיר את הרכב וגם אם הוא שמור יש פה עניין של בלאי של השנים,אני קניתי את שלי שהיא שנת 99 עם 100 אלף קילומטר שאין לי מושג אם עוד קיימת גולף במצב כזה וגם מבנאדם מבוגר שאני מכיר,לא היו לי בעיות משמעותיות במהלך השנתיים שהיא אצלי אבל התחזוקה השוטפת וכל מיני בעיות של בלאי הם סכום נכבד מאוד וגם שלא נדבר על הביטוח.

סתם לדוגמא התפוצץ לי פלאנץ' מים שזה עניין של פלסטיק שהתיישן וממש לא סיפור של אמינות או לא ויצאתי מהמוסך ב500 שקל עם שעת עבודה,החלקים יקרים מאוד.

• תוכן חדש...