Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI - כעבור חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרכישה חיפשתי לא מעט בפורום מידע ממקור ראשון על הרכב הנ"ל, אבל לא ממש הצלחתי למצוא..

היום, כחודש לאחר שקיבלתי את הרכב ראיתי שהמצב לא השתנה בהרבה אז החלטתי להרים את הכפפה!

אז כמו שבטח כבר הבנתם, יש ברשותי פולו TSI חדשה, בצבע שחור.

הרכב מאוד מאוד מרשים יחסית לציפיות.

גם עם הידיעה שמדובר במנוע TSI, עם הלחיצה הראשונה על הדוושה - הופתעתי.

המנוע זריז, והשידוך לDSG רק עושה שם טוב, במיוחד על מרכב יחסית קטן כמו של הפולו. לא יצא לי לנהוג על מנועי TSI קודם לכן, והגמישות של המנוע הזה מדהימה - למשל ב70 קמ"ש אתה יכול למצוא את עצמך בכל הילוך בין שלישי לשביעי.

קצת מיאנתי לעבור לרכב אוטומט - ואני עדיין סבור שנהיגה בידני יותר מהנה, אבל המנוע הזה יותר ממפצה על ה"חוסר".

מעבר לכך, איכות החומרים טיפוסית לרכב גרמני (אין תלונות!) ולדעתי הרכב נראה מצוין בשחור.

תמונות בהמשך...

אם למישהו יש שאלות תרגישו חופשי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הרכב הקודם שהיה לך ואיך החדש מולו מבחינת כח ובסיבה? לצרות שזה קצת מוקדם מה צריכת הדלק שאתה רואה?

הרכבים הקודמים שהיו לי: רובר 216 שנת 99, גטס 2007 וסיאט איביזה SC 2009, כולן ידניות.

המקום הכי טוב להשוואה יהיה מול האיביזה כמובן, מאחר וזה רכב חדש על פלטפורמה כמעט זהה - והפולו מזנקת יותר מהר, סוחבת יותר טוב ובקיצור מרגישה יותר נמרצת.

מבחינת צריכת דלק באמת קצת מוקדם, לפי המחשב דרך בנסיעות משולבות אני עומד על בערך 15-16 ק"מ לליטר, אבל אני נוסע לרוב עירוניות/פקקים/אלף ואחד רמזורים - ועל המיכל האחרון שתידלקתי עמדתי בסביבות ה13 ק"מ לליטר.

יפהפייה. תתחדש!

אגב, לא קנית אותה לאמא/זוגתך/סבתא שלך נכון? :lol:

תודה רבה!

לא, לא - הרכב בשבילי, ובפעם האחרונה שבדקתי, אני לא אישה.

אולי כדאי לספר לפותח השרשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324643

שנמצא גבר שהסתכן בנידוי חברתי והתנזרות מהמין הנשי - וקנה פולו! :lol:

פורסם
אפשר לדעת מדוע "נפטרת" מהאיביזה כ"כ מהר? הרי היא היתה חדשה, לא?

מאוד מאוד נהניתי מהאיביזה, העיצוב שלה הרבה יותר מעניין (החזקתי את הירוקה) והאיבזור עשיר משל הפולו.

האיביזה עוד במשפחה, אני החלפתי כי היינו צריכים עוד רכב במשפחה, וזו הייתה הזדמנות טובה להשתדרג מבחינת מנוע.

פורסם

אשמח לשמוע פרטים כגון:

צריכת דלק?

מה המצב שם מבחינת אבזור? (אני רואה שיש טסות וזה כבר לא ממש מעודד)

נוחות נסיעה?

אני כרגע חוסך בקדחתנות לטובת שדרוג רכב, וזה אחד הרכבים ששמתי עליהם עין :lol:

V5

פורסם
אשמח לשמוע פרטים כגון:

צריכת דלק?

מה המצב שם מבחינת אבזור? (אני רואה שיש טסות וזה כבר לא ממש מעודד)

נוחות נסיעה?

אני כרגע חוסך בקדחתנות לטובת שדרוג רכב, וזה אחד הרכבים ששמתי עליהם עין :lol:

לגבי צריכת דלק ואבזור כבר עניתי למעלה - צריכת דלק עוד מוקדם לדעת, בינתיים סביב ה13 למיכל דלק, עם הרבה נסיעה עירונית ושימוש נמרץ ביכולות התאוצה של האוטו.

האבזור מרגיש מעט דל ביחס לאיביזה, אבל זה רכב ברוח קצת שונה, מה לעשות.

במקרה הכי גרוע - שים 2000 שקל בצד, ותחליף לחישוקי מגנזיום (זה בתיכנון אצלי).

נוחות נסיעה? יש :)

אני חושב שבביקורת באתר של טופ גיר סיכמו את זה די יפה:

The seats and driving position are the usual VW thing too: they seem to be made for you, whether you've the morphology of an athlete or an ape

פורסם

יש לי שאלה והערה.

ההערה היא למה שכתבת פה:

קצת מיאנתי לעבור לרכב אוטומט..... אבל המנוע הזה יותר ממפצה על ה"חוסר".

לא מדובר באוטומט אלא ברובוטי והתיבה הרובוטית היא הפנינה האמיתית ברכב הזה (לא שלמנוע חסר אבל השידוך לתיבה הזאת הוא שעושה את האוטו זריז ונמרץ כ"כ).

אני מאמין שבשידוך לתיבה אוטומטית "קלאסית" האוטו היה הרבה יותר עצל.

בקשר לשאלה,

בדלתות הקדמיות יש סרך עודף שבו הדלת יותר ארוכה מסף החלון ובדלת הבג'ז' יש מין שפיצים בולטים שכאלה בצדדים.

חטפת כבר מכות מהם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי שאלה והערה.

ההערה היא למה שכתבת פה:

לא מדובר באוטומט אלא ברובוטי והתיבה הרובוטית היא הפנינה האמיתית ברכב הזה (לא שלמנוע חסר אבל השידוך לתיבה הזאת הוא שעושה את האוטו זריז ונמרץ כ"כ).

אני מאמין שבשידוך לתיבה אוטומטית "קלאסית" האוטו היה הרבה יותר עצל.

בקשר לשאלה,

בדלתות הקדמיות יש סרך עודף שבו הדלת יותר ארוכה מסף החלון ובדלת הבג'ז' יש מין שפיצים בולטים שכאלה בצדדים.

חטפת כבר מכות מהם?

צודק, תודה על ההערה.

כנראה שכמו רוב האוכלוסיה גם אני נפלתי למיסקונספציה שכל מה ש"מחליף לבד" הוא אוטומטי, וקשה להתנער מזה.

אין ספק שההבדל בין אוטומטי לרובוטי הוא הבדל של שמיים וארץ, על אחת כמה וכמה כשמדובר בתיבה כפולת מצמדים.

עוד לא חטפתי מכות מהאוטו, אולי בגלל שאני רגיל למרכב של 3 דלתות, בו הדלתות ארוכות משמעותית, והתרגלתי למרחק בטחון גדול מהדרוש.

מסקרן אותי, למה השאלה?

• תוכן חדש...