Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המגאן ספורט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הגיעה? מה לגבי גרסאות קאפ, היו דיבורים על זה - יגיעו?

האם בקרת היציבות ניתנת לניתוק מלא?

כל המבחנים שראיתי שמים אותה בליגה אחרת לגמרי מהגולף (ואני מאמין לכל מילה). המחיר גם נמוך יותר. עיצוב קצת צעקני אבל אפשר לחיות עם זה. מה אתם יודעים עליה?

מאז הS3 (שציפיתי לה בכליון עיניים ולבסוף איכזבה) לא הייתה עוד מכונית כלכך מעניינת (מבחינתי, כמובן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם להסתמך על ניסיון העבר של קרסו אז לא הייתי בונה על זה שגרסאות הקאפ יגיעו אי פעם לארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנראה שגם לא תהיה מכונית לנסיעת מבחן, ככה הבנתי מקרסו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עכשיו התקשרתי לקרסו, היא נמכרת (חסר מלאי כרגע). מה שכן, הם לא מוכנים לשמוע על הCUP (כך מסר בחור בשם צביקה דרך נציגת שירות אחרת). טוב נו, בחזרה לשגרה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

הם לא מוכנים להביא את הקאפ מכיוון ש- "אין בה מזגן" (ציטוט שלהם).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
הם לא מוכנים להביא את הקאפ מכיוון ש- "אין בה מזגן" (ציטוט שלהם).

לא רק שיש בה מזגן, יש בה אפילו שניים:

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/megane250/specification/Default.aspx

(dual zone climate control)

קרסו, קרסו. למה? יש לכם ביד יהלום, מכונית שזכתה ברוב העימותים, ועוד נראית טוב מאוד (אישית אני מעדיף את הצורה של הקודמת אבל ברור לי שזה בגדר fetish יותר מקונצנזוס). אז נניח שהתחייבתם על איזו כמות של מגאן ספורט בשביל לקבל מחיר טוב; תפעילו קצת לחץ ותגרדו כמה כCUP. הציבור יודע בדיוק מה הוא רוצה. לא עוד XDS וקומבינות סטייל VAG...

פורסם

אבל בסוף היום רועי קשה מאוד לקבל החלטה, אם אתה רוצה רכב 80% כמו שאתה מגדיר את זה, שלא צריך להריץ סל"ד, ותוקפים פניות תוך כדי שיחה על הפרק האחרון של סופר נני, או רכב שפעם בחודש ביום טיול או מסלול יתן לך את אותו פטיש בראש?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

רועי - אתה מדבר לאוויר....

בזמנו עוד "שהתייעצו" איתנו (מועדון רנוספורט ישראל ) לגבי הבאתם של הדגמים הקודמים לארץ (MK3 ו והטורבו) אשר אמורים היו להרים להם קצת את מכירות הספורטיביות והרמה של "מחלקת הספורט" של רנו בארץ, ההבהרה שלנו הייתה חד משמעית:

לפסוח על הגרסאות הסטנדרטיות ולהביא ישירות את ה CUP או R. גם מבחינת תחרות וגם מהבנה שלהדגמים הללו כבר רצים כמה שנים בחו"ל ויוחלפו בדגם חדש בקרוב.

תשובה זו נאמרה אחרי שהנציג האחראי על המותג רנוספורט התלונן מדוע כל רכב ספורטיבי שני שנמכר הוא לאון או איביזה טורבו...

תשובם הסופית של קרסו הייתה-ואני מצטט:

"אין לנו את הידע להתעסק עם הדיפרנציאל הקידמי ולא רוצים שישכבו להם במחסן חלפים מסובכים שלא ניתן להפטר מהם (ע"ע דיפרנציאל) , כמו כן אנחנו לא מעוניינים שכל אחד יילך וישחק עם מערכת ניהול המנוע ...(ע"ע צ'יפ) "

ועל זה נאמר : :shock:

קצת הזוי מבחינתי מכיוון שזו חברה שמביאה עכשיו את הZ370 וGTR בייבוא סדיר.....

פורסם
טוב לדעת שגם ה-GTR נמכרת ביבוא סדיר. אפשר לינק/אסמכתא?

צודק...מתקן את דבריי ,

זוהי חברה שמתכוונת לייבא את הדגמים הנ"ל בייבוא סדיר...

• תוכן חדש...