Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M6 נטושה [בדובאי]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדובאי הכל יכול להיות.

לא מזמן היו גם תמונות של יגואר נדירה משנות ה-90 גם עם מלא אבק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על יד מקום מגורי הנוכחי גם כן עומדת טוארג V8 נטושה שמעלה אבק וכבר יותר משנה לא זזה מהמקום. הייתי שמח לשייך אותה לעצמי 8)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני חושב שאתה צריך להבין את המונח נטוש לפני שאתה שואל שאלות כאלו...

יכול להיות שמישהו נסע לחו"ל לשנתיים שלוש והשאיר את הרכב שלו בחנייה\ברחוב - זה חוקי וזה עדיין לא אומר שמישהו יכול לנכס או לקחת אותה לעצמו.

הזמן תלוי בחוקי המדינה עצמה-מה עוד שתהיה בטוח שפקידי ממשל יודעים על הרכב הזה וממתינים לתקופת הסיום שלו כדי שבאמת יוכרז "רכב נטוש"....

רק לחשוב כמה עבודה יש להם בדובאי :):)

פורסם

אתמול עברתי (ממש , אבל ממש במקרה) שם.

זה הרכב שהשייך עמאר (אגב, חבר טוב שלי) משאיר לנכד שלו (הנכד בן שנתיים). יש לשייך זמן.

(אוף! איזה שרשור דבילי. החופש הגדול בפתח...)

alfa 156 2.5.

פורסם

לאו דווקא נטושה, בדובאי בשאר נסיכויות המפרץ משתוללות סופות חול גדולות על בסיס יומי, אפילו בערים עצמם.

לכן סביר להניח כי ברוב התמונות מהסוג הזה מדובר פשוט במכונית שעמדה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...