Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהכנה לרונדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני תלמיד בכיתה י"ב וכאשר סיום השנה הולך וקרב החלו ההכנות לרונדו(=מנהג בו כל התלמידים נוסעים בשיירה וחוגגים את סיום הלימודים).

הרונדו יתחיל בביה"ס ויעבור דרך מספר תחנות שיקבעו מראש ולבסוף יסתיים בחוף פולג(נתניה).

ראיתי המון כתבות וסיפורים על תאונות ודו"חות שניתנו ברונדואים שונים, ולכן חשבתי להתייעץ איתכם.

חשבתי לבצע תדריך לנהגים בו נקבע את המסלול ונבהיר מס' נקודות על מנת למנוע תאונות, נפגעים וכמו כן דו"חות,

אני משער שחלק גדול ממכם כבר חוו זאת ולרובכם יש ניסיון הרבה יותר גדול משלי

לכן איזה נקודות חשוב להבהיר לנהגים? למה חשוב לשים לב בארגון רונדו כזה?

על הדרך למי שיש רעיונות למשפטים מוזמן לשתף :wink:

נא להימנע מתגובות עם דעות שונות על מנהג הרונדו=> זה איננו הנושא

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

למה רק עכשיו? :shock:

אנחנו עשינו את הרונדו לפני איזה חודש וסיימנו לפני חודשיים.

בכ"מ אני לא חושב שתדריך לא יעזור לך, מי יקשיב לך בכלל, אצלנו לא היו תאונות, בקטע אחד באו ניידות לא חושב שעשו משהו, דוח"ות? שאנשים יעשו מה שבראש שלהם אתה אל תדאג להם לכיס,קודם תדאג לעצמך, אתה לא רוצה לקבל דו"ח תדאג שהחברים שלך ישבו במקום עם חגרות, אל תשים בובות על הגג ואל תקשור פחיות לפגוש, על הדברים האלה השוטרים העירו לאנשים אצלנו, עם כל ההתלהבות, אני שמתי כמה בלונים ודגל ישראל, וזהו, ככה לא עצרו אותי ולא יעשו מהומות, כמו שאומרים "המסמר הבולט יקבל בראש" משפט מצויין לארועים מהסוג הזה... בכ"מ אנחנו לא נסענו מהר מדי ודאגנו לשמור על שיירה, בלי עקיפות, ואם מישהו היה צריך להכנס בינינו (יציאה מחניה וכו') פשוט נתנו לו, סעו בשלום ושיהיה לכם בכיף :-D

פורסם

הדבר הכי חשוב זה שתיסעו בתוך המכוניות ולא מחוץ לחלונות/על הגג ושכולם יהיו חגורים. פעילות מהסוג הזה גוררת סיכון גדול יותר לתאונות ולכן חשוב להיות חגורים.

דבר נוסף זה לא לשכוח שאתם לא לבד על הכביש. תתחשבו בנהגים נאחרים ותיזהרו מהולכי רגל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רונדו ( rondo ובצרפתית rondeau) הוא מונח מתחום המוזיקה והשירה. במקורו (בתקופת הברוק) הוא ציין צורה מוזיקלית בה התזמורת חוזרת על מוטיב מרכזי וכלי סולו שונה מנגן בתורו וריאציה על הנושא.

הקשר לנהיגת שיירת מכוניות לציון אירוע הוא אכן החזרה או נסיעה בסיבוב החוזר על עצמו.

המילה "רונדל" בסלנג דומה למילה "סיבוב", למשל:" עשה רונדלים סביב עצמו".

פורסם
יותר כמו "בורדל" עם איך שהרונדואים האלה נראים...

במילים אחרות, יש שאפות? (לא יפה לרשום כוסיות) :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אנחנו עשינו את הרונדו לפני איזה חודש וסיימנו לפני חודשיים.

כנראה שנהגתם ברונדו כ"כ מהר שחזרתם בזמן חודש אחורה! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יותר כמו "בורדל" עם איך שהרונדואים האלה נראים...

הם נראים ככה?

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

גם אנחנו עשינו את זה ובאמת באו שוטרים ונתנו דוחו"ת על כל מיני דברים מונפצים.

חבר שלי חנה במקביל למדרכה ובשביל לצאת לכביש הוא היה צריך לצאת ממקום החניה אל הכביש ברוורס (לא היה יכול מקדימה).

באותה שניה הגיע שוטר וכמעט נתן לו דו"ח על נסיעה ברוורס בכביש. הסיבה היחידה שהוא לא נתן את הדו"ח היא ששיקרנו ואמרנו לו שאנחנו לא קשורים לחוליגנים האלה

Auto Emoción

פורסם

אני גם תלמיד כיתה י"ב שמסיים ללמוד בימים אלו, אני בעד הרונדו אבל עד גבול מסויים של טמטום, בכל זאת לא שווה לעשות משהו שתתחרטו עליו.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

טוב תודה לכולם...לפחות עכשיו אני יודע מהיכן נלקח השם :lol:

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אין שום הכנות לרונדו רק תסע כמו בן אדם זה הכי חשוב !

אם אתם מסיימים בחוף פולג אני מניח שאתה לומד או באלדד או בגוטמן, לפני 3 שנים כשסיימתי את התיכון, חמור אחד החליט להכנס באור אדום לצומת עם גולף חדשה שלא נשאר ממנה הרבה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

והכי חושב לא לנסוע אחרי או לפני אנשים שאתה יודע שהם לא יודעים לנהוג (מופרעים,נשים וכ'ד )

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

• תוכן חדש...