Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתקלתי אתמול בבעיה שלא שמתי לב אליה לפני כן, בקטעים שקטים או כשהווליום ברדיו על 2 לדוגמה יש רעש לבן (תססס) מהטוויטרים (משניהם), בווליום 0 אין רעש.

ניסיתי להוריד גיין אבל אין השפעה, עדיין בקטעים שקטים יש את אותם רעשים.

יש חיווט איכותי והתקנה טובה, אז ממה זה יכול לנבוע?

תודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיי נגמרו לי הרעיונות, אם אתה אומר שברגע שאתה מעלה ווליום מ 0 אז כנראה שזה באמת מהרדיו דיסק.

אם אתה יכול הדבר הטוב ביותר זה למצוא רדיודיסק אחר ולנסות. או מגבר אחר. ככה אתה יכול לצמצם את האפשרויות שלך.

פורסם

אצלי קרה דבר דומה, גיליתי ששיוף האדמה של הרדיו דיסק + החלפה לבורג יפה ונקי פתרה אותו.

זה חשוב מאד.

פורסם

כנראה שמדובר בבעיה של 'רצפת רעש' - בד"כ זה נובע מחיבור מינוס תקול, במקרה זה ברדיו דיסק.

באיזה מכשיר מדובר? אם זהו מכשיר פשוט מאד, יתכן שאין מה לעשות ורצפת הרעש של המכשיר גבוהה בכל מקרה.

הנה דיון לדוגמא שגיגלתי. מסבירים שם את העניין די טוב.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

קשה לי להאמין שבאקליפס 5030 יש בעיות של רעשים.

בנוסף, ההתקנה מצוינת, זה לא זה.

מחר אני אחליף רדיו ואבדוק אם הבעיה חוזרת, הכי פשוט.

תודה

פורסם

האם מדובר בקבצי מוזיקה MP3? בתחנות רדיו?

אם תצרוב קובץ FLAC גם יש רעש?

מה הנתונים של הטוויטר? האם הוא חתוך מ10 קילו ומעלה? בדרך כלל תופעה זו מופיע בטוויטרים פשוטים שאין להם מעגל הגנה וחיתוך תדרים לא רצוים (בשפה מקצועית זה נקרא NOISE GATE).

הרעש סטטי זה בדרך נובע מכמה סיבות והכל מתחיל בציוד אולפן הקלטה, כך שלבודד את הבעיה קשה מאוד.

מה שכן שווה לבדוק את הטוויטרים בתדרים שונים ואותו גיין (5K, 10K, 15K, 20K) ולשמוע את ההבדלים, אם יש הנחתה בתדרים הגבוהים.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

אופס לא שמתי לב לחתימה - אם ה-5030 תקין לא אמור להופיע רעש.

אם הרעש נפסק כאשר אתה מנמיך ל-0, משמע שהוא מגיע מהרדיו דיסק.

הדרך הפשוטה ביותר לדעת בוודאות, היא לנתק את הרדיו דיסק מכבלי ה-RCA (כמובן לא כשהמערכת עובדת!) ולבדוק האם הרעש נפסק.

בכל מקרה - בדוק את חיבור המינוס של הרדיו דיסק. אם יש לך אפשרות כזו - חבר את המינוס ישירות לגוף הרכב, כמה שיותר קרוב לרדיו דיסק.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

רעש כזה יכול להיות גם מ- RCA היה לי פעם דבר כזה והשתגעתי והפחתי את כל העולם עד שבסוף אחלפתי RCA פתאום מרוב שקט מ 0-2 בווליום חשבתי שנשרף הרמקולים מרוב שהיה שקט תבדוק את זה!!

• תוכן חדש...