Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגאן ספורט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי מרוב התעניינות, ברגע שמגיע הרגע לשים את צ'ק המקדמה, פתאום כולם נעלמים...

רועי, לפני כשנה חיפשתי רכב ספורטיבי חדש.

בין היתר התחננתי לרנו שיתנו לי נסיעת מבחן על הקלאו 197.

ביקשתי בסוכנות (בזמן ביקור), התקשרתי לשירות הלקוחות, דיברתי עם מנהל המכירות.

שלושה שבועות חיכיתי וגורנישט.

בסוף רכשתי את הVRS ואני לא מצטער לרגע.

אם הם לא צריכים לקוחות אני לא צריך רנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ROEE

לא חבל לך כל הכאב ראש של לקנות רנו ,ועוד בארץ?!?!

הרי מרגע שתקנה אז הם יבינו כי יש מי שמוכן לשלם על רכב ספורט (אין להם מושג מה הרכב מסוגל אבל הוא מוגדר כספורט ולכן אפשר לפתוח לך את ה... בעלויות)ואז אתה תקלוט כמה יעלו לך חקלים הכי פשוטים וטיפשיים ,כמו כן הטיפולים יעלו בהתאם.

חפש רכב גם מהנה וגם איכותי (ניסאן 370 נותן גם איכות וגם עלויות של יפני :-D).

לסיכום :

"רנו לא רואה מוסך- כי פריייאר מי שנכנס אליו" !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

עניין אותי הנושא אז החלטתי לבדוק שוב, בטעות. אמר לי הנציג הנמרץ שלהם כרגע את הדברים הבאים:

1. לא תגיע CUP ("לא צריך, אפשר ללכת לטיפ טופ לשפר מתלים")

2. יגיעו מכוניות עוד ארבעה חודשים

3. המחיר הצפוי הוא 220-240 ("כי זה רכב ספורט"), מה שבשילוב עם ירידת היורו, משקף עליית מחיר של בערך 40-45% לעומת המגאן ספורט היוצאת

4. לא יהיו נסיעות מבחן ("כי זה רכב מפלצת")

5. אפילו אם רציתם להזמין משהו מהאופציות של הרגילה (אפשר בעקרון להרכיב CUP מרשימת האופציות), אי אפשר לעשות את זה בקרסו (אבל מכוניות מיוחדות לשמעון מזרחי מגיעות כמו שעון)

6. מהשיחה בעיקר הבנתי שיש ברנו הרבה פורמולה 1, כמו המתלה האחורי המתנדנד (נשבע לכם)

מבינים? ככה מוכרים אוטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רועי, לפני כשנה חיפשתי רכב ספורטיבי חדש.

בין היתר התחננתי לרנו שיתנו לי נסיעת מבחן על הקלאו 197.

ביקשתי בסוכנות (בזמן ביקור), התקשרתי לשירות הלקוחות, דיברתי עם מנהל המכירות.

שלושה שבועות חיכיתי וגורנישט.

בסוף רכשתי את הVRS ואני לא מצטער לרגע.

אם הם לא צריכים לקוחות אני לא צריך רנו.

עידן

החלף את VRS למיטו וזה בדיוק הסיפור שלי.

emotion of motion

פורסם
עניין אותי הנושא אז החלטתי לבדוק שוב, בטעות. אמר לי הנציג הנמרץ שלהם כרגע את הדברים הבאים:

1. לא תגיע CUP ("לא צריך, אפשר ללכת לטיפ טופ לשפר מתלים")

2. יגיעו מכוניות עוד ארבעה חודשים

3. המחיר הצפוי הוא 220-240 ("כי זה רכב ספורט"), מה שבשילוב עם ירידת היורו, משקף עליית מחיר של בערך 40-45% לעומת המגאן ספורט היוצאת

4. לא יהיו נסיעות מבחן ("כי זה רכב מפלצת")

5. אפילו אם רציתם להזמין משהו מהאופציות של הרגילה (אפשר בעקרון להרכיב CUP מרשימת האופציות), אי אפשר לעשות את זה בקרסו (אבל מכוניות מיוחדות לשמעון מזרחי מגיעות כמו שעון)

6. מהשיחה בעיקר הבנתי שיש ברנו הרבה פורמולה 1, כמו המתלה האחורי המתנדנד (נשבע לכם)

מבינים? ככה מוכרים אוטו.

רועי, בינינו? ידעת שתקבל כאלה תשובות קרקס מקרקסו (קרסו). לא חבל על שיחת הטלפון?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זו בסך הכל האינטראקציה השניה שלי איתם (הראשונה הייתה עם חבר שבדק את המגאן ספורט לפני שנתיים או משהו כזה). שמעתי שמועות על כך שהמצב גרוע, לא היה לי מושג. אני מרגיש מטומטם רק מעצם זה שהתקשרתי. תחשבו איך הייתי מרגיש אם הייתי קונה מהם משהו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

עצוב שזה המצב.

רכב ענק שמתמוסס כתוצאה מיבואן דראעק!

דרך אגב, עזבו אתכם ממגאן ספורט, עוד לא ראיתי מגאן חדשה אחת על הכביש, התחילו כבר שיווק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דרך אגב, עזבו אתכם ממגאן ספורט, עוד לא ראיתי מגאן חדשה אחת על הכביש, התחילו כבר שיווק?

התחילו, וראיתי כבר בודדות. אבל בהתחשב במכירות העלובות של ההאצ'בק בסוף ימיו של הדור הקודם, קשה לי להאמין שהמגאן החדשה תהפוך למחזה נפוץ...

פורסם

עברתי כ"כ הרבה חפירות לנציגי קרסו השונים בשנים האחרונות (כולל שיחות עם האנשים שאחראים להחלטות האלה) שאני לא מבין איך לא נשברתי ממגוון התירוצים וההתחמקויות האלגנטיות שקיבלתי.

אני התחלתי עוד בניסיונות לשכנע על ה-R26 (ואז "התפשרתי" על המגאן ספורט "הרגילה").

מאז הפרטים והמבחנים הראשונים על המגאן ספורט החדשה אני מנסה להסביר ולשכנע בנחיצות הבאת גרסת ה-cup במיוחד שהפעם (בניגוד לדגם הקודם) מדובר על דגם כמעט זהה עם הבדלים טכניים מצומצמים שאפשר להתייחס אליהם כחבילת אבזור יותר מאשר דגם שונה, אבל לצערי אין מספיק נכונות ורצון להתעסק עם זה.

מבחינתם ולאור המכירות הזעומות של דגמי הספורט הנוכחיים (לא מעט באשמתם) צריך להגיד תודה שהם בכלל ממשיכים לגעת בנישה הזאת.

לי כבר סגרו את הדלת עם תשובות חד-משמעיות אבל אולי אם יש התעוררות ופניות רבות של מתעניינים שיבהירו להם שאנשים כן יודעים להבדיל וכן יודעים להעריך את ה-cup זה יאפשר שינוי בגישה (וזאת רק גישה, טכנית וכלכלית לא מדובר על מעמסה כ"כ גדולה לייבא גם את ה-cup).

אז יאללה, כל מי שהיה רוצה לראות פה את הרכב להתחיל להציק להם (למרות שאני יודע שנוח לוותר מראש בידיעה שזאת קרסו ולאור הסיפורים וההיסטוריה).

אני מאמין שמשהו מההסברים והטיעונים שלי כן חלחל ויש לזה סיכוי אם יהיה קצת רעש של יותר מ"פסיכי אחד שלא מייצג את השוק שלא יבין בכלל את ההבדל שלא לדבר על להבחין ולדעת לנצל אותו".

הפסיכי שמוכן עכשיו לטרייד-אין לגרסת הקאפ 8),

ניר

פורסם

יש חלון די מצומצם להבאת R26R בייבוא אישי, לפני שעוברות שנתיים מהרישוי. זה כנראה לא בשבילי (לא בתור רכב יחיד לפחות), אבל הייתי שמח לראות כזו בארץ. יש בmobile.de, בערך 35 אלף יורו כולל מע"מ גרמני (שמוחזר במעמד הקניה).

אני תוהה אם צריך אישור מקרסו בשביל דבר כזה, או שמדובר בVIN של מגאן רגילה?

פורסם

אז יאללה, כל מי שהיה רוצה לראות פה את הרכב להתחיל להציק להם (למרות שאני יודע שנוח לוותר מראש בידיעה שזאת קרסו ולאור הסיפורים וההיסטוריה).

אני מאמין שמשהו מההסברים והטיעונים שלי כן חלחל ויש לזה סיכוי אם יהיה קצת רעש של יותר מ"פסיכי אחד שלא מייצג את השוק שלא יבין בכלל את ההבדל שלא לדבר על להבחין ולדעת לנצל אותו".

הפסיכי שמוכן עכשיו לטרייד-אין לגרסת הקאפ 8),

ניר

אני אישית לא מתכוון ללכת ולהתחנן אצל אף אחד. מיבואן שלא מצליח למכור ניסאן, באמת שאין לי יותר מידי ציפיות.

emotion of motion

פורסם

לא צריך להתחנן, צריך לדרוש. האנשים בסוכנות לא יודעים מה זה קליאו ספורט ולא מה זה מגאן ספורט. אם מישהו רוצה נסיעת מבחן שם צריך להתקשר ולהגיד שאתה בא לנסיעת מבחן ולקבוע תאריך מיידית כי הם לא יחזרו אליך גם אם תגיד להם שאתה חולה סופנית ושהדבר האחרון שאתה רוצה לעשות בחיים זה נסיעת מבחן במגאן. אם מישהו רוצה לקנות מהם רכב שישים כסף על השולחן וידבר ביזנס במקום ללכת סחור סחור. זה שהם לא יודעים למכור ולא יעשו ללקוח את החיים קלים לא אומר שבתור צרכן אתה צריך לוותר על המוצרים שלהם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...