Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגאן ספורט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מועדון רנו-ספורט קשור אליהם איכשהו? אני יודע שהייתה איזו חסות של קרסו על המועדון. אני בטוח שאפשר למצוא שלושה-ארבעה אנשים שמוכנים לפתוח הזמנה על CUP. אם פולקסווגן מוכרים איזה 50 גולף GTI כל שנה ועוד כמה ליאון קופרה, בטח ימצאו כמה צדיקים שירצו הוט האצ' רצינית...

אני עונה בתור המייסד של מועדון רנו ספורט ואחד המנהלים שלו בעבר (לאחרונה פרשתי כי מכרתי את הרנו), קרסו מיהרו להצהיר שהם עובדים בשיתוף פעולה איתנו...בפועל לא קרה כלום, הכל היה הצהרות בשביל התקשורת. בפועל, גורנישט!

להיפך, אפילו כשאני ו- Royco (המנהל השני) רצינו להרים אירועים וביקשנו רק תמיכה בסיסית (דגלים, חולצות, יחס מצידם) זכינו לבעיקר דיבורים והבטחות...מעשים ת'כלס לא היו.

היחידה שעזרה בתחילת הדרך היתה מנהלת השיווק הקודמת של קרסו (מיכל גיל) שבשיחה איתה קיבלתי 30 חולצות וכובעים עבור חברי המועדון, חבל רק שהיא עזבה את תפקידה לפני שהצלחנו להזיז משהו.

לא הגיוני שאיש מכירות לא יכיר את הרכב אותו הוא מוכר ולא יכיר את המתחרים שלו .

בסופו של דבר זה פוגע בו ובמקום אותו הוא מייצג.

רנו מגאן ספורט עדיין לא משווקת בישראל, אני לא חושב שאפשר לצפות מנציג מכירות להיות מקצוען ברכב שעדיין לא נמכר בישראל. אני מניח שהשליטה שלו בנתוני הקליאו ספורט 200 תהיה טובה יותר. אני מניח שכאשר הרכב יושק רשמית בישראל אנשי המכירות יעברו הדרכות מסודרות כולל נהיגה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרבה הצער, חלק ניכר מנציגי המכירה של כל היבואנים בארץ הם לא עומר, אלא האנתיטזה - בורים לגבי הדגמים של המתחרים,

בורים לגבי הדגמים של עצמם (כולל דגמים כמו מגאן 1.6 או גולף 1.6), ולא מהססים להפגין את הבורות בדרך שלדעתם פוגעת

במתחרים.

הזכרתם שרנו מגאן קיבלה 5 כוכבי בטיחות? "זה יפה. אבל הגולף נבחנה בשיטת 10 כוכבים וכמובן שהיא קיבלה 10".

ציטוט של סוכן מכירות של צ'מפיון מוטורס. וזה לא היה השקר הגס הראשון או האחרון שהוא השמיע באותה שיחה, כדי לשכנע

שנבחר גולף במקום מגאן. הוא היה יצירתי במיוחד, אבל למזלו גם בשאר אולמות התצוגה לא חסכו בבולשיט.

פורסם
אני בעיקר מדבר על העלאת המחיר הצפויה, על העובדה שהם מצהירים שלא יהיו נסיעות מבחן וגם קצת על חוסר הגמישות בייבוא.

שמע, בסופו של דבר הם עסק, ויכולים להתנהל איך שהם רוצים (ואני בראש המחנה מהבחינה הזו), אבל קצת תמוהה מדיניות הדגמים שלהם. למשל, להביא את המגאן ספורט הרגילה שקיבלה ביקורות קרות למדי בכל מקום בו ביקרה, לעומת הR26. או אי האפשרות לייבא CUP. זה נראה כמו החלטה של פקיד משרד תחבורה, לא של יבואן שמנסה.

המסקנה היחידה שלי היא שכנראה שלא מעניין אותם למכור את המכוניות האלו כמו להצהיר על כך שהם מייבאים אותן.

אני מאוד מסכים איתך.

רק לגבי העלאת המחיר ההשוואה לדגם הקודם לא נכונה.

בזמנו היה מדובר בסוף חיי הדגם והם קיבלו בטח דיל ממש טוב, מה שבכלל הוביל אותם להכנס לזה.

התמחור הקודם היה מעולה לטעמי ורחוק מאוד מהמתחרות ולמרות זאת המכירות היו זעומות למרבה האכזבה של קרסו (וההפתעה שלי).

לרגע לא היה לי ספק שהדגם החדש אם יגיע לא יהיה מתומחר בצורה דומה (מדובר בדגם חדש ומבוקש שאנחנו נקבל מעט ממנו ובעלויות גבוהות).

צריך לשכוח מהמחיר הישן ולהסתכל על מה מקבלים מול המתחרות.

אגב, לא מזמן (קצת לפני אוטומוטור) התשובה שאני קיבלתי הייתה 250 אלף והבהרתי להם את דעתי על המחיר הזה ומידת ההצלחה הצפויה לו (זה מצטרף להערה שלך על כך שיותר חשוב להם להצהיר שהם מייבאים מאשר באמת למכור).

אגב לתפיסתי, כמות הקונים של גרסת cup זאת בכלל לא השאלה.

הם צריכים להביא את ה-cup בגלל השם שהיא תעשה להם.

אתה תמיד נמדד על הדגם הבכיר שלך, כל המבחנים במגזיני רכב, נקודת ההשוואה שלהם ובהתאם גם של האדם ברחוב היא לפי הגרסא החזקה (או המתנהגת במקרה הזה).

זה מה שאנשים זוכרים, זה מה שבונה את השם שלך ומשליך על הגרסאות האחרות.

זה כמו שאתה קורא ביקורות על שירוקו 2.0, עושה נסיעת מבחן על שירוקו 2.0 ואתה בכלל קונה בסוף 1.4 (והרוב המכריע קנה 1.4 ולא 2.0 במחיר מוגזם).

או כמו שבמגאן בחו"ל כל פעם שיצאה גרסא ספורטיבית יותר התייחסו רק אליה וכל הביקורות והמבחנים וההשוואות נעשו איתה והיא הפכה להיות אמת המידה (ולא משנה כמה הרכב קיצוני/יקר/נפוץ/מבוקש כמו במקרה של ה-R26 ויותר מזה ב-R26.R ההארדקורית שבכלל יצאה במהדורה מוגבלת).

זה שאח"כ אנשים הולכים וקונים "מפרט" טיפה שונה זה לא משנה, הם זוכרים את הביקורת הטובה שיצאה לרכב (אפילו אם במפרט קצת שונה ממה שהם קנו).

ניר

פורסם

באיזשהו מקום, השרשור הזה רותם את העגלה לפני הסוסים - וזה קצת לא הוגן.

קליאו ספורט המחודשת(ועזבו לרגע את נושא התמחור המוגזם) מוצעת לנסיעות מבחן.

ניסן 370Z, מכונית יקרה פי 2 מקליאו הנ"ל, מוצעת לנסיעת מבחן גם היא(ולראייה החיוך האינפנטילי שלא ירד לי מהפנים מאז יום חמישי האחרון :lol:).

גם עם ה-Z הצהירה קרסו בתחילה כי ייובאו רק אוטומטיות. בפועל, ניתן להזמין גם ידניות - ולחסוך 15,000 ש"ח בתהליך 8).

אז תנו להם צ'אנס, חברים. אפילו לא שמענו מחיר מדויק אלא רק הערכה, שבפועל עוד עשויה להתברר כגבוהה מדי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ניר, הדגם הקודם היה מתומחר בצורה ריאלית ותואמת למחירים בחו"ל. האוקטביה VRS, הליאון קופרה (אני מדבר על מחירי עסקה, לא מחירי מחירון) והגולף GTI כולן סביב איזור ה200K, חלקן פחות חלקן יותר. המגאן הייתה מתומחרת ב189 אם אינני טועה, כשהמחיר האחרון שלה כעת הוא 199K. לא נראה לי שזה בגלל סוף חיי הדגם.

אני מהמר שבחדשה הם מרשים לעצמם להתפרע בגלל הצורה - למצב אותה מול השירוקו, לא כהוט-האצ' (אם יש כזה דבר בשוק הישראלי בכלל) אלא כקופה (ובטח גם יקראו לה מגאן קופה בשביל להתרפק על זכרונות העבר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
גם עם ה-Z הצהירה קרסו בתחילה כי ייובאו רק אוטומטיות. בפועל, ניתן להזמין גם ידניות - ולחסוך 15,000 ש"ח בתהליך 8).

לא להביא רכב כזה בידני זאת החלטה רעה, אני שמח לשמוע שיש גמישות (עכשיו רק צריך לייצר מושב אחורי ואני קונה :-)).

רועי, קצת ערבבת מחירי מחירון עם מחירי עסקה (אם עשית את זה עם הליאון והגולף אז תעשה את זה גם עם המגאן).

הפער במחירונים ובפועל היה של עשרות אלפים.

הרכבים הגיעו לקראת סוף הייצור (שנה אחרונה) ואני בטוח שהם קיבלו מחיר טוב.

בטוח שאי-אפשר להשוות את השלב הזה בחיי הדגם מול השלב הנוכחי של דגם שרק יצא ואני מניח שהייצור רודף אחרי הביקוש בלי יותר מדי ספיירים אבל זה לא צריך לעניין אותנו. צריך להסתכל על המחיר הסופי לצרכן וכמו ש-504L אמר, אנחנו קצת מקדימים את המאוחר כי עוד אין מספר רשמי סופי (כל פעם שמעתי סכום אחר, לפחות המגמה היא למטה :wink:).

לגבי השם, זה לא יהיה רעיון של קרסו אלא של רנו שכבר קוראת לדגם הזה coupe בחו"ל.

פורסם

עשו רשימת מעוניינים רצינית ואיתה לכו לפגישה בקרסו. אולי יזיז משהו . מלקטר כאן לא יצא אלא קיטור.

הייתי בטוח שהיבואן אמור לעבוד בשבילי ולא אני בשבילו. :?

לא שאני נגד הרעיון שלך, אבל לא ככה זה אמור להתנהל.

אגב, כמו שקספר אמר, גם אני מכיר את קרסו וזה לא יעזור.

מה שכן, 3 שנים עם קליאו ספורט והיבואן לא מזיז לי, עוד לא יצא לי להיתקל בו או להפגע ממנו.

אפילו את מחירי החלקים הורידו בזמן האחרון למחירים הדומים למחירים בחו"ל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הייתי בטוח שהיבואן אמור לעבוד בשבילי ולא אני בשבילו. :?

גישה ילדותית ותינוקית.

קודם כל, היבואן זה לא משרד הפנים ולא לשכת הסעד ולכן הוא עובד אך ורק למען עצמו!

מעבר לזה, אם יש משהוא שאתה רוצה לקנות וקשה להשגה ואתה לא מוכן לעשות את המינימום שכדי להשיג אותו, כנראה שלעולם לא תשיג אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא הפואנטה, אם תועיל בטובך לקרוא את את השורה מתחת לזו שציטטה תבין שאני לא נגד הרעיון ותוכל לחסוך האשמות חסרות ביסוס.

תאמין לי שכחבר פעיל במועדון רנו לשעבר "לעשות ולהזיז דברים" עם קרסו ממש לא זר לי.

הפואנטה היא שככה לא פועל יבואן תקין.

נכון, אני ורבים אחרים (ראה ערך ניר מיי פז) מוכנים "לעבוד" קצת כדי להשיג את הרכב המבוקש, אבל זה לא הופך את זה לבסדר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
למרבה הצער, חלק ניכר מנציגי המכירה של כל היבואנים בארץ הם לא עומר, אלא האנתיטזה - בורים לגבי הדגמים של המתחרים,

בורים לגבי הדגמים של עצמם (כולל דגמים כמו מגאן 1.6 או גולף 1.6), ולא מהססים להפגין את הבורות בדרך שלדעתם פוגעת

במתחרים.

הזכרתם שרנו מגאן קיבלה 5 כוכבי בטיחות? "זה יפה. אבל הגולף נבחנה בשיטת 10 כוכבים וכמובן שהיא קיבלה 10".

ציטוט של סוכן מכירות של צ'מפיון מוטורס. וזה לא היה השקר הגס הראשון או האחרון שהוא השמיע באותה שיחה, כדי לשכנע

שנבחר גולף במקום מגאן. הוא היה יצירתי במיוחד, אבל למזלו גם בשאר אולמות התצוגה לא חסכו בבולשיט.

באנגליה הקאפ עולה פחות מגולף GTI (יש מצב לעודף מ200K?!), מי שקונה רכב כזה לא צריך שום סוכן מכירות שיסביר לו על דיפרנציאל מוגבל וברקסים של רמבו.

אותו דיפרנציאל אגב לא אמור לקרוס לפני תום תק' האחריות, ובטח שלא מתקלקל במחסנים של קרסו, זה נשמע כמו קשקוש לא רציני למה לא לייבא רכב ולתת לצ'מפיון לנצח בלי קרב.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

במצבכם? מגאן ספורט עם חבילת קאפ ומושבי רקארו, דרך יבוא אישי. נקודה.

בכנות, גם אם הם היו מביאים את הנ״ל, מי צריך אותם? מי מטפל בקרסו?!

פורסם

עם מוניטין אמינות קצת יותר טוב, אולי. לא במצב עם סיכויים גבוהים להשתמש באחריות (נכון גם לVW אגב).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...