Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהרבה מכירים את זה ושמעו על זה , גם אני ניסתי את הפתרון הזה בעברי (בפוקוס)והתאכזבתי עם אותו משדר FM, אבל משום מה בצורה מפתיעה ב C5 זה עובד ממש חלק כמעט ואין רעשים שומעים בסטריאו באיכות ממש טובה וחזק, אני מדגיש המערכת ברכב מקורית , מי שלא רוצה להתעסק ולכער את הרכב במערכת אחרת זה הפתרון בשבילו, זה הדגם של המוצר שלי

http://www.colbo.co.il/%D7%9E%D7%A9%D7%93%D7%A8-FM-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-Silver-Line/p-96.htm

במידה ומישהו ממליץ על משדרים אחרים אשמח לדעת מקווה שעזרתי למישהו .

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

שלום רב!

זה לא קשור למוצר המשדר , אלא ברכב C5 במיוחד, ולמה? כי הרכב הינו יחודי שבו מותקן סיכוך אשר נמצא אף בחלונות ונותן קודם כל אי החדרת רעשים אל תוך הרכב (לכן הינך שומע כל כך נקי) והגנה מפני סביבה חיצונית כגון קרני שמש, קרינות למיניהן, אותות חשמליים ומגנטיים אחרים...

אותו סיכוך קיים גם ב- 406/7

המשך יום טוב

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אוקי טוב לדעת עוד פינוק יחודי מבית סיטרואן :)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

3 שנים פחות חודש ו19 ימים זה שטויות.

ממש כאילו זה היה אתמול :lol:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

יש פיטרון קצת יותר טוב לדעתי זאת מולטימדיה שהולכת על המכשיר המקורי ומוסיפים מסך עם זה אתה מקבל דיבורית וGPS אפשרות לaux והכל דרך מחשב הרכב זה פשוט מערכת מדהימה

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...