Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק אזעקה [רובר 94]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רובר שנת 94 החלפתי מצבר והאזעקה לא מפסיקה לצפצף,התקשרתי למכשירי תנועה (רובר )אין להם קוד מיכיוון שהרכב מודל ישן,אני רוצה לציין שהאזעקה היא מקורית של רובר ואם מנתקים את הפיוז של האזעקה לא מגיע חשמל למנוע,מה עושים??? תודה אלי

פורסם

אתר את הצופר, נתק את הכבל המגיע אליו ופרק אותו (לגמרי ממקומו,הוא כנראה ימשיך לצפור בנתיים,יש לו סוללת גיבוי) פתח אותו ונתק (בזהירות,בעזרת קאטר מבודד)את סוללת הגיבוי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש לי רובר שנת 94 החלפתי מצבר והאזעקה לא מפסיקה לצפצף,התקשרתי למכשירי תנועה (רובר )אין להם קוד מיכיוון שהרכב מודל ישן,אני רוצה לציין שהאזעקה היא מקורית של רובר ואם מנתקים את הפיוז של האזעקה לא מגיע חשמל למנוע,מה עושים??? תודה אלי

באזעקות ישנות הצופר והמוח ישבו באותו המיקום

משאלתך אני מבין שהרכב מניע והבעיה היחידה היא שהאזעקה לא מפסיקה לצפצף, אז יש מקום למפתח מאחורי הצופר וניתן לכבותו.

עכשיו ניחושים:

בכל אופן בתחילת שנות ה 90 עוד היו אזעקות עם צמת חוטים המתחברת לצופר ע"י פלאג שניתן לפירוק, בחלקו האחורי של הצופר יש גומי שמסתיר, תפריד אותו מהצופר, צמוד לפלאג יש או 2 פינים או לחצן RESET

במידה ואין שלוף את הפלאג וחבר אותו חזרה יש סיכוי, האומנם קטן אבל קיים, שזה יעזור.

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

איזה רובר יש לך? אם יש לך אזעקה כמו אצלי ברובר אז זה מסובך.

מה בדיוק הבעיה איתה יש לך שלט עובד? כשהאזעקה מצפצפת אתה שומע את הצופר של הרכב נכון?

איזה שלט יש לך לרכב כזה?

Rover2Button_1_small.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

היבואן של רובר הוא המזרח ולא מכשירי תנועה, במידה ומדובר באזעקה מקורית הקוד ניתוק מוכנס באמצעות סיבובי מפתח בדלת הנהג והדרך היחידה לגלות אותו היא לחבר את הרכב למחשב דיאגנוסטיקה גש למרכזי או למוסך מורשה שעדיין מחזיק במחשב והם יתנו לך את הקוד (תמורת תשלום ) .

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...