Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסי לדים [עוברים טסט?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעשות טסט לאוטו סוף החודש ויש לי פסי לדים מודבקים על הפנס ,האם יעשו לי בעיות בטסט איתם ?

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

באופן עקרוני, אין להתקין תאורה נוספת מחוץ לרכב. הרכב לא אמור לעבור טסט ככה אבל עם רמת מכוני הטסטים בארץ לא תהיה לך בעיה כנראה.

רק קח בחשבון שבוחן תנועה יכול לתת לך הורדה מהכביש על זה.

פורסם

לא נראה לי שיש...מה הבעיה להוריד אותם ואחכ להרכיב בחזרה?

ואם אתה מתעצל במדינה שלנו זה הולך ככה תפרגן להם והם יפרגנו לך בחזרה...

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

בגדול חוקית זה לא, מעשית כן.

יש בפורום חבר עם פיג'ו 206 שעשו לו בעיות בטסט על הלדים (כאלה שמובנים בבקלית בילד אין), אני אחפש לך את הקישור.

אם אתה מחליט להמר קח בחשבון שמדובר בשינוי מבנה רכב לכל דבר והתוצאה יכולה להיות כואבת.

עריכה: לא מצאתי.

פורסם

ואם אתה מתעצל במדינה שלנו זה הולך ככה תפרגן להם והם יפרגנו לך בחזרה...

לא כל מה שאתה יודע כדאי לרשום, לפעמים עדיף לשתוק. עם טיפים כאלה...

פורסם

בכללי זה לא חוקי ולא אמור לעבור טסט

אבל שני חברים שלי הצליחו לעבור טסט עם פס לדים בלי בעיה ולא אמרו להם מילה

פורסם

חחח מה שמוזר פה זה שבדיוק לפני כמה שבועות התקנתי במקום כל הפנסים שיש לי ביונדאי אלנטרה נורות קסנון כחולות בהירות ועוד הצלחתי לעבור איתם טסט , אל תשאלו אותי למה ואין לי ממש מושג איך זה קרה אבל הבחור שהעביר אותי טסט לא שם קצוץ על הפנסים והוא כאילו בדק אותם אבל התעלם לגמרי מזה שהם קסנון כחולות ולא אמר לי שום דבר עליהם ופשוט חתם לי על המסמכים והעביר אותי , מוזר מאוד כי ממה ששאלתי שוטרים הם פנסים לגמרי לא חוקיים...

• תוכן חדש...