Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה הגיעה האיביזה SC שלי. אפור עכבר מטאלי, למי שתהה. :)

מאוד לא אהבתי את הרדיו הקיים, והחלטתי להחליף למערכת מולטימדיה. עשיתי חישוב שאם אני רוצה דיבורית, ג'י.פי.אס וסאונד נורמלי, עדיף שאקנה את הכל ביחידה אחת במקום בחלקים נפרדים.

ככה נראה הרדיו המובנה שלי: http://www.seat.com/com/generator/su/com/newIbiza08SC/site/accessories/interior/main.html

מצא-חן בעיני הדגם הזה: http://www.pompa.co.il/pl_product~DDX5026BT~109~525.htm

אבל הייתי היום ב-"אבי אביזרים" בירושלים והוא טוען שאין פאנל מתאים לרדיו המובנה שלי, ובקיצור - אני "תקוע" עם הרדיו המקורי.

לאח שלי יש גם סיאט איביזה אבל רגילה משנת 2010, לא SC והתקינו לו את הקנווד 5024 כחלק ממבצע חבילת מולטימדיה. "אבי אביזרים" טוענים שהמבנה בסיאט של אח שלי הוא דאבל דין אמיתי, ולאיביזה שלי אין פאנל מתאים. מישהו יכול לאמת את הדברים?

פורסם

תבדוק JVC 810 הרבה המליצו לי עליו.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תודה על התשובה, אני אבדוק במקומות אחרים, כי כנראה הם באמת לא יודעים מהיכן משיגים.

שאלה נוספת: בהנחה ואני מחליט לרכוש את הקנווד, אבל לא רוכש איתו GPS (תוספת של כמעט 2000 שקל!). האם אוכל להתקין עליו עצמאית את התוכנה, בהנחה ואני אוריד אותה כבר מהאינטרנט?

פורסם
בהנחה שאתה יודע שזה לא חוקי

ובהנחה שתוריד את התוכנה שמתאימה למכשיר שרכשת

אז בהנחה כזו התשובה היא כן

דרור

לקחתי את זה בחשבון. האם הדבר תקף לכל רדיו שאקנה? זאת אומרת... כיצד מתבצע התהליך? בהנחה ורכשתי את התוכנה בעבר (חוקית לחלוטין), האם ברדיו יש "דיסק קשיח" אליו התוכנה מותקנת? האם ההתקנה מתבצעת מחריץ USB ברדיו?

פורסם

ועוד שאלה (אני מתנצל על מבול השאלות) - בהנחה וקניתי רק את הרדיו, ואני אתקין עליו GPS בעצמי, כיצד אני מחבר לו אנטנה כדי שיקלוט את ה-GPS? האם צריך ערכה בנפרד?

פורסם

אם אתה לא רוכש את ה-GPS אז אין לך על מה להתקין את התוכנה. ה-GPS הינו יחידה נפרדת מהרדיו עצמו המתחברת אליו בחיבור ייעודי, תוכנת הניווט מותקנת באמצעות כרטיס SD על יחידת ה-GPS ולא "יושבת" על הרדיו עצמו.

פורסם
אם אתה לא רוכש את ה-GPS אז אין לך על מה להתקין את התוכנה. ה-GPS הינו יחידה נפרדת מהרדיו עצמו המתחברת אליו בחיבור ייעודי, תוכנת הניווט מותקנת באמצעות כרטיס SD על יחידת ה-GPS ולא "יושבת" על הרדיו עצמו.

מצוין. הבהרת לי את המצב. תודה!

• תוכן חדש...